featured

Hande Erçel ve Kerem Bursin’in Sen Çal Kapımı Dizisi Hakkında Her Şey

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Heyecanla beklenen yaz dizileri bir bir oyuncu kadrosunu açıklamaya başladı. Bu sene virüs etkisi ile yaz dizileri çekilmeyecek mi acaba diye düşünenlere sevindirici haberler geliyor. Sen Çal Kapımı dizisi yaza damgasını vurmaya hazırlanıyor. Ekranların dikkat çeken isimleri Hande Erçel ve Kerem Bursin’in bir araya geleceği dizi yaz akşamlarının eğlencesi olacak gibi duruyor. Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in oynatacağı dizinin haziran ayında çekimleri başlayacak ve ne zaman ekranlarla buluşacağını merak ediyor musunuz? Sen Çal Kapımı oyuncu kadrosu, konusu ve tüm ayrıntıları sizlerle! Bu yaza damgasını vuracak bu dizi ile çok eğleneceksiniz!

Sen Çal Kapımı Dizisi Konusu

Sen Çal Kapımı konusu ile izleyenleri ekranlara kilitleyecek. Yaz dizilerinin olmazsa olmazı aşktır. Bu dizide de büyük bir aşkın hikayesi farklı bir senaryo ile anlatılıyor. Büyük aşk başlamadan önceki maceralar ise gerçekten heyecanlandırıyor. Bolat Holding’in tek varisi Serkan Bolat, üniversite okuyan ve aynı zamanda çiçekçilik yapan Eda Yıldız ile karşı karşıya gelir.

Eda, yurtdışı eğitim bursunu iptal eden Serkan Bolat’a hesap sormak için gittiğinde beklemediği bir teklifle karşılaşır. Serkan kendisi ile 2 ay nişanlı kalması şartıyla Eda’ya bursunu geri vereceğini söyler. Bu teklif karşısında şaşkına dönen Eda, teklifi reddeder. Teklifi reddettikten sonra şartların değişmesi Eda’yı nefret ettiği adamın teklifini kabul etmeye iter. Nişanlı taklidi yapmaya başlayan Serkan ve Eda beklenmedik bir biçimde birbirlerine âşık olurlar. Nefretin aşka dönüştüğü Sen Çal Kapımı şimdiden konusu ile çok konuşulmaya başlandı.

Sen Çal Kapımı Yönetmen ve Senarist Kadrosu

Yakın zamanda ekranlara gelmesi beklenen Sen Çal Kapımı dizisinin yapımını, Mucize Doktor ile büyük bir başarı sağlayan MF Yapım üstlendi. Erkenci Kuş dizisinin senaristliğini yapan isim Ayşe Üner Kutlu bu diziyi de kaleme alacak. Dizinin yönetmen koltuğunda ise birçok başarıya imza atmış Ender Mıhlar oturacak.

Sen Çal Kapımı Hangi Kanalda?

Yaza damgasını vurması beklenen aşk dizisi Sen Çal Kapımı, Fox TV ekranlarında izleyicisi ile buluşacak. Daha öne birçok yaz dizisini izleyici ile buluşturan Fox TV bu dizi ile ne kadar izleyiciyi etkileyecek merak ediliyor.

Sen Çal Kapımı Ne Zaman Başlayacak?

Sen Çal Kapımı dizisinin konusunu ve kadrosunu görenler dizinin ne zaman başlayacağını merak ediyor. Haziran ayında çekimlerinin başlaması planlanan dizinin çok yakında izleyici ile buluşması bekleniyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi Fragmanı

Sen Çal Kapımı fragmanı heyecanla bekleniyor fakat Fox TV ve yapım şirketinden henüz dizinin fragmanı gelmedi. Kerem Bursin ile Hande Erçel’in uyum sağlayıp sağlamayacağını merak eden izleyici kitlesi ilk yorumlar için fragmanı dört gözle bekliyor.

Sen Çal Kapımı Dizisi Oyuncu Kadrosu

Sen Çal Kapımı dizisinin oyuncu kadrosu en çok beklenen konulardan biri olmuştur. Başrolleri Kerem Bursin ve Hande Erçel’in paylaştığı dizinin kadrosu güçlü görünüyor. İşte oyuncu kadrosu!

Kerem Bursin – Serkan Bolat

Yakışıklı oyuncu Kerem Bursin 1987 yılında İstanbul’da doğdu. Yurt dışında yaşayan Bursin lise yıllarından bir rock müzik grubu kurdu. Amerika’da oyunculuk eğitimi alan Bursin’i ilk olarak Oscar’lı yapımcı Roger Corman keşfetti. Türkiye’de oyunculuk yapmaya Güneşi Beklerken dizisi ile başladı. Bu dizi ile tanınmaya başlayan yakışıklı oyuncu ardından birçok projede yer aldı.

2014 yılında Unutursam Fısılda filminde Erhan karakterini canlandıran Bursin, 2018 yılında ise gençlik filmi olan İyi Oyun da rol almıştır. Birçok Hollywood filminde de yer alan yakışıklı oyuncu Türkiye’de en beğenilen oyunculardan biri haline geldi.

Sen Çal Kapımı dizisinde başrolde göreceğimiz Bursin, Bolat Holding’in varisi Serkan karakterini canlandırıyor. Zengin bir holding varisi olan Serkan, bursu kesilen Eda ile beklenmedik bir anda aşk macerası yaşıyor. Hande Erçel ile dizinin ilk setlerinden sonra verdiği röportajda çok iyi anlaştıklarını belirten yakışıklı oyuncunun dizideki hali şimdiden çok merak ediliyor.

