featured

Güzel Oyuncu Nurgül Yeşilçay Kimdir ? En Sevilen Nurgül Yeşilçay Resimleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Asmalı Konak dizisi ile en sevilen kadın oyuncular listesinde kendisine yer bulan güzel oyuncu Nurgül Yeşilçay kimdir ? Nurgül Yeşilçay hangi dizilerde oynadı ? Hangi projelerde bulundu? İşte, detaylar!

Son günlerde Duygu Özaslan taklidi ile gündeme gelen Nurgül Yeşilçay , dizi sektörünün en sevilen ve en ilgi duyulan kadın oyuncuları arasında yer alıyor. Güzelliği ve çekici fiziği ile geçmişte çok sayıda magazin programının konusu olan Yeşilçay, küçüklü büyüklü sayısız projede yer aldı. Hem çok popüler hem de çok eleştirilen projelerin başrolü olan Nurgül Yeşilçay Kimdir ? Nurgül Yeşilçay Kaç Yaşında , Nereli ? soruları ise son günlerin en çok sorulan soruları arasında. İşte, Nurgül Yeşilçay Hakkında Bilinmeyenler!

2/16

Nurgül Yeşilçay Kimdir ?

Nurgül Yeşilçay Kimdir ?

Türk sinemasının güzel oyuncularından Nurgül Yeşilçay , dizi dünyasının da yakından takip ettiği oyunculardandır.

https://www.youtube.com/watch?v=vWrnCBpsT28

Duygu Özaslan taklidi ile gündeme gelen Nurgül Yeşilçay , çektiği video ile sosyal medyayı salladı.

3/16

Nurgül Yeşilçay Kaç Yaşında ?

Nurgül Yeşilçay Kaç Yaşında ?

Hemen herkesin duyduğunda çok şaşırdığı Nurgül Yeşilçay Kaç Yaşında sorusunun cevabını duymaya hazır mısınız?

Güzel oyuncu 26 Mart 1976 tarihinde doğdu. Yani, 2020 itibari ile Yeşilçay 44 yaşında.

4/16

Nurgül Yeşilçay Nereli ?

Nurgül Yeşilçay Nereli ?

Nurgül Yeşilçay kimdir sorusundan sonraki en çok sorulan soru Nurgül Yeşilçay Nereli sorusudur. Yeşilçay ailesinin memleketi olan Afyon’da doğmuştur.

5/16

Eğitim Hayatı

Eğitim Hayatı

Nurgül Yeşilçay dizileri ile gündeme gelmeden önce eğitimi ile gündemde idi. Bir anda yıldızı parlayan yetenekli oyuncunun eğitim hayatı İzmir’de okuduğu ilk ve ortaokul ile başlıyor.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde okurken küçük rollerle dizi dünyasına adım atan Nurgül Yeşilçay dizileri ile en çok tanınan kadın oyuncular arasında.

6/16

İkinci Bahar 'ın Gülsümü

İkinci Bahar ‘ın Gülsümü

Güzel oyuncu, üniversite hayatının henüz başlarında iken başladığı dizi oyunculuğuna İkinci Bahar Dizisi ile adım attı. Dizide usta oyuncu Şener Şen ve Türkan Şoray ile birlikte çalışma fırsatı buldu.

7/16

Asmalı Konak ve Bahar Karakteri

Asmalı Konak ve Bahar Karakteri

Nurgül Yeşilçay dizileri arasında en çok ses uyandıranı ise şüphesiz ki Asmalı Konak dizisi oldu. Dizideki Bahar Karadağ karakteri ile Anadolu kültürüne uyum sağlamaya çalışan bir genç kıza hayat veren Yeşilçay , ilk önemli karakter oyunculuğunu burada almış oldu.

8/16

Mumya Firarda

Mumya Firarda

Türk komedi filmleri arasında olan Mumya Firarda filminde Teoman ile birlikte sahne alan Nurgül Yeşilçay buradaki Fatma karakteri ile de çok konuşuldu.

9/16

Eğreti Gelin ve Kostak Emine

Eğreti Gelin ve Kostak Emine

Yeşilçay’ın halkın tepkisini aldığı ilk sinema filmi olan Eğreti Gelin filminde üstlendiği Kostak Emine rolü güzel oyuncuya 2005 12. Adana Altın Koza Film Festivali programında ödülünü kazandırdı.

10/16

Melekler Adası

Melekler Adası

Nurgül Yeşilçay dizileri arasında yine ses getiren yapımlardan biri de Hande Ataizi ile birlikte başrol oynadığı Melekler Adası’dır.

11/16

Cem Özer ile Evlendi

Cem Özer ile Evlendi

Cem Özer ile evlilik kararını Okan Bayülgen’in sunduğu Televizyon Makinası programının ilk bölümünde itiraf eden Nurgül Yeşilçay’ın bu evliliğinden Osman Nejat isminde bir oğlu dünyaya gelecektir.

2005 yılında evlenen çift 2010 yılında yollarını ayırma kararı aldılar.

12/16

Anlat İstanbul

Anlat İstanbul

Nurgül Yeşilçay’ın yine dev bir kadro ile bir arada çalıştığı projelerden olan Anlat İstanbul dizisi, döneme büyük ses getirmişti.

YouTube video

13/16

Belalı Baldız'ın Arzusu

Belalı Baldız’ın Arzusu

Nurgül Yeşilçay, Belalı Baldız dizisinde Berna Laçin ve Kenan Işık ile çalışma fırsatı buldu. Oldukça komik bir karakteri canlandıran Nurgül Yeşilçay dizileri arasında en kötü esprilerini bu dizide yapmıştır.

14/16

En iyi Senaryo

En iyi Senaryo

60. Cannes Film Festivali En İyi Senaryo ödülünü alan Yaşamın Kıyısında filmde Ayten Öztürk ismindeki Türk kızını canlandırdı.

15/16

Nurgül Yeşilçay Dizileri - Ezogelin

Nurgül Yeşilçay Dizileri – Ezogelin

Ezogelin dizisi Nurgül Yeşilçay dizileri arasında büyük öneme sahip olan projelerden bir tanesidir.

Yeşilçay, bu dizideki güzel oyunculuğu ile 31. Uluslararası Kahire Film Festivali’nin jürisi olmaya hak kazandı.

16/16

Paramparça

Paramparça

Nurgül Yeşilçay dizileri arasında şüphesiz ki en çok dikkat çekeni , Erkan Petekkaya ile oynadığı Paramparça dizisidir. 2014 yılında oynadığı bu projede fedakar bir anneyi canlandıran güzel oyuncu oldukça ilgi çekti.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!