featured

Instagram Beğeni Nasıl Arttırılır? 7 Adımda Instagram Beğeni Arttırma Taktikleri

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram beğeni arttırma yolları birçok sosyal medya kullanıcısının merak ettiği ve hesabına uygulamak isteği yöntemlerdir. Instagram’da yapılan paylaşımların beğenisi ve izlenmesi arttıkça kullanıcılar tarifsiz bir mutluluğa ve keyfe bürünmektedir. Fakat tabi herkes istediği kadar beğeniye ulaşma imkanı elde edememektedir.

Instagram beğeni arttırma konusunda ücretli , hızlı ve etkili bir çözüm arıyor da olabilirsiniz. Bu noktada güvenilir instagram beğeni satın alma hizmet sitelerinden biri olan Sosyora’nın https://sosyora.com/instagram-turk-begeni-satin-al/ sayfasına göz atabilir, paylaşımlarınız için tamamı türk instagram beğenileri alarak paylaşımlarınızı daha dikkat çekici hale getirebilirsiniz.

Beğeni satın alma siteleri arasında Türkiyenin güvenilir web siteleri arasında yer alan Sosyora.com bir çok fenomen / ünlü müşteri kitlesine yıllardır sorunsuz hizmet sağlamaktadır.

Instagram beğeni arttırmanın yanı sıra bir çok platform içinde beğeni satın alma hizmeti sunar. Bu platformlar arasında TikTok Beğeni, Youtube Beğeni, Facebook Beğeni, Twitter Beğeni hizmetleri bulunmaktadır.

Sosyal medya kullanıcılarını en mutlu eden şey hiç şüphesiz fazla takipçi ve fazla etkileşimdir. Bir gönderinin 1000K beğeni alması ve izlenmesi o hesabın sahibi için büyük bir mutluluk kaynağıdır. Tabi bu şekilde bir beğeni alabilmek için de ya kalabalık bir kitleye sahip olmanız gerekir ya da gerçekten çok ilginç bir gönderi paylaşmanız gerekir.

Eğer instagram hesabınız fazla bir takipçiye sahip değilse, gönderileriniz çok fazla etkileşim almıyor ise yazımızı mutlaka okuyun. Burada bahsedeceğimiz adımları takip ederek hem takipçi sayınızı hem de beğeni sayınızı arttırabilirsiniz.

7 Adımda Instagram Beğeni Arttırma Nasıl Yapılır?

Genellikle instagram kullanıcıları hile kullanarak beğeni arttırmaktadır. Fakat bu hileler hem hesaba zarar verebilmekte hem de uzun soluklu olmamaktadır. Organik bir beğenme olmadığı için sadece görüntü olarak yüksek sayıda beğeni gösterilmektedir. Bu da instagram algoritmasında pek bir anlam ifade etmediğinden keşfete düşme gibi bir durum olmamaktadır.

Eğer organik şekilde hem instagram takipçi arttırma hem de instagram beğeni arttırma istiyorsanız şu adımlara dikkat edin.

1- Gönderilerinize Bir Tema Belirleyin

Sosyal medya kullanımında bir tema üzerinden ilerlemek her zaman daha kalıcı olmaktadır. Bu nedenle siz de instagram paylaşımlarınızı hangi tema çerçevesinde yapacağınıza karar verin ve o yolda ilerleyin. Örneğin bir doğa tutkunu iseniz gönderilerinizi doğadan fotoğraflarla çoğaltın. Manzara fotoğrafları, kamp günlükleri gibi temalarla çeşitlendirin.

Eğer bir tema üzerinde sabit kalırsanız kenti kitlenizi bulabilirsiniz. Sizin temanızı hayat tarzı etmiş kişiler sizleri takip etmeye ve etkileşim vermeye başlarlar. Bu sayede niş bir alanda organik şekilde büyüyebilirsiniz.

2- Kaliteli İçerikler Üretin

Kaliteli hesapların her daim ziyaretçisi vardır. Gerçek hayatta da sanal dünyada da kalite her daim tercih edilir. Bu nedenle hesabınızda paylaştığınız fotoğraf ve videoların kaliteli olduğundan emin olun. Kaliteden kasıt illa yüksek çözünürlüklü fotoğraf makinesi sahibi olun demek değildir. Çektiğiniz fotoğraflara ilgi çekici bakış açıları ekleyin.

3- Dikkat Çekici Başlıklarla Görselleri Yayınlayın

Bir yazıyı nasıl ki ilgi çekiciği başlığı okutuyor ise görselde de aynı durum vardır. Paylaşımlarınızı yaparken ilgi çekici bir başlık belirlerseniz takipçilerin dikkatini çekebilirsiniz. Bu da görselinizin beğenisini arttırma da büyük rol oynar.

