featured

Hollywood Smile ile Sağlıklı Gülüşlere Sahip Olun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hollywood Smile; etkileyici, göz alıcı ve güzel bir gülümsemeye sahip olmayı sağlıyor. Bilindiği üzere sosyal hayatta, kurulan ilişkilerde, ilk tanışmalarda insanların en fazla dikkatini çeken yer; yüzümüz. Yüzümde de özellikle ağzımız ve gülüşümüz en önemli ayrıntı. Çünkü kendinden emin ve rahat bir gülümseme, iletişim esnasında kişinin bir adım öne çıkmasını sağlıyor. Bu gülümsemenin ne derece mükemmel olduğunu da dişlerimizin görünüşü ve yapısı belirliyor.

Kısacası; yüzümüz bizim vitrinimiz ve gülüşümüz de bizleri yansıtan en önemli ayrıntı. Bu ayrıntının göz alıcı bir özellikte olması da Hollywood Smile ile mümkün. Hollywood gülüş tasarımıyla Hollywood yıldızlarının gülüşüne sahip olmak hiç de zor değil.   Yıllar öncesinde Hollywood film çekimleri esnasında film yıldızlarının yüzlerinde hızlıca bir değişim yaratmak üzere uygulanan bu teknik, zamanla bilimsel çalışmalara konu oldu ve diş hekimliği alanında uygulanmaya başladı. Dolayısı ile bu uygulama adına Hollywood Smile ismi verildi ve günümüzde yoğun olarak tercih ediliyor.

Hollywood Smile Nedir?

Hollywood Smile yani diğer adı ile Hollywood gülüş tasarımı, Hollywood sahnelerinden gelerek diş hekimliği uygulamalar arasına girmiş bir uygulama. Hollywood oyuncularının mükemmel bir yüz ve gülüş görüntüsüne sahip olmasını sağlayan bu uygulama artık dileyen herkese uygulanabiliyor. Kişiye özel olarak uygulanan bu gülüş tasarımı sağlığı ve estiği birleştiriyor ve kişilerin yepyeni bir görünüme sahip olmasını sağlıyor.

Hollywood Smile Nasıl Yapılır?

Hollywood Smile uygulaması için öncelikle kişilerin yüz şekli tespiti yapılmaktadır. Yüz şekli tespitinden sonra da kişilerin nasıl bir formda dişlere sahip olması gerektiği ortaya konabilmektedir. Ayrıca cinsiyet, yüz hattı, dudaklar ve yaş da Hollywood gülüşü uygulamasına etki eden faktörler arasında yer alıyor. Tüm etkenlerin bir araya getirilmesinden sonra en uygun diş yapısı ortaya konuyor ve uygulama aşamasına geçiliyor.

Hollywood Gülüşü İşlemleri Nelerdir?

Hollywood Smile uygulaması için birbirinden farklı teknikler uygulanıyor. Bu teknikler arasında diş beyazlatma, implant tedavisi ve porselen lamine yer alıyor. Bu gülüş tasarımında sağlıklı bir ağız ve bembeyaz görünüme sahip dişler ortaya konuyor. Böylelikle görünüşte kusursuzluk elde ediliyor.   Porselen laminate veneer yöntemiyle düşlerin yalnızca ön yüzeylerine ince porselen parçacıklar yapıştırılıyor. Bu uygulama sayesinde diş renginden ya da şeklinden memnun olmayan kişilerin sorunlarına oldukça kısa bir sürede çözüm sağlanıyor. Basit bir işlemle dişlerin görünümü iyileştiriliyor ve dişler ışıl ışıl bir görünüme sahip oluyor. Ancak bu teknik uygulanırken dişler ile çevre dokuların ilişkisi göz önüne alınıyor. 

Sağlıklı ve güzel bir gülüşün olmazsa olmazı; temiz ve beyaz görünüme sahip dişlerdir. Boyut ve form olarak yeterli güzellikte dişlere sahipseniz ancak dişlerinizin renginden memnun değilseniz; klinik oartamda Hollywood gülüşü için lazer ışıklı beyazlatma yöntemini de tercih edebilirsiniz. Böylelikle ışıl ışıl ve sağlıklı bir görünüme sahip olabilirsiniz.   Eğer diş estetiğinizin bozulmasına neden olacak diş kayıplarınız var ise bunu implant tekniği ile giderebilirsiniz. İmplant ismindeki suni köklerin kullanılmasıyla sağlıklı ve güzel görünümlü dişlere sahip olabilir, gülüşünüzle fark yaratabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!