featured

French Kiss Dudak Dolgusu Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son derece uyumlu, doğal hacimli dudaklara sahip olmak için French Kiss Dudak Dolgusu yaptırabilirsiniz. Peki, French Kiss Dudak Dolgusu Nedir? 

French Kiss Dudak Dolgusu Nedir?

French Kiss Nedir?

French Kiss Nedir?

Kadınların güzelliğinin en önemli unsurlarından biri de dudaklarıdır. Kimimiz doğuştan dolgun ve şekilli dudaklara sahip olurken bazıları onun kadar şanslı değil. Dolgun ve şekilli dudaklara sahip olmayan kadınlar artık üzülmesin. Dudak dolgunlaştırmak için artık etkili ve doğala uygun yöntemler denenmektedir.

Bu yöntemlerden biri de French Kiss yöntemidir. Son dönemlerde adını sıklıkla duyduğumuz “French Kiss” dudak dolgusu adını çekiciliği, mükemmel sonucu ve konforundan almaktadır. En sevdiğimiz ve yapısal olarak vücudumuzda bulunan hyalüronik asit ile mannitol un birleşmesi üzerine doğal, hacimli ve şekilli dudaklara sahip olabilirsiniz.

French Kiss Ne Kadar Kalıcı?

French Kiss Ne Kadar Kalıcı?

Dudak dolgusu için kullanılan hyalüronik asit 6-12 ay boyunca kalıcıdır. Dolgunun kalıcılığı kişinin mimik yapısına göre, alışkanlıklarına göre, çevresel şartlarına göre ve dolgu maddesinin yapısına göre değişmektedir. Fakat düzenli olarak dudak dolgusu yaptıran kişilerde dudak dolgusunun kalıcılık süresi uzamaktadır.

Dudakların istenilen şekle ulaşması ve kalıcılık süresi, doku uyumuyla beraber doğal bir şekil alacak natural bir görünüme sahip olmanızı sağlayacaktır.

French Kiss Neye Göre Yapılıyor?

French Kiss Neye Göre Yapılıyor?

French Kiss, kişinin yüz şekline ve kişinin isteğine göre tasarlanmaktadır. Tasarlanan dudak ile daha çekici, feminen ve simetrik dudaklara sahip olmanın yanı sıra kimilerimizin de yıllar içerisinde azalan dudak hacmini yeniden yerine koymamız sağlanmaktadır. Bundan ötürü genç ve dinamik görünmede minik minik dolgu enjeksiyonları yalnızca dudak hacimlendirmesi ve şekillendirmek isteyenler için değil aynı zamanda yıllara meydan okumak isteyenler için de olmazsa olmazlar arasında yer almaktadır.

French Kiss Ne Kadara Yapılır?

French Kiss Ne Kadara Yapılır?

İnce uçlu enjeksiyon iğneleriyle, ortalama 15-20 dakika süren işlemden sonra daha dolgun dudaklara ve daha şekilli dudaklara sahip olabilirsiniz. French Kiss yaptıran kişiler oldukça memnun.

French Kiss dudak dolgusu fiyatları 2019 yılı itibariyle 850 TL ile 1500 TL arasında değişmektedir. Bu fiyatların değişmesinin nedeni ise dudak yapısı, istediğiniz şekil, dudağa uygulanacak olan kimyasallar ve kalıcılık süresine göre değişim göstermektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR: Burun Estetik Ameliyatı Hakkında Bilinmesi Gereken Herşey

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!