featured

Hastaneye Gitmeden Korona Testi Olmak Mümkün mü ?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz yıl Çin’in Wuhan kentinde ortaya çıkan ve dünya çapında milyonlarca kişiye bulaşan Korona virüs  (Covit-19) tüm dünyayı etkilerken bilim insanları ve doktorlar teşhis ve tedavi yöntemleri üzerinde araştırmalarına devam ediyor. Ülkemizde de araştırmalar devam etmekte ve özellikle hastalığın teşhisi konusunda yeni çalışmalar ortaya çıkmaktadır.

Belirtilere Göre Korona Riskiniz

Hastalık belirtileri konusunda bilgi kirliliği oluşmasından dolayı, birçok kişi en ufak belirtide dahi hastanelere akın ederek hastane yoğunluğunu arttırmakta, sonucunda sağlık hizmetleri aksamaktadır. Eski bürokrat Doktor Ertan Kutlucan’ın  geliştirdiği, online korona teşhis test yöntemi;  www.koronateshismerkezi.com  insanlara yardımcı olmak adına tamamen ücretsiz ulaşılabilen yenilikçi bir  internet portalı.

Sosyal Mesafe kuralına vurgu yapılarak açılan sitenin içeriğinde net ve sade ifadelerle insanlar bilgilendiriliyor.  Online testler ile insanlara kendi semptomları hakkında  fikir veren site her geçen gün daha fazla insana yol gösteriyor. Site Türkçenin yanısıra  altı farklı  dilde daha hizmet vererek tüm dünya insanlarına yardımcı olabilecek bir proje olduğunu da ispatlıyor.

Korona Zorlu Süreç

Proje hakkında konuşan Doktor Ertan Kutlucan,  “insanları bu zorlu yolda yalnız bırakmamak adına, sürekli gelişen bilimsel ilerlemeler doğrultusunda, ekibimizle birlikte online testlerimizi oluşturmaktayız.

Herkesin kolayca çözüp fikir sahibi olabileceği basitlikte kurduğumuz online testlerimizi geliştirmek için bulaşın mutasyon süreçlerini de takip ederek araştırmalarımıza devam ediyoruz, umut ediyoruz ki yaptığımız çalışmalar hem insanları Korona dan koruyacak hem de teşhis ve tedavi süreçlerinde onlara yol gösterecektir.

Ayrıca hastane yoğunluğunu azaltmak ve sağlık çalışanlarının yükünü hafifletmek için önemli olduğunu düşündüğümüz projeyi tüm dünya insanlarına ulaştırmak adına altı dilde hizmete sunduk. ” ifadelerini kullandı.

Hastalıktan Nasıl Korunuruz?

Sosyal medyanın tüm mecralarında hesapları bulunan www.koronateshismerkezi.com , hastalık ile ilgili güncel paylaşımların yer aldığı sosyal medya kanallarında, Korona virüsten korunma yöntemleri, beslenme tavsiyeleri ve önemli istatistikler gibi faydalı bilgiler mevcut.

Korona teşhis merkezi, koronaya karşı savaş amacı ile online test çözüm yöntemlerini kullanarak, cevaplanan sorular üzerinden dönüt verecek şekilde  oluşturulmuş teşhis, tedavi ve destek programıdır. Altı dilde hizmet veren web portalının yanında sosyal medya kanallarıyla insanlığın bu illete karşı savaşında yardımcı olabilmek için kurulmuş olup, bulaşın mutasyon süreci ve bilim insanlarının araştırmaları ışığında içeriği sürekli güncellenmektedir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!