featured

Güzellik Sırları ile Türkiye’nin En Güzel Kızları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye’nin en güzel kızları ve onların güzellik sırları neler biliyor musunuz? Ekranlarda gördüğümüz bu güzel hanımların hepsinin birbirinden farklı güzellik formülleri var. Eğer merak ediyorsanız işte detaylar!

Kadınların en çok takip ettiği konulardan biri güzellik sırları ve genç kalabilmenin formülüdür. Bu yazımızda Türkiye’nin en güzel kızları ile onların güzellik formülleri nelerdir sizlerle paylaşarak bu arayışınıza bir son vereceğiniz.

Doğal görünüm ve güzel bir fiziğe sahip olmak her kadının hayalidir. Son zamanlarda ünlülerde dikkatleri çeken en önemli konu doğal görünümdür. Ne kadar estetik ve makyaj yapsalar da neden doğal görünüyorlar diye merak ediliyor. Ünlülerin doğal görünme sırları, güzellik formüllerini merak ediyorsanız toplanın, sizlere tek tek bu sırları açıklayacağız. Siz de doğru tercihlerle doğal bir görünüme sahip olabilirsiniz.

Güzellik Sırları ile Türkiye’nin En Güzel Kızları

Bensu Soral

Bensu Soral

Fiziği ve yüz hatlarıyla tüm dikkatleri çeken Bensu Soral, doğal görünümü ile merakları da üzerinde topluyor. Genç oyuncunun en büyük sırrı doğallığı ön plana çıkaracak makyaj tercihleridir. Dinç fiziğini ise kahve telvesine ve düzenli spora borçlu olan Soral, sık sık telve ile vücuduna masajlar uyguluyor. Cilt ve saç bakımında ise her zaman doğal ürünleri tercih ediyor.

Aslı Bekiroğlu

Sadece güzelliği ile değil enerji patlaması ile de çok konuşulan Aslı Bekiroğlu, kıvırcık ve dolgun saçları ilk etapta dikkatleri çekiyor. Aslı Bekiroğlu’nun en büyük sırrı aslında enerjik ruhu ve sağlıklı beslenmesidir.

Güne limonlu su ile başlayan güzel oyuncu, detoks sularını yanından eksik etmiyor. Saçları için özel bir yöntem uygulamadığını belirtse de doğal ürünlerle canlılığını koruduğu gözlerden kaçmıyor. Son zamanlarda ünlülerde sıkça rastladığımız doğal makyaj, Aslı Bekiroğlu’nunda favorileri arasındadır.

Ebru Şahin

Ebru Şahin

Hercai dizisinin yıldızı Ebru Şahin’in güzellik sırları herkesin çok kolay uygulayabileceği yöntemlerden oluşuyor. Cildi için kahve telvesi ile maskeler yapan güzel oyuncu, cildini sık sık nemlendirmekten yana.

Genç görünümü için ise sağlıklı ve dengeli beslenen oyuncunun dolabında en çok limon ve avokado bulunuyor. Şifanın doğada bulunduğunu söyleyen Ebru, güzel saçlarını ise zeytinyağı ve Hindistan cevizi yağına borçludur.

Bergüzar Korel

Bergüzar Korel

Başarılı oyuncu Bergüzar Korel güzelliğinin büyük bir kısmını tarçına borçludur. Güne tarçınlı ılık su ile başlayan güzel oyuncu, özel olarak hazırlanan bitki çayları ve köyden gelen doğal ürünlerle besleniyor. Protein ve karbonhidrat dengesini önemseyen Korel, haşlanmış pilav ile bu dengeyi sağlıyor. Azimli oyuncu, günlük sporlarını aksatmadan fit vücudunu korumayı başarıyor.

Burcu Biricik

Burcu Biricik

Güzelliği ile ön plana çıkan isimlerden biri olan Burcu Biricik, güzelliğini genlerine ve gençliğine borçlu olduğunu belirtiyor. Günlük rutinleri bulunan güzel oyuncunun en büyük sırlarından biri Hindistan cevizi yağıdır. Ballı maskeleri ve Hindistan cevizi yağını çok sık kullanan güzel oyuncu, saçı için de özel bir maske kullanıyor. Zeytinyağının içine E vitamini ampulü ekleyip saçına uygulayan oyuncu, genç kızlara bu konuda yol gösterici oluyor.

