featured

Farklı Yaşam Alanlarında Erkek Sweatshirt

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Spor yaparken giyilen bir kıyafet olarak ortaya çıkan sweatshirtler günlük hayatın en tercih edilen kıyafeti olmuştur. Eşofman üstünün tamamlayıcı kıyafeti olan erkek sweatshirt artık çoğunlukla kot ve kanvas pantolonların üstüne giyilmektedir.

Sweatshirtler pamuklu kumaş, polar ve kadife kumaştan üretilmektedir. Erkelerin sweatshirt modelleri ise pamuklu kumaş ve polar ağırlıklı olmaktadır. Erkek sweatshirtler kapüşonlu ve kapüşonsuz, cepli ve cepsiz modeller olarak tasarlanmaktadır.

Kullanım alanlarına göre bu modeller tercih edilmektedir. Okullarda da okul pantolonunun üzerine sweatshirt kullanımı sweatshirtleri vazgeçilmez yapmıştır.

Tarz Desenlerle Erkek Sweatshirt

Düz renk erkek sweatshirt modelleri her zaman tercih edilen modeller olsa da farklı giyim tarzları için farklı ve trend sweatshirt modelleri tasarlanmaktadır. Düz renk sweatshirtlerde de klasik renkler dışında neon renkler fark yaratmak isteyenlere hitap etmektedir.

Çizgili ve geometrik desenli sweatshirtler her mevsimin modelleri olmasının yanında farklı desenler de ön plana çıkmaktadır.

Çizgi film kahramanlarının, spor kulüplerinin logolarının, film süper kahramanlarının basılı olduğu sweatshirtler de farkı tasarımlar olmaktadır. Geniş Sweatshirt model seçenekleri için https://www.bybasicman.com/kategori/sweatshirt-1 link tıklanabilir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!