featured

Eşofman Altı Bayan Modelleri 

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eşofman altı bayan modelleri birinden farklı renk seçenekleriyle bayanların ilgisini çeker. Erkek modellerine göre daha rahattır. Eşofman modelinden biri olan 3 şeritli eşofman altı hem rahat hem de estetik bir görünüme sahiptir. İsteğiniz yerde rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Görünüşü bir pantolonu andıran bu model bir tişört ile çok rahat kombin yapabilirsiniz. Bir değer modelimiz ise üç şeritli cep modelleri bu tarz eşofman altı bayan modeli spor yaparken içinde daha rahat hissedeceksiniz.

Siyah ve gri renk seçenekleri vardır. Ceplerinin olması sayesinde hem koşunuzu yaparsanız hem de müzik dinlemeyi sağlar. Standart beden olduğu için her bedene rahatlıkla olur.  

Eşofman Altı Bayan Seçimi Nasıl Olur?

Eşofman altı bayan modeli alacaksanız polyester özelliğinde olup olmadığına dikkat etmeniz gerekir. Böylelikle dar kesim dahi alsanız üzerinizi yapışmayacaktır. Dolayısıyla daha şık ve estetik görülecektir. Dar slip model almanız daha vücudunuzu estetik gösterir. 

Açık renkleri tercih ettiğinizde ise daha bir tık koyu renklerle kombin yaptığınız zaman daha uyumlu olacaktır. Böylelikle gözler sizin üzerinizde olur. https://www.tommylife.com.tr/kadin-esofman-alti bu linke tıklayarak siz de bu ürünlerden birine güvenli bir şekilde sahip olabilirsiniz.      

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!