Güzelliğe Dair Her Şey Kadın Sitesi

Güzelliğe Dair Her Şey Kadın Sitesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınların en büyük ilgi alanı başında hiç şüphesiz ki güzelliğe dair bilgiler ilk sıralarda yer almaktadır. Moda, bakım ve sağlık denilince bir çok kadın farklı fikirleri duymak ve uygulamak ister. Çünkü bu tür bilgiler çok çabuk değişerek,  zamanla yerini daha pratik ve daha kapsamlı bilgilere  bırakır.

Günümüzde kolaylıkla internette ulaşabileceğiniz bir çok kadın sitesi rastlamak mümkün. Fakat önemli olan araştırmalar doğrultusunda size en gerçekçi bilgileri sunabilen, araştırmacı ve değişimci bir kadınlar sitesi rastlamaktır. Kadınların tüm ihtiyaçlarına hitap eden, onları yormadan, en gerçekçi ve kaliteli bilgilere sahip olabilecekleri tek sitenin, Bonitam olduğunu bilmenizi isteriz.

Sitemizde genellikle kadın yaşamını ilgilendiren konulara yer vermekteyiz. Bu sayede kadınların hayatını çok daha kolaylaştırmayı hedefliyoruz. Aile, güzellik, çocuk, sağlıklı yaşam, eğlence, dekorasyon, moda, burçlar ve ilişkiler sadece kategorimizde yer alan içeriklerden birkaç tanesi.

Çok Tercih Edilen Saç Örgü Modelleri

Son zamanların en çok bilinen ve en çok tercih edilen saç örgü modelleri Fransız örgü modelleri. Kadınlar eski çağlardan beri hem şıklığı hem de rahatlığı açısından örgü çeşitlerinden bir türlü vazgeçememiştirler. Günümüze kadar uzanan örgüler, yıllar geçse de asla modasını kaybetmemiştir.

Örgülerin saç uzattığı da bilimsel bir gerçek olarak açıklandığından beri, örgü hayranlığı  günümüzde de vazgeçilemeyecek bir seviyeye ulaşmıştır.

Güzelliğe Dair Her Şey Kadın Sitesi

Örgüler ile müthiş ve farklı saç topuzları yapıldığından beri saç örgü modelleri her yaşa hitap etmeye başladı. Günlük kullanım açısından büyük bir kolaylık sağlayan örgüler günümüzde yerini popüler olan fransız saç modeline bırakmıştır. Hemen hemen herkesin çok kolay bir şekilde uygulayabileceği Fransız saç örgü modelleri herkes tarafından büyük bir ilgi görmektedir.

Bakımlı ve Parlak Saçlara Sahip Olun

Kadın ya da erkek fark etmeden herkes bakımlı ve parlak saçlara sahip olmak ister. Saçınız ister uzun olsun, ister kısa saçlar ayda 0.5 cm ile 2.5 cm arasında uzama gösterir.

Saç uzamasını etkileyen en önemli faktör ise beslenme alışkanlığınızdır. Fakat herkesin saç derisi birbirinden farklı olduğu için de uzamada da saç derisi büyük rol oynamaktadır.

Güzelliğe Dair Her Şey Kadın Sitesi

Yetersiz beslenme sonucunda vücudumuzun hangi organı olursa olsun işlevini yerine getirmekte zorlanır. Elbette bunlara saç derisi de dahildir. Vitamin ve minerallerle saçlarınızın daha sık, parlak hatta geç beyazlamasını sağlayabiliriz. Dikkat etmeniz gereken tek şey ise sağlıklı yiyecekler tüketerek düzenli saç bakımı yapmaktır.

Yıpranan ve bakımsız kalan saçların uzama oranı büyük oranda azalıyor. Bunun önüne geçmek adına da düzenli saç bakım ürünleri kullanmak gerekiyor. Bizler de Bonitam ailesi olarak saç bakımının püf noktalarını sizler için derledik. Unutmayın kaybedeceğiniz son şey saçlarınız olsun.

Güzelliğe Dair Her Şey Kadın Sitesi

Bakımlı Ve Sağlıklı Tırnaklar

Vücudumuzun en çok yıpranan yeri derimizdir. Çünkü derimiz bizi dış etkenlere karşı koruma işlevini gerçekleştirir. Gün boyunca da ellerimiz âdeta soğuğa, sıcaklığa ve rüzgara karşı mücadele eder. Özellikle de el tahrişlerini tamir etmek kolaydır. Bunu kolaylıkla bir nemlendirici ile çözebilirsiniz fakat tırnak bakımı belki de çok az insan tarafından bilinçli bir şekilde uygulanmaktadır.

Çoğu insan tırnak bakımı önemsiz ve gereksiz görse de aslında tırnaklarımızın vücudumuzdaki birçok hastalığın ilk belirtisidir. Eğer sizde çabuk kırılan tırnaklara sahipseniz, vücudunuzda kan dolaşımının az olduğunu bilmelisiniz. Ya da tırnaklarınızda beyaz lekeler mevcut ise dengesiz ve yetersiz besleniyorsunuz demektir. Hemen önlem almanız ve uzman bir hekimle görüşmeniz oldukça önemlidir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!