featured

İkizler Burcu Hangi Ay Doğanlar Olur? İkizler Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hemen her ortama uyum sağlayan İkizler Burcu, entelektüel ve sempatik tavırlarıyla da dikkatleri üzerine çeken bir burç olmuştur. Aynı anda birkaç işi bir arada yapabilen  İkizler Burcu Hangi Ay Doğanlar Olur? İkizler Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir? Bugün sizlere bu soruların cevabını vermeye çalışacağız. 

İkizler Burcu Hangi Ay Doğanlar Olur?

Oldukça nazik bir yapıya sahip olan ikizler burcu zeki ve etkili konuşmalarıyla da dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştır. Hani halk arasında söylenen bir söz vardır ya; “Gelir bahar ayları, gevşer gönül yayları diye” aslında bu söz tam da İkizler Burcuna göredir. İkizler Burcu Hangi Ay Doğanlar Olur diye merak ediyorsanız gönül yaylarının gevşediği aylara bakmanız gerekecektir.

İkizler burcu 21 Mayıs ve 21 Haziran tarihleri arasında doğan kişilerin sahip olduğu burçtur. İkizler kadar ilginç olan karmaşık olan başka bir burç yok. Çünkü bu burçta doğan kişiler termometre de yer alan civa gibi bir yükselir, bir alçalırlar yani en az hava kadar değişiklik gösterebilirler. 

Hemen hemen herşeye yatkın olan ikizler burcu, değişkendirler, anlayışlıdırlar. Aynı zamanda hayal gücü ve sezme yetenekleri olan ikizler burcu, aynı anda birden fazla işi yapabilir. Yaratılışları gereği oldukça hareketli yapıya sahip olan İkizler burcu kadını özellikleri konusunda gelin bazı bilgiler verelim. 

İkizler Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir? 

İkizler burcu kadını özellikleri arasında neşeli ve enerjik olması dikkatleri çekmektedir. Fakat ikizler burcu kadını bir o kadar da kararsızdır. Sürekli fikir değiştirebilir. Pratik, akıllı ve çekici olan ikizler burcu kadınını anlamak bir hayli zordur. 

İkizler burcu kadını, tez canlıdır ve hareketli yaşamayı sever. Özellikle seyahat etmek, yeni yerler görmek ve yeni insanlarla tanışmak onlara çok büyük keyif verir. Birden fazla işle aynı anda uğraşabilecek ikizler burcu kadını, partneri tarafından gösterilen ilgiye bayılır. 

Maddi konuda da bağımsız olmak ikizler burcu kadını özellikleri arasında yer alır. Kısıtlanmaktan ve esir alınmaktan hoşlanmayan ikizler burcu, hayal kurmayı çok sever ve daima iyi şartlarda yaşamak için uğraşırlar. Akıcı ve etkileyici konuşması ve ikna kabiliyetiyle dikkatleri üzerine çeken ikizler burcu kadını iyi bir dosttur. 

İkizler Burcu Kadını Cinsellik 

İkizler burcu kadını cinsellik hayatını tanımlayan yalnızca iki kelime vardır açlık ve şehvet! Eğer ikizler burcu kadınıyla beraberseniz bu iki kelimeyi sakın aklınızdan çıkarmayın. İkizler burcu kadını cinsellik konusunda kirli oyunlara bayılır. Ağzından bazen öyle sözler sarf eder ki… Siz bile buna şaşırırsınız. İkizler burcu kadını dışında başka hiç bir burçla böyle şehvetli bir ilişki yaşayamazsınız. 

Yatakta tam bir şovmen olan ikizler kadını gösteriyi sever. Çevikliği, hareketli tavırları, enerjik hareketleri sizi şaşırtabilir. Cinsel ilişkileriniz de yeni şeyler denemeye açık bir burçtur. Hayal gücüne sahip olan ikizler kadını sizi son derece tatmin edebilir. Aynı şeyler yaşamaktan sıkılan ikizler burcu kadınına sürekli farklı şeyler denemelisiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!