Kriptoya En Kolay Erişim: Global Borsa Mamoru Türkiye’ye Geldi

Kriptoya En Kolay Erişim: Global Borsa Mamoru Türkiye’ye Geldi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kripto para ekosisteminde, global şirketlerin Türkiye’ye ilgisi sürüyor. Mamoru Digital, kripto para borsasıyla Türkiye operasyonunu başlatan son global marka oldu.

Bitcoin ve Ethereum’un yanı sıra birçok önemli altcoin’de sıfır komisyonla alım satım imkanı sunan kripto para borsası Mamoru, ‘Kriptoya en kolay erişim’ sloganıyla yola çıktı. Bu anlamda komisyon avantajının yanı sıra, günlük yüksek kripto para ve Türk lirası çekim limiti, hızlı para çekme ve para yatırma deneyimi, borsanın özellikleri arasında.

Kriptoya En Kolay Erişim: Global Borsa Mamoru Türkiye’ye Geldi

Dünya çapında 15’in üzerinde noktada faaliyetlerini sürdüren ve 100 milyon dolardan fazla varlığı yöneten Mamoru grubu, kripto paralar alanında geçtiğimiz yıl borsa platformunu geliştirdi. Yüksek güvenlikli platformda, tüm dijital varlıkları koruma altına alan Mamoru, bu anlamda hem bireysel hem de kurumsal yatırımcıların tercih ettiği bir platform oldu.

Türk lirası ile kripto para satın alın

Kripto para platformu, hem masaüstü hem mobil web platformunda, TL ile kripto para satın alma şansı sunuyor. Fiyat grafiklerini anlık olarak sunan güvenilir borsada, hesap cüzdan adresleri üzerinden kripto varlık yatırma ve çekme işlemleri de anlık olarak sağlanıyor. Mamoru, BTC ve Litecoin’in yanı sıra, Dogecoin ve Ada coin yatırımı yapmayı kolay hale getiriyor.

Kriptoya En Kolay Erişim: Global Borsa Mamoru Türkiye’ye Geldi

Spot alım satım yapan kripto para yatırımcılarının en çok merak ettiği konu, alım satımda piyasa yapıcı komisyonu. Mamoru, Dogecoin, Polkadot ve EOS gibi kripto paralara yatırım yapmak isteyenler için sıfır komisyon sunuyor. Alım satım hacmi yüksek olan yatırımcıların ilgisini çeken bu durum, borsayı ön plana çıkaran bir detay.

Gelişmiş güvenlik altyapısı ile dijital varlıklar koruma altında

Blokzinciri alanında deneyimli bir ekip tarafından kurulmuş Mamoru, web platformu merkezi olmayan bir mimari ile inşa edilmiş bir borsa. Bu anlamda kripto para borsası hem DDOS saldırılarına karşı koruma altında, hem de piyasanın en hareketli anlarında bile yoğunluk içermeyen bir yapıda. Mamoru’nun yüksek şifreleme standartları ile, borsadaki tüm kripto varlıklar güvence altına. Bu da güvenilir bir borsa arayanlar için, Mamoru’yu ön plana çıkarıyor.

Kriptoya En Kolay Erişim: Global Borsa Mamoru Türkiye’ye Geldi

Farklı iletişim kanalları üzerinden erişimin mümkün olduğu Mamoru ekibi, üst düzey müşteri memnuniyeti sağlıyor. Web site üzerinden 7/24 iletişim kurulabilen destek birimi, borsayla ilgili tüm sorunlarda yatırımcıların yanında. Bununla birlikte, dilerseniz Telegram ve Discord kanalları üzerinden de Mamoru’ya ulaşabilirsiniz. Web ve mobil siteye ek olarak mobil uygulamalar üzerinden kripto para alım satımı yapmak istiyorsanız, Mamoru Android ve iOS uygulamasını mağaza bağlantıları üzerinden indirebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!