featured

Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller | Hayvan Dostu Oteller Hangileri, Türkiye’de Evcil Hayvanınızla Tatil Yapabileceğiniz Yerler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Evcil hayvan kabul eden oteller; bakmakla yükümlü olduğu bir evcil hayvanı olan kişiler için büyük konfor sağlıyor. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de birçok insan kedi, köpek gibi bakımı üstlenilebilecek evcil hayvanlara bakıyor.

Durum böyle olunca bu kişilerin kedi, köpek ya da evcil hayvanını bırakarak bir yere gitmesi neredeyse imkansız oluyor. Kimi zaman birine bırakmak zorunda kaldıkları için tatillerine konsantre olabilmeleri ya da bu süre içinde eğlenebilmeleri de mümkün olmuyor. Türkiye’de bugün birçok otel evcil hayvanı bulunan insanlara da kucak açarak, çok sevdikleri hayvanları ile tatil yapabilme imkanı sunuyor.

Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller Antalya

Evcil hayvan kabul eden oteller, bugün pek çok lokasyonda birden fazla seçenekte bulunabiliyor. Antalya bölgesi özellikle yaz tatili yapmak isteyen kişilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor. Denizi, doğası ve capcanlı gece hayatı ile kusursuz bir tatil deneyimi vadeden Antalya’da, bugün evcil hayvan kabul eden tatil köyleri, butik otel ya da pansiyon seçeneği bulunuyor.

1- Nashira Resort Hotel Aqua Spa

Evcil hayvan kabul eden oteller arasında yer alan Nashira Resort Antalya Side bölgesinde konumlandırılmıştır. Son olarak 2013 yılında yenilenen otel sunduğu olanaklar sayesinde yerli ve yabancı turistlerin beklentilerini karşılayabilecek düzeydedir. Denize sıfır olan otelin aynı zamanda kendisine ait özel bir kum plajı bulunmaktadır.

10 farklı havuzu bulunan otelde deniz bisikleti, jetski, sörf, banana ya da yelkenli spor faaliyetlerinin gerçekleştirilebilmesi mümkündür. Spa, jakuzi, SPA gibi hemen her detayın düşünüldüğü otel ultra her şey dahil konsept ile hizmet vermektedir. Otel Side’ye 9, Antalya’ya 75, havaalanına ise 63 kilometre uzaklıktadır.

2- The Marmara Antalya

Evcil hayvan kabul eden oteller Antalya bölgesinde bulunan The Marmara 2005 yılında Lara bölgesine konumlandırılmıştır. Lokasyon olarak denize sıfır olan otelin kendisine özel kum plajı bulunmaktadır. Açık yüzme havuzlarının bulunduğu bu tatil köyünde dalgıçlık okulunun da bulunması, turistlerin farklı sporlara yönelebilmesine yardımcı olmaktadır.

Tesis içerisinde SPA, masaj, kuaför, doktor, güzellik salonu, araç kiralama hizmeti gibi birden fazla hizmet içeriği bulunmaktadır. Keyifli zaman geçirilmesi adına hemen her şeyin düşünüldüğü otel her şey dahil konsepti ile oluşturulmuştur. Evcil hayvan kabul eden oteller arasında olan The Marmara’nın havaalanına uzaklığı ise yalnızca 12 km’dir.

3- Saphir Otel

Evcil hayvan kabul eden oteller Alanya bölgesinde bulunan Saphir otel, denize sıfır olarak konumlandırılmıştır. Oldukça geniş bir alan üzerinde oluşturulan otel her şey dahil konsepti ile hizmet verebilmektedir. Özel plajı bulunan Saphir otelin 2 ayrı havuzu bulunmaktadır. SPA, masaj hizmetlerini bulabileceğiniz bu otel aynı zamanda dalgıçlık ve paraşüt konusunda ders verebilen tecrübeli hocalara da sahiptir. Otelin Alanya’ya 11 km, Antalya havaalanına ise 110 km uzaklıktadır.

Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller Bodrum

Evcil hayvan kabul eden oteller Bodrum bölgesinde de yer alması sebebiyle, evcil hayvanı bulunan kişilerin seçebileceği tatil bölgeleri arasındadır. Bodrum renkli gece hayatı, incecik kum plajı ve muhteşem doğası ile her yaz milyonlarca turistin ziyaret ettiği turistik yerlerden biridir. Burada birçok tatil köyü, butik otel ve pansiyon seçeneğinin bulunması turistleri seçim yapmakta epey zorluyor. Bodrum’da evcil hayvan kabul eden oteller arıyorsanız, bu bölgede de 10’u aşkın otel seçeneği bulabileceğinizi söyleyebilmek mümkün!

1- Kempinski Hotel Barbaros Bay

Bodrum Yalıçiftlik’te yer alan Kempins Hotel Barbaros Bay, evcil hayvan kabul eden oteller arasındadır. Evcil hayvan sahibinin dışarı çıkması durumunda, belirli bir ücret karşılığında evcil hayvanın bakımı da üstlenilmektedir. Yalnızca kahvaltı konsepti ile hizmet veren otel, oldukça geniş bir alan üzerine konumlandırılmıştır. Denize sıfır oluşu ve kendisine ait özel bir kum plajının bulunması oteli daha tercih edilebilir kılıyor. Her ayrıntıya yer verilen otelde jetski, kano, kataraman, sörf ve yelken gibi su sporlarının yapılabilmesi de mümkündür. Hayvan dostu otel Bodrum merkeze 12, Milas havaalanına ise 38 km uzaklıktadır.

