featured

Hayatı Kolaylaştıran Mobil Uygulamalar Listesi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar kullanarak profesyonel iş hayatınızın planlı bir şekilde devam etmesini sağlayabilir, özel yaşamınızı da programlı bir hale getirebilirsiniz. Hayatı programlama uygulamaları ile gününüzü en verimli şekilde kullanabilir, zaman yönetimi yapma işini mobil uygulamalara devredebilirsiniz.

Son çıkan yeni aplikasyonlar sayesinde kendinize ve sevdiklerinize daha fazla vakit ayırabilirsiniz. İşte, size zaman kazandıracak, hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar….

1 – Clear Uygulaması ile Tek Hareketle Görevler Oluşturun

Hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar arasında yer alan Clear, özellikle iş yaşamında kontrollü ve planlı olmayı sağlıyor. Bu uygulama içinde tek bir hareketinizle yeni görevlerinizi ekleyebilir ve oluşturduğunuz görevler için de hatırlatıcı kurabilirsiniz.

Üstelik Clear uygulamasında farklı farklı listeler oluşturup, bu listeleri öncelik sırasına göre sıralayabiliriz ve yine tek bir hareketle bu listeleri kontrol edebilirsiniz. Ipad ile senkronize olarak çalışan Clear uygulaması, icloud ile de kendisini yedekleyebiliyor.

2 – Toggl Uygulaması ile Müşteri Takibini Kolaylaştırın

Eğer iş yaşamının karmaşasından şikayetçiyseniz, müşteri ve proje takibi yapmakta zorlanıyorsanız Toggl uygulaması tam size göre. Çünkü Toggl uygulaması sayesinde iş süreçleri kolaylıkla takip edilebiliyor, müşteri ve proje takipleri kolaylıkla yapılabiliyor. Projelerin ve müşterilerin size ne kadar katkı sağladığı veya sizi zarara uğrattığı bir tablo olarak sunulan Toggl uygulamasına, daha önceden başlanmış olan proje ve müşteri eklemeleri de yapılabiliyor.

3 – Hayatı Kolaylaştıran Uygulamalar Arasında Spark Uygulamasıyla Mail Kutunuzu Düzenleyin

Birden fazla mail adresi mi kullanıyorsunuz? Hangi mailin önemli hangi mailin önemsiz olduğunu anlamak için vakit mi kaybediyorsunuz? Eğer öyleyse hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar arasında yer alan Spark uygulaması tam da size göre!

YouTube video

Spark uygulaması, kullanıcılarının birden fazla mail kutusunu aynı anda görüntüleyebilmesini sağlıyor ve akıllı gelen kutusu özelliğiyle de e-postaların işaretlenmesi zorunluluğunu ortadan kaldırıyor. Çünkü bu uygulama sayesinde maillerin tek tek işaretlenmesi gerekmiyor, uygulama hangi maillerin öncelikli olduğunu sizin yerinize işaretleyerek kolaylık sağlıyor.

4 – Habitica Uygulaması ile Plan Yaparken Tek Düzelikten Çıkın

Eğer iş hayatını organize ederken tek düzelikten sıkılanlardansanız Habitica uygulaması tam da size göre. Çünkü Habitica uygulaması, sosyal ve iş hayatını organize etme işini bir oyun haline getiriyor. Bu uygulamayı mobil cihazınıza indirdikten sonra yapmanız gereken tek şey; vazifelerinizi eklemek.

Daha sonra listede bulunan görevlerin tamamlanmasıyla uygulama içindeki karakteriniz ortaya çıkmaya başlıyor. Eğer görevlerinizi yerine getirmezse iz getirmezseniz de uygulamadaki karakteriniz perişan bir hale bürünüyor.

5 – Calm Uygulaması Sayesinde Kendinize Vakit Ayırın

İş hayatının stresi ve yoğunluğu derken kendinize vakit ayırmayı unutuyorsanız hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar arasındaki Calm uygulaması çok işinize yarayacak.

Çünkü Calm uygulaması, alışılmış tüm uygulamaların biraz dışında ve sizi motive etmeyi amaçlıyor. Masa başında işlerinizin yoğunluğunda kaybolurken basit egzersizler yapmanızı sağlayacak olan Calm uygulaması aynı zamanda dikkatinizi toplamanız için de nefes egzersizleri yapmanıza aracı oluyor.

