hazir-kopuk-tabaklar-saglikli-mi

Hazır Köpük Tabaklar Sağlıklı Mı Fiyatları Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hazır Köpük Tabaklar Sağlıklı Mı sorusuna cevap olarak her yerde sıklıkla kullanılan köpük tabakların insan sağlığına zararının olmadığını söylemek mümkündür.  Günlük hayatta gerek partilerde gerek pek çok toplu etkinliklerde kullanılan köpük tabaklar bulaşık derdini ortadan kaldırarak daha pratik olma yönünden çok fazla tercih edilir.

Renkli ve aynı ayrı bölmelere sahip tabaklar özellikle kuru, soğuk gıdaları tüketmek için idealdir. Aynı şekilde tekli köpük tabak çeşitli gıdaları tüketebilmek ve daha sonra pratik şekilde ortalığı toparlamak için kullanılır.

Her yönden avantajlı olan hazır köpük tabaklar sağlıklı mı sorusu evet yanıtını vermek ve bu köpük tabakların yiyecekleri saklamak içinde oldukça ideal olduğunu söylemek mümkündür.

Köpük Tabaklar

hazir-kopuk-tabaklar-saglikli-mi

Köpük tabaklar hemen hemen her alanda kullanıldığı için çok fazla çeşitleri ve boyutları vardır. Yemek servisi için popüler olan bu tabaklar hafif ve dayanıklıdır. Bu şekilde taşıma kolaylığı sağlar. Köpük tabaklar diğer bir adıyla tabldotlar kullan at ürünler arasında yer alır.

Bu tür tabaklar tekli ikili ve üçlü bölmelere sahiptir. Aynı şekilde plastik kullan at tabaklarda sağlık açısından herhangi bir sorun teşkil etmediğinden oldukça fazla kullanılır.

Polistiren hammaddeden yapılan köpük tabaklar tıpkı plastik kaplar gibi ısıya dayanıklıdır. Ben de sebze meyve kuruyemiş, kuru pasta ve diğer ürünlerin tüketilmesini kolay hale getirir.

Hazır Köpük Tabaklar

Hazır köpük tabaklar strafor adı verilen maddeden elde edilen köpük tabaklar günlük hayatın vazgeçilmezidir. Gerek iş hayatında gerek parti ve diğer etkinliklerde kullanımı oldukça yaygındır.

Geri dönüştürülebilir özelliği ile doğaya dost bir kullan at üründür. Çeşitli renklerde ve desenlerde kişilerin karşısına çıkan köpük tabaklar yemek masalarının daha estetik bir görünüme sahip olmasına imkan sağlar.

Köpük tabaklar artık süpermarket ve çeşitli gıda işletmelerinde de kullanılır. Ürünlerin daha düzenli şekilde satışının yapılması için kullanılan bir ek yardımcıdır.

Köpük tabaklar hem esnek hem de dayanıklı olduğu için soğuk yiyeceklerin taşınmasına imkan sağlar. Sıcak yiyeceklerin taşınması ve tüketilmesi için de tercihe bağlı olarak kullanılabilir. Günümüzde sıcak yiyeceklerin tüketiminde kullanılan ekstra sağlam köpük tabaklar da üretilir. Kullanım olarak her yönden avantajlar sunan bu tür köpük tabaklar insan sağlığı için uygundur.

hazir-kopuk-tabaklar-saglikli-mi
Hazır Köpük Tabaklar Sağlıklı mı?

Köpük Tabak Fiyatları

Köpük tabak fiyatları ürünün boyutu şekli, bölme sayısı, gramajı gibi çeşitli özelliklerine bağlı olarak değişiklik gösterebilir. Tekli köpük tabaklar20 TL ile 100 TL arasında değişen fiyat farklılıkları ile satıştadır. İki yada 3 bölmeli tabldot tabaklar ise 120 TL ile 150 TL arasında değişen fiyat farklılıkları ile satıştadır.

Köpük tabakların kapaklı olarak satışa sunulması dahilinde 90 TL ile 120 TL arasında fiyat farklılıkları görülür.

Köpük tabak fiyatları ne kadar farklı olursa olsun kaliteli bir hizmet sunduğu için tercih sıralamasının en üstündedir. Tercih edilecek tabağın genel özelliklerine ve boyutuna bakıldığında farklı fiyatlar olduğunu görmek mümkündür.

Köpük tabak toptan fiyatları daha uyguna geldiğinden tercih sıralamasını ona göre yapmak daha uygun olur. Genel olarak köpük tabaklarda 3 yada iki bölmeli olanlar daha sık tercih edilir. Sıcak gida için kapaklı olanların tercih edildiğini söylemek mümkündür.

Hazır Plastik Tabaklar

hazir-kopuk-tabaklar-saglikli-mi

Hazır plastik tabaklar özellik bakımından köpük tabaklarla hemen hemen aynı benzerlikte işlev görür. Birbirinden farklı şekil ve boyutlara sahip plastik kaplar her türlü gıdanın paketlenmesine ve taşınmasına imkan sağlar.

Sert plastik kap dayanıklılık yönünden oldukça kullanışlıdır. Bu tür kaplar sıcak ve soğuk gıdaların tüketilmesine imkan sağlar. Aynı şekilde hijyenik ve güvenli bir ortamda gıdaların tüketilmesinde görev alır.

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!