2- Mare Garden Hotel

Hayvan dostu oteller Bodrum listesinde yer alan Mare Garden Akyarlar bölgesindedir. Kendisine özel bir plajı bulunan otele deniz 100-200 metre uzaklıktadır. Otel turistlere banana, deni bisikleti, jetski gibi farklı su sporları yapabilme imkanı sunmaktadır. Kahvaltı konsepti ile tasarlanan Mare Garden’de, akşamları daha keyifli bir hale getirebilmek için bar oluşturulmuştur. Otel Bodrum’a 19, Milas havaalanına ise 60 km uzaklıktadır.

3- Flora Otel

Evcil hayvan kabul eden oteller içerisinde bulunan Flora otel Bodrum/ Gümbet bölgesindedir. 2007 yılında yenilenen otelin deniz ile arasında yalnızca bir yol bulunmaktadır. Özel plajı bulunan bu otelde çok sayıda açık yüzme havuzu da mevcuttur. Yalnızca kahvaltı konsepti bulunan Flora otel merkeze 1, Bodrum’a 3, Milas havaalanına ise 35 km uzaklıktadır.

Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller Kuşadası

Evcil hayvan kabul eden oteller Kuşadası bölgesinde de pek çok seçeneğe sahiptir. Aydın ilinin ilçesi olan Kuşadası doğal güzellikleri ve mavi bayraklı plajları ile her yıl yerli- yabancı turistlerden tam not almaktadır. Doğal ve tarihi güzelliklerin fazlasıyla bulunduğu bu bölgede bir otel tercih etmek, kusursuz bir tatil deneyimi yaşayabilmek adına adeta fırsat niteliğindedir.

1- Pine Club Butik Otel

Kuşadası merkezine konumlandırılmuş Pine Club, evcil hayvan kabul eden oteller arasındadır. Gerekli durumlarda evcil hayvanların bakımını da üstlenen bu otel, Kahvaltı konsepti ile hizmet verebilmektedir. Öğlen ve akşam yemekleri için özel Ala’Carte restoranların bulunması ise sıcacık ve lezzetli yemekler tadabilmenizi sağlayacaktır. SPA, masaj gibi hemen her ayrıntının yer aldığı otel denize yalnızca 750 metre uzaklıktadır. Denize özel bir plajı bulunan Pine Club, Adnan Menderes havaalanına 80 km mesafededir.

2- Opus Otel

Evcil hayvan kabul eden oteller içerisinde yer alan Opus, apart konsepti ile oluşturulmuştur. Bu özelliği ile yerli ve yabancı turistler kendilerini ev ortamında hissedebilecektir. Özel yatak odası, oturma odası ve mutfağının bulunduğu Opus otelde, tatil için gereksinim duyulacak tüm eşyaların bulunabilmesi de mümkündür. Oteli tercih edecek kişilerin yemek ve kahvaltı ihtiyaçlarını yalnızca kendileri karşılayabileceklerdir. Evcil hayvan kabul eden oteller grubunda yer alan Opus, Kadınlar Denizi Plajına ise yürüme mesafesindedir.

3- Altınsaray Otel

Hayvan dostu oteller listesinde gösterebileceğimiz Altınsaray otel, Yılancı Burnu mevkii üzerindedir. Aileler ve evcil hayvanı bulunanlar için oldukça uygun bir ortamı bulunan otel, denize de sıfır olarak konumlandırılmıştır. Bunun yanı sıra otelin birden fazla yüzme havuzu bulunmaktadır. Herşey dahil konsepti ile hizmet veren otel, Türk mutfağını en iyi şekilde yansıtan lezzetlere yer vermektedir. Dinlenmek ve zinde kalabilmek için kusursuz bir seçim olan Altınsaray oteli Kuşadası’nın merkezine 1.5, Adnan Menderes havaalanına ise 70 km mesafededir.

Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller İzmir

İzmir, yaz tatilinde sıklıkla tercih edilen şehirler arasında yer alıyor. Birçok aktivitenin yapılabilmesi mümkün olan İzmir mavi bayraklı plajları, tarihi ve doğal güzellikleri ile turistlerin beklentisini karşılayabilecek bir bölgedir. Bu özelliğiyle her yıl milyonlarca turist tarafından tercih edilen İzmir’de evcil hayvan kabul eden oteller bulunması ile evcil hayvanı bulunan kişilere büyük avantaj sağlıyor.

