featured

Game Of Thrones İçin Alternatif Final

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm zamanların en sevilen dizisi olarak adlandırılan ve 2019 yılında final sezonu ile ekranlara veda eden Game of Thrones, mayıs ayında yayınlanan son bölümü ile pek çok kişide hayal kırıklığı yaratmıştı. Oldukça karmaşık bir olay örgüsüne sahip olan dizide birden fazla da başkarakter yer alıyordu. Tüm bunlar izleyicide büyük bir beklenti yaratmış ve bazı ucu açık sorunların cevapları dizinin fanlarını tatmin etmemişti.

HBO tarafından yayınlanan dizi için yapılan son açıklamalara göre bir de Game Of Thrones için alternatif final çekilmiş. Gelin bu yayınlanmayan Game of Thrones  final bölümü hakkında ortaya atılan iddialara birlikte bakalım.

Game of Thrones Final Bölümü İle Çok Eleştrilmişti

https://www.youtube.com/watch?v=SJsmNzdF0zU

Game of Thrones, son sezonunda yayınlanan ve “The Iron Throne” adını taşıyan final bölümü ile eleştiri oklarının odağı haline gelmişti. Gerek dizi ve TV eleştirmenleri gerekse de dizinin sevenleri son bölümü olabilecek en kötü son olarak adlandırmıştı. Daha önce yine kült bir dizi olan Lost hakkında yapılan kötü eleştirilerin daha fazlası Game of Thrones için yapılmıştı. Özellikle kasım 2019‘un en çok konuşulan olaylarından olan ve hemen hemen her TV – sinema platformunda yerden yere vurulan final bölümü ile ilgili dizinin sevenleri de bir imza kampanyası başlatmıştı. Bu kampanyaya göre yalnızca final bölümü değil dizinin tüm final sezon bölümleri yeniden çekilmeliydi. Elbette kampanya başarılı olmadı ve kült dizi akıllara maalesef beğenilmeyen bir final bölümü ile kazınmış oldu.

Game of Thrones Alternatif Finali Varmış!

Game of Thrones final sezonu için eleştiriler tam duruldu denmişken dizinin sevilen oyuncularından olan Kristofer Hivju, yaptığı bir açıklamada son sezon için bir alternatif final bölümünün de çekilmiş olduğunu dile getirdi. Dizide Tormund karakterine hayat veren İskandinav oyuncu, Metro Dergisi için verdiği bir röportajda bu iddiaları ilk kez dile getirdi.

Ünlü oyuncu yapmış olduğu açıklamada alternatif final bölümü hakkında herhangi bir bilgi veremeyeceğini dile getirdi. Final bölümü hakkında açıklamalarına devam eden Tormund’u canlandıran Kristofer Hivju, bu bölümün daha çok eğlence amaçlı çekildiğini de ekledi. Dizinin yayınlanan final bölümü ciddi bir hava içerisinde çekilmişken alternatif final daha az ciddiyet taşıyor.

Alternatif finalin HBO tarafından bir müddet sonra DVD ekstrası olarak özel bir notla yayınlanacağı ise söylentiler arasında yerini alıyor. Ünlü oyuncunun yapmış olduğu bu açıklamanın ardından da dizinin fanları her ne pahasına olursa olsun bu daha eğlenceli final bölümünü görmek istiyor.

Ayrıca Hivju böyle bir finalle ilgili çok fazla açık vermemekte de kararlı görünüyor ve,

” ama size bununla ilgili herhangi bir şey söyleme iznim var mı bilmiyorum”

diyor.

Finali yeniden hatırlamak veya final hakkında bilgi sahibi olabilmek için yukarıdaki videodan Game of Thrones’un yayınlanan final sahnesinden nasıl bitirildiğine de bakabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!