featured

Hisar.com.tr Nedir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hisar.com.tr internet adresi içerisinde evlerin mutfaklarında kullanılabilecek olan çeşitli olan kaliteli mutfak ürünlerinin bulunduğu ve sipariş verildiği internet sitesidir. Kalitesi seviyesi yüksek düzeyde olan ve her evin mutfağında bulunması gereken mutfak ürünlerini güvenle ve gönül rahatlığıyla sipariş vererek doyasıya kullanmaya başlayabilirsiniz.

Hisar.com.tr’de Neler Var?

www.hisar.com.tr internet sitesi üzerinde çeşitli mutfak ürünleri bulunmaktadır. Hisar internet sitesi üzerinden mutfakta kullanılabilecek olan çeşitli ürünlerin siparişi verilmektedir. Çatal kaşık takımı gibi ürünler ve bu ürünlerin set halinde olan ürünleri, servis ürünleri, pişirme grubu içerisinde bulunan çaydanlık, cezve, düdüklü tencere, granit tencerelerden oluşan setler, paslanmaz çelik tencere seti, pilav tenceresi, tekli olarak satılan tencere ve tavalar, yanmaz- yapışmaz tencere seti, çeyiz grubunda olan özel setler ve çeşitli ürünlerden hazırlanan avantaj setleri sitemizde yer almaktadır. Hisar güvencesi ile kaliteli malzemelerden oluşan ürünler özenle paketlenerek adresinize ulaşmak üzere yola çıkarılmaktadır.

Ergonomik tasarımları sayesinde üst düzeyde kalitesi ile beraber uzun ömürlü kullanım imkanı veren pişirme grubu ürünleri içerisinde paslanmaz çelik ve granit ürün tercihleri bulunmaktadır. Paslanmaz çelik kullanılan ürünler ile beraber üretilen ürünleri sofranıza taşımaktayız. Ürünlerimizin bu tasarımı kültür göstergesi ve sanatsal bir etkinliğinin bir sonucu olarak ortaya çıkmaktadır. ”Sofra kurmak bir sanat işidir.” sözünün esas alınması ile yola çıkan Hisar, kaliteli ürünleri ile müşterisine sunmaktadır.

Hisar.com.tr’nin Hikayesi

1968 yılında iş hayatına atılan Erdoğan Kardeşler, küçük bir atölyede pille çalışan el freni üretimi ile beraber sektöre giriş yaptılar. Hisar ismi, memleketleri olan Doğanhisar’dan esinlenerek verilmiştir. Yeni bir pazar araştırması yapılarak çatal, kaşık, bıçak gibi çeşitli ürünlerin yapımına başlanmıştır. Erdoğan Kardeşler’den Muzaffer Erdoğan satış kısmını, Ayhan Erdoğan ise üretim kısmını üstlenerek Hisar markasını kurmuşlardır. 1978 yılında fabrika açan Erdoğan Kardeşler, 1983 yılında ise çelik tencere üretimine başlanmıştır. Gerekli sertifikaların da alınması ile beraber Hisar markası, sektörde adından söz ettirmeye başlamıştır. Hisar internet adresinin de açılması ile beraber satışlar tüm hızıyla devam etmektedir.

Hisar.com.tr’de Avantajlar

www.hisar.com.tr internet adresinde zaman zaman kampanyalar yapılmaktadır ve avantajlar da bulunmaktadır. 200 TL ve üzeri siparişlerde kargo bedava hizmeti olan Hisar.com.tr‘den gönül rahatlığıyla sipariş verebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!