1- Alaçatı Nea Garden Hotel

Evcil hayvan kabul eden oteller İzmir Çeşme bölgesinde bulunan Nea Garden, huzurlu atmosferi ve eşsiz doğasıyla sizlere mükemmel bir tatil vaad ediyor. Odalarda her imkanın bulunduğu otel yalnızca sabah kahvaltısı hizmeti sunuyor. Bunun dışında ekstra ücret verilerek set halinde gelinen akşam yemeklerinden yararlanılabilmesi mümkün olabiliyor. Plaja 2 km uzakta olan bu otelin, özel plajı ve plaja ulaşım sağlayan servisi bulunmakta. Evcil hayvan kabul eden oteller arasında olan Nea Garden, Çeşmeye 7, havaalanına ise 70 km uzaklıkta bulunuyor.

2- Villa Renk Otel Alaçatı

Evcil hayvan kabul eden oteller içerisinde bulunan Villa renk otel Alaçatı, renklerin en güzel tonlarını tatilcilerle buluşturuyor. Alaçatı bölgesinde bulunan Villa Renk, kahvaltı konsepti ile oluşturulmuştur. Bunun dışında ekstra ücretlerle Ala’carte restoranlardan yararlanılabilecektir.

Evcil hayvan kabul eden oteller arasında bulunan bu otelde, gerekli durumlarda bakıcılık hizmeti de verilebilmektedir. Ilıca plajına 600 metre uzakta bulunan otelin özel birde plaj alanı bulunmakta. Her detayın yer verildiği huzuru ve konforu bir arada tutan Villa Renk, Alaçatı merkeze 2 ve havaalanına 85 km mesafede bulunuyor.

3- Maya Bistro Hotel

Evcil hayvan kabul eden oteller arasında bulunan Maya Bistro, İzmir/ Sığacık bölgesinde kalıyor. Oldukça sakin ve huzurlu olan bir bölgede konumlandırılan tesis denize sıfır olup özel bir plaj alanına da sahiptir. Yalnızca sabah kahvaltısı hizmeti alabileceğiniz Maya Bistro’da diğer öğünlerde ekstra ücret ödeyerek yemek hizmeti alabilmeniz söz konusu olabilecektir. Tenis, bilardo, voleybol, Fitness gibi birçok aktivitenin yer aldığı otel merkeze 40 km, havaalanına ise yaklaşık 60 km uzaklıktadır.

Evcil Hayvan Kabul Eden Oteller İstanbul

İstanbul bölgesinde böyle bir arayışınız varsa burada da evcil hayvan kabul eden oteller olduğu söylenebilecektir. Türkiye’nin en kalabalık şehri olarak bilinen İstanbul eğlence hayatını, doğal güzelliği ve tarihi güzellikleri içerisinde barındırması nedeniyle oldukça popüler bir şehir konumunda. Her yıl milyonlarca turist ağırlayan İstanbul, evcil hayvan kabul eden oteller barındırması sayesinde de tercih sebebi.

1- Selanikli Pansiyon

Pansiyon tercih ederek sıcacık bir tatil deneyimlemek isteyenlerin ilk tercihi Selanikli, İstanbul Heybeliada’da bulunuyor. Adaların muhteşem manzarasını izleme fırsatı bulabileceğiniz Selanikli pansiyon denize 100-200 metre uzaklıkta bulunuyor. Pansiyonda bulunan bisikletler ise, adayı bisikletle eğlenerek gezebilme fırsatı sunuyor. Yalnızca kahvaltı hizmeti alabileceğiniz pansiyon aynı zamanda evcil hayvan kabul eden oteller İstanbul bölgesi arasında. Doktor, fotoğrafçı gibi farklı hizmetleri alabileceğiniz bu pansiyon merkeze 8 km, havaalanına ise 30 km uzaklıktadır.

2- Novotel İstanbul Bosphorus

İstanbul Karaköy Haliç bölgesinde yer alan Novotel, evcil hayvan kabul eden oteller içerisinde. Kapalı havuzu bulunan otel, herhangi bir plaja yakın değil. Merkeze konumlandırılmış Novotel, yalnızca kahvaltı hizmeti sunabilmekte. Ala’carte, açık büfe seçenekleri bulunan otelde ekstra ücret vererek dilediğiniz yemekleri tadabilmeniz mümkün! Konferans, kongre, toplantı vb. organizasyonlara oldukça uygun olan bu otel Taksime 2 km, havaalanına ise 45 km mesafededir.

3- Park Mandalin

Evcil hayvan kabul eden oteller İstanbul Ağva bölgesinde yer alan Park Mandalin, yemyeşil bir alan üzerine konumlandırılmıştır. Denize uzaklığı 750 metre olan bu otel, huzurlu ve sakin bir ortama sakin olması ile turistlerin tamamını kendisine hayran bırakabilecektir. Yalnızca sabah kahvaltısı hizmeti sunan otelde bunun dışında akşam yemeği için Ala’carte ve kapalı restoran seçenekleri de bulunmaktadır.

Ayrıca otelde akşamınızı daha hareketli bir hale dönüştürebilecek barda bulunmaktadır. Evcil hayvan kabul eden oteller içerisinde yer aldığı için gerekli durumlarda hayvanlar bakıcı tarafından bakılabilecektir. Park Mandalin Şile’ye 30, İstanbul’a 90, havaalanına ise 120 km mesafededir.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!