Hande Erçel – Eda Yıldız

Güzelliği kanıtlanmış oyunculardan biri olan Hande Erçel 1993 yılında Bandırma’da doğmuştur. Genç yaşına rağmen yıldızı bir anda parlayan oyuncu üniversite eğitimini Mimar Sinan Üniversitesi’nde sürdürmektedir. 2013 yılında televizyon ekranlarına çıkmaya başlayan oyuncu Tatar Ramazan, Çalıkuşu, Çılgın Dershane, Hayat Ağacı ve Güneşin Kızları dizilerinde yardımcı oyuncu olarak rol almıştır.

İlk baş rolünü ise 2016 yılında başlayan Aşk Laftan Anlamaz dizisinde oynamıştır. Ardından Siyah İnci, Halka dizilerinde baş rollerde gördüğümüz oyuncu 2020 yılında Azize dizinde karşımıza çıktı.

Sen Çal Kapımı dizisinde Hande Erçel kadın başrol oyuncusu olarak Eda Yıldız karakterini canlandırıyor. Üniversite okuyan aynı zamanda çiçekçilik yapan Eda, yurt dışı bursunu iptal eden Serkan Bolat ile karşı karşıya geliyor ve macera orada başlıyor. Nefret ettiği adama âşık olmaya başlayan Eda, bir sürü çıkmaza giriyor. Dizi setlerinden gelen ilk görüntülerde Kerem Bursin ile rol arkadaşı olmaktan çok mutlu olduğunu belirten Erçel, dizideki halleri ile çok merak edilmektedir.

Neslihan Yeldan – Aydan

Tecrübeli oyuncu Neslihan Yeldan, 1969 yılında İstanbul’da doğmuştur. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı’ndan mezun olan Yeldan, birçok tiyatroda rol almıştır. Tiyatronun yanı sıra İstanbullu Gelin, Bizim Hikâye, Kiraz Mevsimi, Kuzey Güney gibi dizilerde de rol aldı. Sen Çal Kapımı dizisinde Aydan karakterini canlandıracak başarılı oyuncu dizinin önemli isimlerinden biri olarak yerini aldı.

Bige Önal – Selin

Genç oyuncu Bige Önal, 1990 tarihinde İstanbul’da doğmuştur. Babası Galatasaray’ın eski futbolcusu Erhan Önal’dır. Annesi ise eski mankenlerden Mine Baysan’dır. Bilgi Üniversitesi’nden mezun olan güzel oyuncu 2010 yılında ekranlarla buluştu. Elde Var Hayat, Muhteşem Yüzyıl, Benim Adım Gültepe ve Maral dizilerinde oynamıştır.

Sen Çal Kapımı dizisinde Selin karakteri ile yardımcı oyuncu kadrosu içinde yer alıyor.

Evrim Doğan – Ayfer

Evrim Doğan 1977 yılında Ankara’da doğmuştur. Anadolu Üniversitesi Oyunculuk bölümünden mezun olan oyuncu, kariyerine ilk olarak Cennet Mahallesi dizisi ile başlamıştır. Ardından Arka Sıradakiler, Sevimli Tehlikeli, Bizim Hikâye, Bartu Ben ve Kardeş Çocukları yapımlarında yer almıştır.

Başarılı oyuncu Sen Çal Kapımı dizisinde Eda’nın halası rolü ile Ayfer karakterini canlandıracak.

İsmail Ege Şaşmaz – Kaan

Yaz ve aşk dizilerinin sevdiği isim İsmail Ege Şaşmaz, 1993 yılında Manisa’da doğmuştur. Genç oyuncu, televizyon dünyasına Güneşi Beklerken dizisi ile atılmıştır. İyi bir başlangıç yapan Şaşmaz, ardından Günebakan, Aşk Yalanı Sever, Aşk Laftan Anlamaz ve Lise Devriyesi gibi dizilerde rol almıştır.

Sen Çal Kapımı dizisinde başrol oyuncusu Serkan karakterinin rakibi olan Kaan karakteri olarak karşımıza çıkacak.

Anıl İlter – Engin

Birçok kişinin sunuculuktan tanıdığı Anıl İlter, 1981 yılında İzmit’te dünyaya gelmiştir. Spor Akademisi mezunu olan İlter, bir dönem futbolculuk yapıp ardından sunuculuk ve oyunculuğa yönelmiştir. Reklam filmleri ile başladığı televizyon hayatına, Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisi ile devam etmiştir. Ardından Kavak Yelleri, Kızıl Elma, Köstebekgiller, Şahane Damat gibi birçok yapımda yer almıştır.

Sen Çal Kapımı dizisinde ise Engin karakteri ile sevenlerinin karşısına çıkacak.

Melisa Döngel – Ceren

Dizinin en genç karakteri Melisa Döngel 1999 yılında İstanbul’da doğmuştur. Eğitimini Osman Yağmurdereli Sanat Akademisi’nde tamamlayan genç oyuncu ilk olarak Elif dizisi ile sektöre girmiştir. Arka Sokaklar, Hangimiz Sevmedik, Bizim Hikâye dizilerinde yer alan Döngel güzelliği ve fiziği ile dikkatleri çekmiştir.

Sen Çal Kapımı dizisinde ise yardımcı karakter olarak Ceren rolü ile ekranlara çıkacak.

Elçin Afacan – Melek

Ekranların yeni keşfedilmeye başlanan isimlerinden Elçin Afacan 1991 yılında İstanbul’da doğmuştur. Mimar Sinan Güzel Sanatlar Fakültesi’nden mezun olan oyuncu, ilk kez 2016 yılında İçerde dizisi ile kamera karşısına çıkmıştır. Ardından Bir Aile Hikayesi ve Deli Gönül dizilerinde rol almıştır.

Afacan, Sen Çal Kapımı dizisinde ise Melek karakteri ile ekranlarla buluşacak.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!