Instagram da büyümenin sırları ; Organik Instagramda büyüme
Instagram da büyümenin sırları ; Organik Instagramda büyüme

Instagram da büyümenin sırları ; Organik Instagramda büyüme

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Takipcintr.co Instagram takipçi ve beğenileri de dahil olmak üzere sosyal medya pazarlaması için çok kaliteli hizmetler sunan bir şirkettir. Türkiye’ nin dört bir yanında binlerce müşteriye sahipler ve bu, tüm sektörlerden ve farklı nişlerden işletmelerden müşterileri çekmedeki başarılarının kanıtı. Takipcintr ile 50.000 ‘e kadar gerçek Instagram takipçi satın alabilir, daha sonra gelecekte daha fazla takipçi veya beğeni satın alarak bu sitedeki popülaritenizi artırmaya devam edebilirsinz. ya da profilinizin büyümesine nasıl yardımcı olduklarından memnunsanız bunlara bağlı kalın. Daha da güvenilir görünmek istiyorsanız, Takipçi sayınızı sürekli yüksek sayılarda tutmaya çalışın.

Instagram da büyümenin sırları ; Organik Instagramda büyüme
Instagram da büyümenin sırları ; Organik Instagramda büyüme

Instagram da büyümenin sırları :

Instagram Takipçileri satın almaktan daha iyi ne olabilir? Takipçi satın almak için de bu ipuçlarını takip etmeyi deneyebilirsiniz .

  1. Sitede paylaştığınız aynı tür içerikle ilgilenen diğer kullanıcılar tarafından daha kolay keşfedilmesi için gönderilerinizde ilgili hashtag ‘leri kullanın.
  2. Bir başka iyi fikir de sadece çekici değil, aynı zamanda yaptığınız işi ne kadar sevdiğinizi de gösteren fotoğraflar paylaşmaktır. Örneğin, başarılı bir köfteci işletiyorsanız, Aşçınızın hazırladığı köftelerin yakın çekimlerini yayınlayın. Kıyafet satıyorsanız, onları güzel yerlerde giyen insanların fotoğraflarını paylaşmayı deneyin.
  3. #Yarisma veya #cekiliş gibi Instagram yarışmalarına katılın.
  4. Diğer profillerin gönderilerine yorum yapın ve onlardan gelen yanıtları teşvik eden sorular sorarak takipçileriyle diyalog kurun. Fazla aşırı yapmayın spam uyarısı alabilirsiniz. Başkalarının ikiniz arasında ortak bir zemin bulmasını kolaylaştırmak için ilgi alanları ve ya işleri hakkında bir soru sorun, ardından bir söz karşılığında bir hediye teklif edin. Bu, hesabınıza sitede daha fazla görünürlük sağlayacaktır!
  5. Hali hazırda diğer sosyal medya platformlarında aktif olarak devam ediyorsanız, gönderilerde sayfanızın bağlantısını belirterek veya profilinizin biyografisinin bir parçası olarak kullanarak Instagram’daki varlığınızı tanıtmayı deneyin.
Instagram da büyümenin sırları ; Organik Instagramda büyüme
Instagram da büyümenin sırları ; Organik Instagramda büyüme

Instagram kullanırken nelerden kaçınılmalıdır?

Instagram seo ayarlarında sık yapılan hatalar nelerdir?

  1. Instagram’da yinelenen içerik yayınlayın. Bir blogunuz veya web siteniz varsa, makalelerinizi bir kereden fazla yayınlamaktan kaçının – en azından takipçilerinize onları ilk görenler olmadıklarını bildirmeden önce.
  2. Bot takipçi satın almak, bu nedenle Instagram Takipçi satın alırken doğru şirketi seçmek çok önemlidir. Gerçek kullanıcıları satın almakta başarılı olursanız, daha fazla müşteri sizi takip edecek ve zamanla kalıcı takipçiler sizinle kalacak.
  3. Tüm fotoğraflara kenarlık eklemek veya profil sayfaların’ daki metni küçültmek gibi basit kullanıcı arayüzü değişiklikleri yapmak. Bu, gerçekleştirilmesi kolay bir görev gibi görünebilir, ancak aslında başkalarının markanızın profesyonelliğini algılamasını engellemeye yol açabilir.
  4. Tek bir oturumda çok fazla fotoğraf yayınlamak. Hayranlarınızın hepsine bakmak için yeterli zamana sahip olması gerekir, bu nedenle bu stratejide etkili olmak istiyorsanız beslemelerini günde dörtten fazla gönderi yapmayın, insanlar paylaşımlarınızı daha fazla okuma fırsatı bulsunlar..
  5. Birisi ürünleriniz veya hizmetleriniz hakkında soru sorduğunda yanıt vermemek veya ilgilenmemek. Sosyal medyada yorum yapmak için müsait değilseniz, o kişi büyük olasılıkla sizinle ilgili olumsuz düşüncelerini çevrimiçi olarak paylaşacaktır özellikle de sunduğunuz ürün yada içeriklerden memnun kalmazlarsa!

Instagram Hakkında Sıkça Sorulan Sorular?

Bir oturumda kaç fotoğraf yükleyebilirim?

Instagram’ da günde en fazla 10 gönderi paylaşabilirsiniz, ancak en iyisi, her fotoğrafın daha fazla kullanıcı tarafından görülme şansının yüksek olması için aralarında boşluk bırakmaktır. Yada maksimum gün boyu 3 – 4 paylaşım daha göze hoş gelir.

Instagram’da paylaşım yapmanın zamanı var mı ?

Herkese uygun mükemmel bir zamanlama yoktur, ancak bazı profiller yerel saat dilimine göre belirli noktalarında (sabah akşam farketmez) daha iyi performans gösterme şekli değişir, Günün farklı zamanlarında denemeler yapmayı deneyin. Yoğun saatleri bulduğunuz vakit notunu alın ve o saatlerde paylaşım yapmayı sürdürün.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!