featured

İngiltere’de Aç Karnına Alkol Alan Bir Kadın Hayatını Kaybetti! Ölüm Nedeni: Alkolik Ketoasidoz!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

27 yaşındaki Alice Burton Bradford aç karnına alkol aldığı için yaşamını yitirdi. Aslında sağlıklı yaşayan ve zinde olan Bradford aç karnına alkol aldıktan sonra geçirdiği bir komplikasyon sonucunda öldü. Peki ölüm sebebi neydi?

Alice Burton Bradford, İngiltere’nin Brighton kentinde yaşıyordu. Oldukça sağlıklıydı ve hatta sağlıklı yaşam takıntısı ile tanınıyordu. Ne alkol miktarını abartmıştı ne de alkolikti. Yaşamını yitirmesinin sebebi metabolik bir komplikasyon olan Alkolik Ketoasidoz idi. Az miktarda alkol alımı dahi bu komplikasyonu tetikleyebiliyor. Genç kadın Bradford alkol aldıktan sonra hastaneye yetiştirilemeden evinin bahçesinde hayatını kaybetti.

Alice İçin Anıt Dikilecek!

Ölümünden sonra yerel medyaya konuşan Alice’nin arkadaşları onun alkolik olmadığını aksine bisiklet süren, koşmaktan keyif alan tam bir spor tutkunu olduğunu ifade ettiler.  8 yıldır Bradford’un arkadaşı olan Aaron Mulvay ise bu konuda daha fazla bilgi sahibi olunması konusunda da çağırıda bulundu ve şu sözlere yer verdi:

“O ölene dek bu komplikasyondan haberim yoktu. Bizim için tam bir şok oldu. Ölmeden 3 hafta önce, uzaktan merhaba demek için bisikletiyle uğramıştı. O hafta sonu ne kadar içtiğini bilmiyoruz ama alkolik değildi. Yeterince yemek yememiş ve bu da midesinde bir reaksiyonu tetiklemiş. Çok gençti bu yüzden çok trajik.”

Aaron Alice hakkında ayrıca,

 “dışarı çıkmayı seven ve sağlığına düşkün biri”

açıklamasında bulundu. Sözlerine Alice için anıt bir bank yaptırmak istediğini belirterek devam eden Aaron bir bağış kampanyası başlattığını da söyledi.

Aaron Mulvay,

“Hiçbirimiz Alice’in cenaze törenine katılamadık ve bu yüzden kendi vedamızı etmek için onun anısına anıt bir bank yaptırmak istiyoruz. Anıt bankı Alice vahşi yaşamı sevdiği için köpeğini gezdirdiği kayalıklara ya da güzel bir parka koymak istiyoruz.”

diyerek son verdi.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!