featured

Instagram Fotoğraf İndirmek İçin Ne Yapılmalıdır? İnstagram Fotoğrafları Nasıl İndirilir?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram fotoğraf indirmek için bazı yöntemler kullanılmaktadır. Bu yöntemler arasında program kullanarak resim indirmek mümkün olduğu gibi program kullanmadan da indirme işlemi yapmak mümkündür. Instagram hesabında yer alan fotoğraf ve medya öğeleri, kişisel nitelikte olduğu için normal akışta indirilememektedir. İstediğiniz kalitede instagram ‘ dan fotoğraf nasıl indirilir ? İnstagram fotoğraı indirmek için indir butonuna basmak yeterli midir? 

Yani Instagram tarafından, uygulama üzerinden medya öğelerinin indirilmesine izin verilmemektedir. Hal böyle olunca da kullanıcı hesaplarında yer alan resimlerin nasıl indirileceği pek çok platformda araştırma konusu olmaktadır. Program kullanmadan Instagrama atılan fotoğrafları kaydetme işlemi son derece kolaydır.

Instagram Fotoğraf İndirmek İşlemi Kolay Mıdır?

Instagram’ın gizlilik ve veri koruma anlaşmaları nedeni ile hesaplardaki fotoğraflar indirilememektedir. Ancak bu işlemi yapmanın basit yöntemleri bulunmaktadır. İnternet üzerinden Instagram uygulamasına yönelik olarak faaliyet gösteren pek çok site yer almaktadır. Bu siteler Instagram’da neyin nasıl yapıldığını anlatan paylaşımlar yapmaktadır.

Ayrıca sundukları bazı araçlar sayesinde Instagram uygulamasında normal şartlarda izin verilmeyen pek çok işlemler kolaylıkla yapılabilmektedir. Instagram fotoğraf indirme işlemi için de bu sitelerin araçlarından yararlanılmaktadır. Fotoğraf indirme programı kullanılmadan pratik bir şekilde Instagram fotoğrafları indirilmektedir.

Instagram Fotoğraf İndirme Programsız Nasıl Yapılır?

Instagram fotoğraf indirme programsız olarak Instagram sitelerinin yayımladıkları araçlarla mümkündür. Bunun için kullanılması gereken siteler genel olarak şunlardır:

https://www.instatakipci.com/instagram-fotograf-indirmehttps://instaview.me/trhttp://www.instagramresim-indir.com/

Bu sitelerden herhangi birini kullanarak fotoğraf ve video indirmek mümkün olmaktadır. Bu aşamada, sitelerden birini seçerek Instagram üzerinden nasıl fotoğraf indirileceğini anlatalım. Bunun için listenin ilk sırasında yer alan link tıklansın.

Instagram fotoğraf indirmek için tarayıcı üzerinden açılan sayfanın üst bölümünde Instagram Fotoğraf İndirme sekmesinin seçili durumda olması gerekmektedir. Sonrasında, aşağıda yer alan veri girme alanına, fotoğraflarına ulaşılmak istenen Instagram kullanıcısının kullanıcı adı ya da fotoğrafın internet tarayıcısında görülen linki yazılmalıdır. Örnek olarak Muslera’nın Instagram hesabına ait kullanıcı adı yazıldığında aşağıdaki gibi bir ekran görünecektir.

Bu sayfa, Muslera’nın kişisel Instagram hesabında paylaştığı fotoğrafları içermektedir. Burada kaydetmek istenilen fotoğrafın altında yer alan İndir sekmesi tıklanmalıdır. Sekme tıklandığında, fotoğraf, orijinal boyutu ile açılacaktır. Fotoğrafın üzerine gelerek Resmi Farklı Kaydet işlemi yapılmalıdır. Bu şekilde instagram fotoğraf indirme PC işlemi başarılı bir şekilde gerçekleşmiş olacaktır.

Gizli Hesaplardan Fotoğraf İndirmek Mümkün Mü?

Sosyal medya platformu Instagram fotoğraf indirmek için kullanılan bu yöntem, yalnızca açık hesaplardan fotoğraf indirmeye müsaade etmektedir. Gizli hesapların kullanıcı isimleri girildiğinde, hesabın gizli olduğuna dair bir yazı görülmektedir. Hesapların aynı yöntemi kullanarak profil fotoğraflarını indirmek de mümkündür. Bu işlem için Muslera hesabının sol tarafından yer alan profil fotoğrafına fare ile tıklayarak resmi farklı kaydet komutu verilmelidir.

Bu şekilde Instagram fotoğraf indir işlemi tamamlanmaktadır. Gizli hesaplara ait profil fotoğrafları da aynı usul ile rahatlıkla indirilebilmektedir. Kullanıcılara ait fotoğraflar indirildiği sırada, fotoğrafı indirilen Instagram kullanıcısına herhangi bir bilgilendirme yapılmamaktadır.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!