featured

Fiyat Performans Ürünü Olan En İyi Akıllı Saatler 2022 Listesi | Herkesin Sahip Olabileceği En İyi 15 Akıllı Saat Modeli

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

En iyi akıllı saatler hangileridir? En iyi akıllı saatler özellikleri nelerdir? Fiyat performans devrimi yaratan en iyi akıllı saatler 2022 listesinde hangi modeller var?

Teknolojinin gelişmesi ile birlikte hayatımıza giren teknolojik ürünlerden birisi de akıllı saat modelleri oluyor. Çalışırken, spor yaparken ya da günlük hayatın temposunda gerek görüşmelerinizi gerekse çağrılarını kontrol etmenizi sağlayan akıllı saatlerin her birisi farklı özellikler barındırıyor.

Son dönemlerde en iyi akıllı saatler epey araştırılan konular arasında yer alıyor. Bizler de bu konuda sizler için bir araştırma yaparak İOS, Windows ve android uyumlu olan uzun ömürlü en iyi akıllı saat modellerini listeledik.

En İyi Saatler 2022 Listesi | En İyi Akıllı Saatler Hangileri?

Günümüzün son teknolojisi ile üretilen akıllı saat modelleri, şık ve estetik bir görünüme sahip olurken diğer yandan işlevselliği ile de son derece kullanışlı ürünlerdir. Hal böyle olunca en iyi akıllı saatler 2021 yılında olduğu gibi 2022 yılında da merak edilen ürünler arasında yer almaya başladı.

Bugün akıllı saat üretimi yapan birçok farklı marka vardır. iPhone, Samsung ve Huawei gibi bu markalar arasında en bilinenlerdir. Her markanın ürettiği modeller farklı özelliklere sahip olmakla birlikte aynı zamanda her markanın da kendi ürünleri arasında “en iyisi” diyebileceğimiz modelleri vardır.

En İyi Akıllı Saatler Sıralaması | En İyi Akıllı Saatler Özellikleri

En iyi akıllı saat araştırması yapıyorsanız dikkat etmeniz gereken özellikler oldukça fazladır. Pil ömrü, teknik özellikleri ve hangi işlemci ile uyumlu olduğu dikkat etmeniz gereken en önemli özelliklerin başında geliyor.

Bizler de bu yazımızda en iyi akıllı saat yorumları da dikkate alarak sizler için fiyat performansta adeta devrim yaratan modelleri listeledik.

İşte en iyi akıllı saat markaları;

1. Apple Watch Series 6

Çıkardığı her teknolojik ürün ile adını duyuran Apple, akıllı saat modelleri ile de kullanıcıların beğenisini toplamayı başarmıştır. EKG çekme özelliği olan bu akıllı saat modeli sayesinde kalp ritminizi ve nabzınızı anlık kontrol edebilirsiniz.

Telefon görüşmelerinizi görüp cevaplayabilme insanı sunan Apple Watch Series 6, 32 GB dahili hafıza özelliği sayesinde birçok uygulamayı kaldırabiliyor. Ayrıca uyku takibi yapma özelliğinin yanı sıra suyun içinde kullanabileceğiniz ve dilerseniz kordon değişikliği yaparak kullanabileceğiniz özel tasarım en iyi akıllı saat modelleri listesinde hem yüksek fiyatı hem de teknik özellikleri ile ilk sırada yerini alıyor.

2. Huawei Watch GT2 Pro

Klasik saat görünümüne sahip olması ile kullanıcılar şaşırsa da aslında çok şık ve işlevsel en iyi akıllı saat modelleri listesinde yerini almış bir Huawei akıllı saat modelidir.  Metal gövdesi sayesinde %100 suya dayanıklılık gösteren Huawei Watch GT2 pro, aynı zamanda uzun pil ömrü ile Android ve İOS uyumlu çalışabiliyor.

Gövdesinde titanyum malzemesi kullanılmıştır. Bu özelliği sayesinde de uzun yıllar boyunca deforme olmadan ve sorun yaşamadan kullanabileceğiniz modellerin başını çekiyor. Kullanıcıların yaptığı tek olumsuz yorum ise; spor aktivite özelliklerini kullanıcıya kısıtlı düzeyde sunmasıdır.

3. Apple Watch SE

En iyi akıllı saat 2022 listemizde yer almayı başaran Apple Watch SE modeli, yüksek hızlı işlemciye sahip olmasına rağmen diğer Apple akıllı saat modellerine göre uygun fiyatlı olması da dikkatleri üzerine çekiyor.

