featured

His Dark Materials Dizisi Geliyor (1)

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

HBO’nun yeni dizisi His Dark Materials dizisi konusu, daha yayınlanmadan büyük merak konusu oldu. Philip Pullman’nın 20 yıllık fantastik roman üçlemesinden uyarlanan dizi, ilk kitap olan Northen Lights’dan (sonradan ismi The Golden Compass olarak değiştirilmiş) uyarlanarak ekranlara geliyor. Dizinin senaryosunu Jack Throne kaleme alıyor. Yönetmen koltuğunda The King’s Speech’in ünlü yönetmeni Tom Hopper bulunuyor. Dizinin oyuncu kadrosu Marvel filmlerinden tanıdık olduğumuz kişiler. Logan filminden tanıdığımız Dafne Keen, dizide Lyra karakteri ile bizleri karşılıyor. James McAvoy ise Lyra’nın amcası Lord Asriel karakteriyle dizide yerini alıyor.
His Dark Materials oyuncuları kimlerdir?
His Dark Materials Dizisi Konusu
His Dark Materials dizisi, paralel evrenlere geçiş yapabilen iki çocuğun hikayesini anlatıyor. Arkadaşı kaçırıldıktan onu bulmaya çalışan Lyra, büyük bir komplonun ortasında kalır. O sırada karşılaştığı Will ile birlikte fantastik canavarlarla dolu bir macera için yola çıkarlar.
His Dark Materials konusu nedir?

His Dark Materials dizisi ilk Teaser Yayınlandı

Geçtiğimiz günlerde ilk fragmanı yayınlanan dizinin en yüksek bütçeli İngiliz dizilerinden biri olacağı söyleniyor. Fragmanda Lyra’nın amcası olan Asriel, bir savaş için kuzeye doğru yola çıkıyor ve Lyra’ya bunu onu korumak için yaptığını söylüyor. Doğaüstü birtakım güçlere sahip olduğundan haberi olmayan Lyra, büyük şüphe uyandıran bir kadının yardımı ile güçlerinin farkına varıyor. O sırada civardaki çocukların esrarengiz bir şekilde ortalıktan kaybolmaya başladığını görüyoruz. O çocukların arasından Lyra’nın yakın arkadaşı da bulunuyor. Bunu duyan Lyra’nın daha fazla sabredemeyerek bir gemi ile yola çıktığını görüyoruz.
Yeni HBO dizisi His Dark Materials
Daha ilk sezonu yayınlamadan BBC’den 2. sezon onayını alan His Dark Materials konusu, büyük ses uyandıracağa benziyor.

HBO Dizileri: Game Of Thrones’un Boşluğunu Dolduracak Mı?

HBO’nun en sevilen dizisi Game Of Thrones geçtiğimiz aylarda yayınlanan final bölümü ile izleyicilerine hüzün yaşatırken, birçok kişi tarafından da eleştirilere maruz kalmıştı. HBO’nun yeni dizisi olan His Dark Materials konusu, 2015 yılında ilk sezon onayını almasına rağmen yayınlanmadı. Bunun sebebinin Game of Thrones dizisinin bitmesinin beklendiği olduğu söyleniyor.
HBO dizileri: His Dark Materials
Yayınlanan ilk teaserda konuları farklı olmasına rağmen dizide Game of Thrones ile benzer ögelere yer verildiğini görüyoruz. Fragmanda kuzeyden ve kuzeye yolculuktan bahsediliyor. Kuzeyin gösterildiği görüntülerde yine karlarla kaplı bir kış teması dikkatimizi çekiyor. En önemlisi de doğaüstü canavarlarla insanlar arasında olacak büyük savaş dizi hakkında merak uyandırıyor. Bakalım ortaya atılan iddialar dizi yayınlandıktan sonra da etkisini sürdürecek mi?

HBO Dizileri 2019

Son zamanlarda birçok film ve diziye konu olan paralel evrenler arası geçiş ilgi çekici bir hale geldi. 2019 yılında 2.sezonu yayınlanan Stranger Things dizisinde de konu edinilen paralel evren, fantastik dizi severlerin hoşuna gitmişti. Bakalım His Dark Materials da bizleri neler bekliyor.
HBO yeni dizisi: His Dark Materials
İlk bölümü 8 bölümden oluşacak olan His Dark Materials dizisi,  HBO dizileri arasında yerini alıp  çok yakında ekranlarda olacak.
Bakınız: Game Of Thrones Devam Dizisi Geliyor

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!