İrem Helvacıoğlu

İrem Helvacıoğlu

Reyting rekorları kıran Sen Anlat Karadeniz’in Nefes’i İrem Helvacıoğlu da güzellik sırları en çok merak edilenlerden biridir. Güzel oyuncu, deniz ürünleri ağırlıklı beslenme şekli ile fit vücudunu koruyor. Geç saatlerde yemek yememeye özen gösteren Helvacıoğlu, bol su içerek vücudunu sürekli yeniliyor. Estetiğe karşı olmadığını belirten oyuncu ara ara yüzüne botoks yaptırdığını da itiraf ediyor.

Cansu Dere

Cansu Dere

Güzelliği ile çok konuşulan Cansu Dere “genlerime şükran borçluyum” diye ifade ediyor bu durumu. Sadece genlerinden değil bakımına da önem veren oyuncu, 2000 yılında Miss Turkey yarışmasında 3.lük kazanarak güzelliğini kanıtladı. Güzel oyuncunun en çok dikkat yeri olan burnu ise estetik iddialarını barındırıyor.

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün

Tuba Büyüküstün’ün güzellik sırları ilk etapta çok şaşırtıyor. Tek sırrının doğallık olduğunu belirten Tuba Büyüküstün, sadece yüzünü yıkadığını ve krem sürdüğünü iddia ediyor. Düzenli beslenen oyuncu fast food tüketimine karşı ve en çok sebze ağırlıklı besleniyor. Güzel oyuncunun favorilerinden biri de vazgeçemediği bitki çaylarıdır.

Neslihan Atagül

Neslihan Atagül

Uzun, parlak saçları ve dikkat çekici yüz hatlarıyla birçok genç kızın takip ettiği Neslihan Atagül güzelliğini neye borçlu? Sporu hayatının merkezine alan Atagül, bisiklet ile tur atmayı çok seviyor. Beslenme ve uyku düzenine çok önem veren güzel oyuncu, büyüleyici saçları için ise doğru şampuan ve doğru kremi kullanmayı öneriyor. Saç bakımında bitkisel yağları da çok kullanan oyuncu en güzel saçlı oyuncu unvanını kapıyor.

Öznur Serçeler

Öznur Serçeler

Ekranların sevilen yüzlerinden olan Öznur Serçeler de güzellik sıraları en çok merak edilenlerden biridir. Vücudu için bebek yağları kullanan oyuncu, cilt bakımında en çok doğal ürünleri tercih ediyor. Dikkat çekici makyajlarının en önemli faktörü ise ruj seçimi ve kullandığı renk tonlarıdır.

Burcu Özberk

Burcu Özberk

Enerjik yapısı ve güzelliği ile dikkat çeken Burcu Özberk, diğer ünlüler gibi spora çok vakit ayıramıyor. Dengeli beslenme ve bol su tüketimi ile güzelliğine katkıda bulunan oyuncunun, cilt bakımı için de sırları bulunuyor. Nemlendirici ve güneş koruyucu kremleri olmazsa olmazlarındandır ve iki haftada bir mutlaka cilt bakımına gidiyor.

Eda Ece

Eda Ece

Ekranların yeni keşfi Eda Ece, fiziği ve güzelliği ile kısa sürede dikkat çekmeyi başardı. Özellikle pürüzsüz cildinin sırları en çok merak edilenler arasındadır. Ara ara cilt bakımı yaptırdığını söyleyen oyuncu, güzelliğinin genetik bir şans olduğunu dile getiriyor. En çok önem verdiği konu ise diş bakımıdır. Dişlerine ayrı bir özen gösteren Ece, organik diş macunları kullanmayı tercih ediyor.