Telefon görüşmelerinizi yapabileceğiniz Apple Watch SE, aynı zamanda suya dayanıklı gövdeye sahiptir. Bununla birlikte 32 GB dahili hafızası ve değiştirilebilir kordon özelliğine sahiptir. Gerek teknik gerekse tasarım özellikleri doğrultusunda kullanıcılardan tam not alan modellerin de başında geliyor.

4. Samsung Galaxy Watch

Samsung akıllı saat arayışında olanlar için şık ve kullanışlı modellerin başında Samsung Galaxy Watch geliyor. İOS ve android işletim sistemini destekleyen bu modelin tek dezavantajı ise 4 GB dahili hafızası olduğundan uygulama yüklenemiyor olmasıdır.

Pil süresinin fazlasıyla uzun olması, estetik ve suya dayanıklı bir tasarıma sahip olması ve ayrıca tercihe göre değiştirilebilir kordon özelliğine sahip olması sayesinde kullanıcıların beğenilerini toplamış olan başarılı bir model oluyor.

Kullanıcı yorumlarının birçoğu Apple Watch serisi ile yarışabileceği yönündedir. Klasik ve şık bir tasarımı ile her kombin ve ortama da uyum sağlayan aynı zamanda uygun fiyatlıdır.

5. Apple Watch Series 5

Akıllı saat modellerinde adeta isim yapmış olan Apple, Apple Watch Series 5 modeli ile de tam not alıyor. 3 farklı renk seçeneğinin yanı sıra tasarım özellikleri arasında değiştirilebilir kordon özelliği de yer alıyor. Sadece İOS uyumlu olan bu model, EKG çekme özelliğinin aynı sıra aynı zamanda kullanıcılara çağrı ve SMS’lere cevap verme özelliği de sunuyor.

32 GB dahili hafızası bulunuyor. Telefon görüşmelerinizi de kolaylıkla ve ergonomik şekilde yapabileceğiniz Apple Watch Series 5 akıllı saat modelinin sadece İOS uyumlu olması ve şarjının kısa sürede bitmesi ise kullanıcıların eleştirileri arasında yer alıyor.

6. Oppo Realme Watch S

Ucuz fiyatlı ve aynı zamanda donanımlı özelliklere sahip olması ile tam bir fiyat performans ürünü olan Oppo Realme Watch S, içerisinde özel antrenman modları barındırıyor. Bu sayede özellikle sporcuların ilk tercihi oluyor.

Şık tasarımı ve uygun fiyat fırsatı ile ön plana çıkan Oppo Realme Watch S; 16 GB dahili hafızası, değiştirilebilir kordon özelliği ve suya dayanıklılığı ile size uzun süre kullanım imkanı sunan seçenekler arasında yer alıyor.

7. Huawei Watch GT 2

Hızlı iletişim sistemi sayesinde tam bir fiyat performans olan Huwei Watch GT 2, kolay kullanımı ve uzun ömürlü pili sayesinde son derece işlevsel bir üründür. Diğer akıllı saatler ile kıyaslandığında ise uygulama yüklenmemesi, Wi-fi desteklememesi ve telefon görüşmesi yapılamaması kullanıcıların olumsuz yorumları arasında yer alıyor.

Basit ara yüze sahip olması sayesinde kullanımı son derece kolay olan Huawei Watch GT 2, suya dayanıklı gövdesinin yanı sıra aynı zamanda 4 GB dahili hafıza ve değiştirilebilir kordona sahiptir.

8. C4U C1

Şık tasarımı ve son derece korumalı olan su dayanıklı gövdesi sayesinde oldukça uzun ömürlü bir akıllı saat modelidir. Eğer bir fiyat performans ürünü arıyorsanız mutlaka incelemeniz gereken modellerden birisi de C4U C1 akıllı saat modeli oluyor.

Diğer akıllı saat modelleri gibi suya dayanıklılık gösteren C4U C1 akıllı saat, değiştirilebilir kordon tasarımı sayesinde ayrıca kullanıcılara şık bir kullanım imkanı sunuyor.

9. Honor Watch Magic

Hızlı şarj olma özelliği ile dikkatleri üzerine çeken Honor Watch Magic, uzun ömürlü pil kullanımına sahip olması aynı zamanda android ve İOS destekli olması ile kullanıcılardan tam not almış bir modeldir.

Gerek tasarım gerekse işlevsellik yönünden olumlu yorumlar alsa da küçük ekran olması, 128 MB dahili hafızası ile depolama alanının son derece küçük olması sebebi ile olumsuz eleştirilere de maruz kalıyor. Tüm bunların yanı sıra neredeyse tüm akıllı saat modellerinde olduğu gibi suya dayanıklılık gösterme ve değişebilir kordon tasarımına sahip bir modeldir.

