Fake Numara Alma

Fake Numara Alma

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Fake numara alma hizmeti son yıllarda yaygın bir şekilde karşımıza çıkmaktadır. Kullanıcılar hem hesap açarken hem de kişisel telefon bilgilerini paylaşmamak adına fake numara yöntemini tercih etmektedirler.

Kişisel numaranızı kullanmak yerine sanal numara almak çok daha faydalıdır. Smsonay.org adresinden ihtiyacınız olan uygulama için dilediğiniz yurtdışı ülkesinden sanal numara alma işlemlerini tamamlayabilirsiniz.

Fake Numara Alma

Üyelik işlemlerini tamamlayıp ardından bakiye yükleyip mobil onay işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Sms onay işlemlerinizi fake numara sayesinde daha güvenli hale getirebilir bütün uygulamalar için işlemlerinizi çok kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

Ancak aldığınız numaraların tek kullanımlık olduğunu unutmayınız. Sizlere fake numaraları hangi alanlarda kullanabileceğiniz konusunda bilgi verelim;

  • Telefon onay gerektiren bütün işlemler,
  • WhatsApp Business uygulaması sayesinde iş hattı olarak kullanabilme,
  • Oyun siteleri, borsa siteleri, alışveriş siteleri, e-ticaret siteleri alanlarında işlem yapabilme,
  • Üye olmak istediğiniz sosyal platformlarda birden fazla hesap açmak istediğinizde sanal numara ile kolaylıkla numara onay işlemlerinizi tamamlayabilmeniz mümkündür.
Fake Numara Alma

Fake Numara Nasıl Alınır?

Teknolojinin hızla gelişmesiyle birlikte neredeyse tüm uygulamalar için sms onay zorunlu hale gelmiştir. Fake numara alma işlemlerinizi https://smsonay.org adresinden hızlı bir şekilde tamamlayabilirsiniz.

Öncelikle site üzerinden üyelik işlemlerini tamamlamalısınız. Ardından bakiye yükle sayfasından bakiye yükleme işlemlerini tamamlamalısınız. Ardından site anasayfasına geri dönerek uygulamalar arasından ihtiyacınız olan kategoriyi seçip hangi ülke için numara almak istiyorsanız o ülkeyi seçerek numara al butonuna basmalısınız.

Numara al butonuna basar basmaz sizi numaralarım sayfasına yönlendirecek ve aldığınız numarayı orada görebileceksiniz. Yapmanız gereken son şey ekranda gördüğünüz numarayı uygulamaya girerek onay kodunu göndermektir. Kısa süre sonra sms onay kodunuz ekranlarınızda görünecektir.

Fake Numara Alma

Her uygulama ve ülke için uygulanan fiyat politikası farklıdır. WhatsApp için farklı, Telegram için farklı, Facebook için farklı fiyat listesi mevcuttur. Fransa, Polonya, Moğolistan, Rusya, Amerika, Hindistan gibi birçok yurtdışı ülkesinden sanal numara alabilmeniz mümkün.

Piyasadaki en uygun fiyatları ve en kaliteli hizmeti sunan smsonay.org olarak sizlere profesyonel ekibimiz ile birlikte 7/24 destek vermekteyiz. Dilediğiniz konu hakkında bize yazabilir, dilediğiniz zaman bilgi alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!