Elçin Sangu

Elçin Sangu

Saçları ile adeta izleyenleri büyüleyen Elçin Sangu güzellikle ön plana çıkmayı çok sevmiyor aslında. Mesleğinde başarılı olmayı daha çok önemseyen Sangu’nun güzellik sırları arasında en önemlisi hayatı sevmek oluyor. Saçlarına doğal yağlarla bakımlar yapan oyuncu saçlarının ışıldaması ile çok motive oluyor.

Melisa Aslı Pamuk Kimdir | Melisa Aslı Pamuk Türkiye Güzeli mi? Melisa Aslı Pamuk İnstagram Hesabı Nedir?

Melisa Aslı Pamuk Kimdir | Melisa Aslı Pamuk Türkiye Güzeli mi? Melisa Aslı Pamuk İnstagram Hesabı Nedir?

Melisa Aslı Pamuk Kimdir | Melisa Aslı Pamuk Türkiye Güzeli mi? Melisa Aslı Pamuk İnstagram Hesabı Nedir?

Birce Akalay

Birce Akalay

Güzelliği gittikçe göze çarpan oyunculardan Birce Akalay ilk olarak 2004 yılında güzellik yarışmasında 3.lüğü ile tanındı. Ardından Avrupa’da güzellik yarışmalarında derece alan Birce Akalay’ın güzellik sırları merak edildi. Güzel fiziği ile dikkat çeken Akalay’ın en büyük sırrının estetik olduğu iddia ediliyor. Kaşlarındaki dokunuşlar, dudakları ve yüz hatlarındaki belirginlikler estetik bile olsa oyuncuya iddialı bir güzellik kattı.

Aslı Enver

Aslı Enver

Her kadının ilk bakışta güzelliğini fark ettiği Aslı Enver, gerçekten güzelliği ve sempatikliği ile gönüllere taht kurmuştur. Güzelliğini neye borçlu olduğunu merak ediyor musunuz?

Elma ve badem içerikli ürünler güzel oyuncunun vazgeçilmezlerindendir. Bunların yanında özel sırlarından biri de yüzüne buz masajı uygulamasıdır. Her zaman doğallıktan yana olan Aslı Enver, güzelliğini de doğallığa borçludur.

Dilan Çiçek Deniz

Dilan Çiçek Deniz

Miss Turkey 2014 yarışması 2.si Dilan Çiçek Deniz, fiziği ve güzelliği ile kendisine hayran bırakıyor. Güzellik sırrını duyduğunda ise çok şaşıracaksınız.

Deniz’in en büyük güzellik sırlarından biri spor öncesi içtiği kahvesine Hindistan cevizi yağı eklemesidir. Bu sayede fit bir fiziğe sahip kalmış ve güzelliğini korumuştur.

Hande Erçel

Hande Erçel

Son zamanların en çok konuşulan genç yeteneği Hande Erçel’de güzellik sırları merak edilen oyunculardandır. Genç olmasına rağmen, güzelliği ile baş döndüren Hande Erçel, oyunculuktan önce düzenli bir spor hayatına sahipti. Cildi için özel kürler kullanmasa da günlük bakımını asla terk etmiyor. Sağlıklı beslenmeye özen gösteren genç oyuncu, düzenli bir hayat ile her şeyin mümkün olduğunu düşünüyor.

Demet Özdemir

Demet Özdemir

Duru güzelliği ve pürüzsüz cildi ile dikkat çeken Demet Özdemir, sırrının yumurta-zeytinyağı karışımı olduğunu söylüyor. Saçlarına haftalık uyguladığı bu kür sayesinde parlak ve güzel bir görüntüye kavuşuyor. Vücudu için ise vücut fırçası kullanan güzel oyuncu kan dolaşımını hızlandırıyor ve pürüzsüz bir cilde kavuşuyor.

Burçin Terzioğlu

Burçin Terzioğlu

Güzelliği ile dikkatlerden kaçmayan son isim ise Burçin Terzioğlu oluyor. Terzioğlu’nun güzellik sırları içinde yumurta akı, buz ve hamam üçlüsü bulunuyor.

Düzenli olarak hamama giden oyuncu kese yaptırmanın cilt için çok önemli olduğunu düşünüyor. Yüzü için ise yumurta akı ve buz ile masajlar uyguluyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!