4- Zamanlı Paylaşımlar Yapın

Sürekli paylaşım yapmak daha çok beğeni ve takipçi getirir düşüncesine sahipseniz bu düşünceden kurtulun. Önemli olan sürekli paylaşım yapmak değil düzenli ve zamanlı olarak paylaşım yapmaktır. Takipçileriniz sizin paylaşımlarınızın zamanını bilmeli ve ona göre hesabınıza girerek paylaşımınıza etkileşim vermelidir. Yüzlerce fotoğrafınız olabilir. Bunları bir günde paylaştığınızda geriye kalan günlerde yeni içerikler bulmak zorunda kalacaksınız. İnstagram beğeni arttırma yolunda da bu size büyük sıkıntılar çıkartabilir.

Ama bu yüz içeriği günlere ve gün içinde saatlere dağıtarak daha düzenli ve sürekli bir paylaşım yapabilirsiniz. Günde belki 3 görsel paylaşırsınız. Bu görselleri sabah, öğle akşam olarak ayarlayabilirsiniz. İlerleyen zamanlarda en çok etkileşimi aldığınız zaman aralığını tespit eder ve o zaman yoğunlaşırsınız.

5- Takipçileri ile Etkileşim Halinde Olun

Instagram hesabınızı bir dükkan gibi düşünmelisiniz. Nasıl ki bir dükkan sahibi her müşterisini güler yüzle karşılıyor ise sizin de aynısını yapmanız gerekir. Belki instagram storyleri atarak bir karşılıklı soru cevap ile sohbet edebilirsiniz. Ya da gönderi altına gelen yorumlara cevap verebilirsiniz. Özelden gelen mesajlara dönüş sağlayabilirsiniz.

Bu şekilde davranarak takipçiniz ile samimi bir bağ oluşturursunuz ve hesaba olan bağlılığını arttırırsınız. Bağ arttıkça da instagram beğeni arttırma projeniz yoluna girmiş olur. Canlı bir hesap imajı vererek insanları kendinize çekebilirsiniz.

6- Etiket – Hashtag Kullanımına Önem Verin

instagram beğeni artırma

Instagram gönderilerin paylaşımında, görsele ve temaya uygun hastagler kullanarak çok daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Bunun için de trafiği çok olan etiketleri tespit etmeniz gerekli. Çok fazla takip edilmeyen etiketleri görsel altına eklemek sizlere bir şey kazandırmayacaktır.

Ama aşırı yoğun takip edilen hashtagler de işinize yaramayacaktır. Çünkü milyonlarca paylaşım arasında sizin paylaşımınız kaybolup gidecektir. Kendi görselinize ve temanıza uygun ilgi çekici etiketler belirleyerek takipçi ve beğeni arttırabilirsiniz.

7- Fotoğraf Düzenleyerek Instagram Beğeni Arttırma

instagram beğeni artırma

Fotoğrafları direkt ilk hali ile atmaktansa onları düzenleyerek hesaba yüklemek daha etkili olacaktır. Renk dengesi ayarı, efekt kullanımı, farklı gölge hileleri uygulaması gibi ayarlar ile fotoğrafı çok daha çekici hale getirebilirsiniz. Bu da fotoğrafınızın ön plana çıkmasında etkili olacaktır.

Sonuç olarak fazla beğeni sayısını elde etmek için paylaşımlarınıza özen gösterin. Takipçi satın alarak takipçi sayısını arttırmak için para vermektense sizi takip edeni takip edin. Bir şekilde takip etmeyi düzenli hale getirdiğinizde organik bir şekilde takipçiniz artacaktır. Bu da instagram beğeni arttırma yolunda en etkili çözüm olacaktır.

Instagram Takipçi Hilesi ile Instagram Takipçi Kasma

YouTube video

İnstagram takipçi hilesi, daha çok kişiye ulaşmak için kullanıcıların başvurduğu yöntemlerden biridir. Ücretli ve ücretsiz şekilde bu hileyi İnstagram hesabında kullanan kişiler, takipçi hilesi sayesinde takipçisini arttırmaktadır. Ama instagram takipçi hilesi organik bir artış olmadığından zaman içinde sahte beğenilere sebebiyet verebilir ve instagram tarafından hesap banlanabilir.

Aynı mantık ile instagram beğeni hilesi kullanarak kısa sürede yüksek beğeniler alabilirsiniz. Fakat bu da uzun soluklu bir çözüm sunmayacaktır. İnstagram beğeni hilesi için tamamen ücretsiz veya bir miktar paralar ile hizmet veren siteler vardır. Ücretsiz takipçi ve beğeni sunan bu sitelere hesabınız ile giriş yaparak bedava kredi hediyesi alabilirsiniz.

Görevler verebilir ve sitenizin bağlantısını gönderebilirsiniz. Görevi alan kişiler hesabınızı takip eder ve beğeni yapar. Aynı şekilde siz de başkalarını beğenebilir ve ek kredi elde edebilirsiniz. Bu krediler ile tekrardan görev verebilir ve instagram beğeni arttırma ve instagram takipçi artırma hilesi kullanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!