featured

İkizler Burcu Makyajı Nasıl Yapılır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İkizler burcu deyince hemen hemen hepimizin aklına enerji dolu, keyifli ve konuşkan karakterler gelir. Bugün, bende sizlere bu enerjik burcun temsilcisi olarak İkizler burcuna ait makyaj önerilerini sizlere bahsetmeye çalışacağım. 

İkizler burcu makyaj önerileri vermeden önce, bu burcun hareketli, sürekli değişken ve kararsız olduğunu söylemek isteriz. Oldukça pratik, doğal bitişli ve abartıdan uzak makyaj tarzı ile bu burcun makyaj önerisi beni çok heyecanlandırıyor. Eğer hazırsanız İkizler Burcu Makyaj Önerilerine başlayalım. 

İkizler Burcu Makyaj Önerileri

Hava elementinin ilk burcu olan ikizler burcunu en iyi şekilde yansıtabilmeniz için ilham perinizin sizde olması gerekiyor. Makyaj yapmaya başlamadan önce gelin ikizler burcunun hikayesine birlikte bakalım 

Yavaşladığımız ve doğanın tadını çıkardığımız dönemi geride bırakıp, yavaş yavaş kış aylarına giriş yaptık. Biraz enerjimiz düştüğünden ötürü ruhumuzun merak ihtiyaçlarını farklı şekilde gidermeye başlıyoruz. Oldukça hareketli olan ikizler insanı, yüzeysel yanıyla aldığı veya ele geçirdiği bilgiyi, diğer tarafa yaymak için aşırı istek duyar. 

Özellikle iletişim, ikizler burcunun en büyük silahıdır. Değişken ve kararsız olduğu için o günkü ruh haline göre hareket etmeyi çok sever. Konuşmakta, yazmakta, laf ebeliği yapmakta, bulmaca çözmekte oldukça yeteneklidirler. Hızlı düşündüklerinden ötürü tüm sorunlara hemen çözüm getirebilirler. 

Bu çok yönlü kadınlar, açık sarı, turuncu, açık ve orta ton maviler, yeşiller ve kendi elementi olan CIVA’nın gri tonlarına bayılacaktır. 

Merkür den aldıkları enerjiden ötürü sarı veya kırmızıya çalan beyaz benizli, güzel kaşlı ve yuvarlak bir yüze sahiplerdir. Zihinsel faaliyetleri yüksek olduğundan ötürü düzenli bir uyku çekmeleri ciltleri için önemlidir. Deneme yanılma yolunu çok severler. El becerileri yüksektir ama odaklanma sorunları vardır. Bundan ötürü hızlı makyaj onların ilgi odağıdır. 

Ellerini çok fazla kullanan ikizler burcu kadını, yüzüyle çok oynar. Bundan ötürü gün içerisinde makyajları uzun süre ciltlerinde kalmaz. Yağlı cilde sahip olan İkizler Burcu kadını, pudralı fondötenler tercih edebilirler. Yine waterproof rimeller olmazsa olmazlarıdır. Çok fazla far ve allık sevmezler. 

Yine kolay makyaj için hem allık hem de ruj olarak kullanılan kremsi allıklar çantalarından eksik olmamalıdır. Konuşkan oldukları için mimikleri ve dudakları hemen dikkat çeker. İnce dudaklı olduklarından, dudak doygunluğunu artıran rujlar, doğal parlatıcılar onlara fazlasınca yakışır. 

Rengarenk, albenili, neşeli, cıvıl cıvıl olan ikizler kadını, akik, lal, sarı kehribar renklerine bayılır. Bir ikizler kadınını ellerini kullanma şeklinden, saçıyla oynamasından, hızlı, telaşlı ve küçük adımlarla yürümesinden, oldukça meraklı olmasından tanıyabilirsiniz. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!