Calm uygulamasındaki farklı alanlardaki meditasyon uygulamalarının süreleri, 3 ile 25 dakika arasında değişiyor ve siz dilediğinizi tercih edebiliyorsunuz. Dilerseniz uygulama içindeki ‘Günlük Rahatlama’ programını kullanarak 10 dakikada meditasyonunuzu sonlandırabilirsiniz.

6 – Focus Uygulaması ile Daha Kolay Odaklanın

Hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar arasında Focus uygulaması da sık tercih ediliyor. Çünkü Mac çubuğuna eklenebilir bir uygulama olan Focus, dikkat dağıtıcı uygulamalar ile Web sayfalarının bloke edilmesini sağlıyor. Üstelik bloke edilen Web sayfasına ya da uygulamaya dönmek istediğinizde de sizlere, bu karardan vazgeçmeniz için motive edici mesajları ulaştırıyor.

7 – Any.do Uygulaması ile Görevlerinizi Tamamlayın

Hem iOS hem de Android işletim sisteminde kullanılabilen, hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar arasındaki Any.do uygulaması, her günün başında sizleri, yapılacaklar listesine bakmaya zorluyor. Any.do uygulamasında, günün başında hangi görevleri tamamlanacağınız, erteleyeceğiniz veya devredeceğiniz, kolay kullanılabilir arayüz sayesinde belirlenebiliyor. Ayrıca görevlerinizi tamamlamak için bağlantı kurmanız gereken kişiler de uygulamada listelenebiliyor.

8 – Instapaper Uygulaması ile Gereksiz Ayrıntılardan Kurtulun

Hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar arasında Instapaper da bulunuyor. Üstelik Instapaper uygulaması yalnızca iş hayatını değil, günlük hayatı da olumlu etkiliyor. Çünkü bu uygulamayla internette gezerken rastladığınız yazıları gereksiz ayrıntılardan ayıklayabilir, sade biçimde içerikleri toplayıp bir araya getirebilirsiniz.

Daha sonra da topladığınız içerikleri, oku seçeneğiyle çevrimdışıyken de okuyabilirsiniz. Üstelik uygulamanın hızlı oku seçeneğiyle de yalnızca birkaç dakikada ekrana hızlıca gelen kelimeleri okuyabilirsiniz.

9 – Calroo Uygulaması ile Görev Paylaşımı Yapın

Hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar arasındaki Calroo uygulaması özellikle özel yaşamına sıklıkla vakit ayırması gereken iş insanları ve girişimciler için tasarlanmış. İçinde takvim özelliği de bulunan Calroo uygulaması, aile yaşantısını düzenli hale getirmek için iş bölümünün kolaylıkla yapılmasını sağlıyor. Böylelikle Calroo uygulaması sayesinde yapılması gereken işlerin ne zaman ve kimin tarafından yapılacağı sorunsalı ortadan kalkıyor.

10 – Rescue Time Uygulaması ile Zaman Yönetimi Yapın

Zaman yönetimi konusunda sıkıntı yaşıyorsanız, ne zaman ne yapacağınıza karar veremeyip işlerinizi zamanında yetiştiremiyorsanız akıllı cihazınızda olması gereken, hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar arasında Rescue Time bulunuyor. Bu uygulama, sizleri dikkatinizi dağıtan alışkanlıklardan uzaklaştırmayı hedefliyor ve zaman yönetimi yapabilmenize olanak tanıyor.

11 – Time Trade Mobile Uygulaması ile Toplantılar Düzenleyin

Time Trade Mobile uygulaması özellikle mobil çalışan kişiler için tasarlanmış ve hayatı kolaylaştıran mobil uygulamalar arasında. Bu uygulama sayesinde sosyal medya, e-posta ve Web siteleri aracılığıyla randevular oluşturulabiliyor, müşteri toplantıları düzenlenebiliyor.

Eğer tüm randevu ve toplantılarınızı tek bir uygulama kullanarak yönetmek istiyorsanız, olası çakışmaların önüne geçmek istiyorsanız iOS işletim sistemli cihazlarınızda Time Trade Mobile kullanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!