10. Honor Watch Magic 2

Honor Watch Magic serisinin ikinci modeli olan Magic 2, özel antrenman modları sayesinde özellikle sporcu kullanıcılarının vazgeçilmezi oluyor. Uygulama yüklenemiyor olması büyük bir dezavantaj olsa da uyku takibi yapması, kolay kullanımı ve uzun pil ömrü sayesinde memnuniyet garantisi veren bir modeldir.

Kullanıcı yorumlarına göre full şarj ile 2 haftaya kadar kullanım imkanı sunan Honor Watch Magic 2 modelinin bu özelliği tercih sebeplerinin başında geliyor.

11. Xiaomi Mi Watch Lite

Ekonomik fiyatı ile herkesin akıllı saat sahibi olabilmesine imkan tanıyan ve tam bir fiyat performans ürünü olan Xiaomi Mi Watch Lite, Realme Watch ile oldukça benzerdir. Xiaomi, diğer akıllı saat modellerinde olduğu gibi bu modelinde de kullanıcılarına sağlık takibi ve spor uygulamaları gibi kullanıcılara sunmuştur.

Birçok spor uygulamasını destekleyen Xiaomi Mi Watch Lite, aynı zamanda uyku monitörü özelliği ve sağlık takibi uygulamaları ile kullanıcılarına bir zaman kavramından çok daha fazlasını sunuyor. Geniş bir kullanıcı kitlesine sahip olan Xiaomi markasının bu modeli, aynı zamanda sim kartlı akıllı saat modelidir.

12. Vestel Akıllı Saat

En iyi akıllı saatler 2022 listesinin en uygun fiyatlı fiyat performans ürününün yerli üretim ürünü olan Vestel akıllı saat olduğunu söyleyebiliriz. Uyku takibinin yanı sıra spor egzersizleri, kalp atış takibi gibi özellikler sunuyor.

Fiyatına göre son derece donanımlı olan Vestel akıllı saat modeli, tam dolu pili ile 200 saate kadar kullanıcılarına oldukça uzun bir kullanım süresi sunuyor. Yerli üretim olmasının yanı sıra çeşitli özelliklerinin olması ve pil ömrünün oldukça uzun olması ise kullanıcılarının olumlu yorumlarının başında geliyor.

13. Haylou Solar LS05

En ucuz akıllı saat modeli olan Haylou Solar LS05, fiyatına göre olabilecek en iyi özellikleri üst düzey kalitede kullanıcılarına sunması ile dikkatleri üzerine çekiyor. Eğer uygun fiyatlı ve olabildiğince kullanışlı aynı zamanda da uzun ömürlü bir akıllı saat arayışı içerisindeyseniz mutlaka bu modeli incelemenizi tavsiye ederiz.

Şık ve sade bir tasarıma sahip olan Haylou Solar LS05 akıllı saat modeli; kamera, saat ve mikrofon gibi donanımlara sahip değildir. Dolayısıyla da görüşme yapmak, SMS görüntüleme ve çağrı cevaplama mümkün olmuyor. Ancak içerisinde kalp atışı ve kalori takibi, adım ölçer ve egzersiz modu gibi birçok işlevselliğin bulunması kullanıcıları tatmin eden özellikler arasında yer alıyor.

14. Amazfit GTS 2

Son dönemlerde adını sıkça duyduğumuz Amazfit GTS 2 akıllı saat modeli, 246 mAh bataryası sayesinde kullanım yoğunluğuna göre 5 ila 10 gün arası kullanım imkanı sunuyor. Hoparlör ve mikrofonu sayesinde telefon görüşmelerinizi rahatlıkla yapabileceğiniz bir üründür.

Tüm bu donanım özelliklerinin yanı sıra spor uygulamaları bildirim uygulamaları, kalori kontrol ve müzik uygulaması gibi teknik özelliklerini de kullanıcılarına üst düzey performansta sunuyor.

15. Apple Watch 7

Listemizin son sırasında ise neredeyse piyasaya yeni çıkmış ve en iyi akıllı saatler listemize bu nedenle en son girmiş yeni nesil akıllı saat modelidir.

Apple Watch Seri 6 modeli ile hemen hemen benzer özelliklere sahip olsa da özellikle ekran kısmı yepyeni bir tasarım ile karşımıza çıkıyor. Suya karşı dayanıklılığının yanı sıra darbe ve toz gibi durumlara karşı da üst düzey mukavemet gösteren Apple Watch 7, özellikleri ile kullanıcılara hem yeni bir tasarım hem de son sistem özellikler sunuyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!