Galatasaray-Ljubljana Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda
Galatasaray-Ljubljana Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda

Galatasaray-Ljubljana Maçı Saat Kaçta Hangi Kanalda

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı futbolseverlerin ilgi odağında bulunuyor. Sarı-kırmızılı takım, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. Eleme Turu’nda Litvanya temsilcisini 1-0 mağlup ederek tur atlamıştı. İlk maçı 2-2 berabere sonuçlanan bu turun rövanş karşılaşmasını 1-0’lık skorla kazanan Galatasaray, 3. eleme turuna yükseldi. Galatasaray, 3. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile karşı karşıya gelecek. Peki, Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçı ne zaman oynanacak, saat kaçta başlayacak ve hangi kanaldan yayınlanacak?

Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nin 2. Eleme Turu rövanşında Zalgiris’i ağırlayarak 1-0’lık skorla geçerek tur atladı. Şimdi ise Galatasaray, 3. eleme turunda Slovenya temsilcisi Olimpija Ljubljana ile eşleşti. Gözler bu önemli maça çevrildi. İşte, Galatasaray-Olimpija Ljubljana maçına dair detaylar…

Şampiyonlar Ligi Üçüncü Ön Eleme Turu Maçları Ne Zaman Oynanacak ?

Zalgiris’i eleyerek 2. Eleme Turu’nu geçen sarı-kırmızılı ekip, play-off turuna yükselmek için Olimpija Ljubljana ile mücadele edecek. İlk maçı deplasmanda oynayacak olan Galatasaray, rövanşı İstanbul’da ağırlayacak.

Galatasaray-Ljubljana Maçı Saat Kaçta ?

Olimpija Ljubljana – Galatasaray maçı 8 Ağustos Salı günü oynanacak.TSİ 22.00’de başlayacak

Galatasaray-Ljubljana Maçı Hangi Kanalda ?

Olimpija Ljubljana – Galatasaray müsabakası, S Sport Plus kanalından canlı olarak izlenebilecek.

Galatasaray-Ljubljana Maçının Hakemleri Kimler ?

Galatasaray ile Slovenya ekibi Olimpija Ljubljana arasındaki UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçını, İsveçli hakem Andreas Ekberg yönetecek. UEFA tarafından yapılan açıklamaya göre, Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki en prestijli turnuvasında, 8 Ağustos Salı günü Slovenya’nın başkenti Ljubljana’daki Stožice Stadı’nda gerçekleşecek müsabakada İsveçli hakem Ekberg’in yardımcılıklarını aynı ülkeden Mehmet Čulum ve Niklas Nyberg üstlenecek. Müsabakanın dördüncü hakemi ise Granit Maqedonci olacak.

Galatasaray-Ljubljana Maçının Rövanş Müsabakası Ne Zaman?

Karşılaşmanın rövanşı ise 16 Ağustos Çarşamba günü Rams Park’ta oynanacak. Ancak müsabakanın yayın hakkı henüz belirlenmedi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!