featured

İkizler Burcunun Özellikleri Nelerdir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hava grubundan olan İkizler Burcunun yönetici gezegeninin Merkür olduğunu biliyoruz. 22 Mayıs ile 21 Haziran tarihleri arasında doğan kişiler İkizler burcuna sahip oluyor. Peki, İkizler Burcunun Özellikleri nelerdir? Gelin bu konuyu derinlemesine işleyelim. 

İkizler burcunun şanslı günü Çarşamba, şanslı sayısı 5 ve en anlaşamadığı burç ise Yay burcudur. Sarı renk, gri renk, mavi renk ve siyah renk ikizler burcunun vazgeçemediği renklerden olmakta. Hemen hemen her elbisesinde, her eşyasında bu renkler bulunan birini görürseniz o kişi mutlaka ikizler burcudur. 

İkizler Burcunun Özellikleri 

İkizler burcunun özellikleri arasında hızlı düşünmeleri ve hareketli yapıları dikkatleri çeker. Aynı anda pek çok işi bir arada yapmalarından ötürü oldukça becerikli yapıya sahiplerdir. Bundan ötürü değişik karaktere sahip olmasıyla tanınırlar. Bu hal ve hareketlerini her zaman görebilmeniz mümkündür. 

Fazlasınca neşeli ve mutlu oldukları bir anda aniden mutsuz olabilirler. Patavatsız konuşmalarından ötürü pek çok kişi tarafından yanlış anlaşılabilirler. Girdikleri her ortamda herhangi bilgileri olmasa dahi hemen ortama ayak uydurabilirler. Pratik zekalarının yanında oldukça çekici bir yapıya sahiplerdir. 

Uzun boylu, uzun bacaklı, koyu kumral saçlara ve kahverengi gözlere sahip birini görürseniz eğer o kişinin ikizler burcu olma ihtimali çok yüksektir. 

İkizler Burcu Aşk 

Her daim mantığına göre hareket etse de ikizler burcu, kısa ve hoş aşklara hayır demez. Sosyal anlamda yoğun bir çevreye sahip olan İkizler Burcu, karşısındakine gösterdiği ilgilerle onu şaşırtabilir. Bir kişiye bağlanmak ikizler burcu için zor olsa da bağlanınca asla bırakamaz. 

Aniden aşık olan ve çabuk sıkılan ikizler burcunu kendinize bağlamanız oldukça zordur. Eğer bir ikizler burcuyla birlikteyseniz onu kesinlikle eleştirmeyin. Eleştirilerden hiç hoşlanmaz.  

İkizler Burcu Aşk Uyumu 

İkizler Burcu İle;

Koç Burcu, %52 Boğa Burcu, %96İkizler Burcu, %10 Yengeç Burcu, %90Aslan Burcu, %58Başak Burcu, %55Terazi Burcu, %46Akrep Burcu, %92 Yay Burcu,%70  Oğlak Burcu, %47  Kova Burcu,%58  Balık Burcu, %82

Bu aşk uyumuna baktığımızda İkizler Burcu ile en iyi anlaşan burçlar, Boğa, Yengeç, Akrep ve Balıktır. Eğer bu burçlardan biriyseniz, İkizler burcu ile masallardaki gibi bir aşk yaşayabilirsiniz. 

İkizler Burcu Yükseleni 

Yükselen burcu ikizler olan kişiler kolaylıkla heyecanlanan, yaptığı birşeyden çabuk sıkılan, kolay sinirlenip, kolay sakinleşen kişilerdir. Fikirleri ve düşüncelerinden ötürü sizi etkileyebilir. Bilime, mantığa, edebiyata ve sanata düşkünlükleriyle bilinir. Yükselen burcu ikizler olan kişiler hayatta ki her alanda dengeli davranışlar sergilerken aynı zamanda kararlı kişilikleri de vardır. 

Oldukça hırslı yapılarından ötürü gerek iş hayatında gerek ise eğitim hayatında oldukça başarılı olabilirler. Aşk hayatları biraz dalgalı olsa da bir defa aşık olunca bir daha vazgeçemez. Kolay aşık olan ve kolay sıkılan ikizler burcu yükseleni için süreklilik ve hareketlilik önemlidir. 

İkizler Burcu Ünlüleri 

İkizler burcu ünlülerini merak eden okuyucularımız için işte ikizler burcu ünlüleri…

Adile Naşit, Bülent Ecevit, Tansu Çiller, Çetin Altan, George Bush, J.Paul Sartre, Marilyn Monroe, Clint Eastwood, Tcıny Curtis, Che Guevera, John F. Kennedy, John Wayne, Thomas Mann, Erdal İnönü. Şebnem Özinal Kerem Alışık Kenan Doğulu Nilüfer, Bülent Ersoy

2020 İkizler Burcu Yorumu 

2020 yılı ikizler burcu için mali konuların ve ortaklaşmaların ön planda olduğu bir yıl olacak. Bu yıl ikizler burcu olarak bazı kişisel dönüşümler geçirebilirsiniz. Bu dönüşümünüz farklı kırılmalarla gerçekleşebilir. Anne olmak ya da baba olmak bir kırılma noktası. 2020 İkizler Burcu Yorumu için bizim en iyi sözümüz; “Bu yıl kesinlikle sizin yılınız olacak…” 

2020 yılında finansal konularda biraz daha rahatlayacaksınız. Hayatınızda büyük değişiklikler yapmanıza ya da bazı konulara aşırı odaklanmanıza hiç gerek yok. Bu yıl parasal konularda tam manasıyla dört tutulma geçireceksiniz. Sadece bu olsa yine iyi, para evinizde meydana gelen bir güneş ve ay tutulması yaşayacaksınız. 

Aşk hayatınızda bu yıl bazı karışıklıklar söz konusu olabilir. Şimdi diyebilirsiniz benim aşk hayatım her zaman karışık. Bu tamamen sizden kaynaklı bir durum. Bir erkeğin veya kadının sizi elde etmesi çok zor. Çünkü sizin bağlanma sorununuz var. Kibar, nazik, uyumlu ve ahenkli bir ilişki tam size göre. 2020 yılında aşk gezegeni olan Venüs, bir süre burcunuzu ziyaret edecek. Bu ziyaret esnasında yeni kişilerle tanışabilir ve hayatınızı birleştirme kararı alabilirsiniz. 

17 Şubat ile 10 Mart tarihleri arasında, 18 Haziran ile 12 Temmuz tarihleri arasında, 14 Ekim ile 3 Kasım tarihleri arasında kendinize biraz daha fazla özen göstermeniz gerekebilir. Zira bu tarihte hayatınız biraz daha yavaşlayabilir ve sağlık hayatınız etkilenebilir. Çevrenize verdiğiniz değer ve önem kadar kendinize de önem vermeniz gerekiyor. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!