instagram-gizli-hesap-gorme

10 Adımda Instagram Gizli Hesap Görme Yöntemi Hangileri?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram gizli hesap görme arayışı neredeyse birçok kullanıcını tarafından gerçekleştiriliyor. Günümüzde gizli Instagram hesabı görme için değerlendirilebilecek yöntemler ise oldukça fazla! Gerek fake hesap oluşturma gerekse Instagram gizli hesap görme siteleri bu amacınıza ulaşmanızda yardımcı oluyor.

İşte, Instagram gizli hesap görme yöntemleri ve deneyebileceğiniz birkaç farklı yol!

2022 Güncel Instagram Gizli Hesap Görme Yöntemleri

instagram-gizli-hesap-gorme
Instagram gizli hesap görme

Gizli hesaplar başta Instagram olmak üzere farklı sosyal medya hesaplarında bulunuyor. Kimi kullanıcılar tarafından gizli hesap sahibinin paylaşımları merak edilmektedir. Her ne kadar merak edilse de bizzat profile erişim olmadığı için paylaşımlar hakkında bilgi sahibi olunmayabiliyor. Ancak bahsedilen gizli Instagram hesabı görme hedefi için kullanılacak farklı yazılımlar bulunuyor.

1- Glassgram

İsminden de Instagram’ı çağrıştıran bu uygulama kapalı Instagram profili görmek için kullanılan popüler bir sitedir. Uygulama olarak üretilmemiştir. Kullanıcıların gizli hesaplara bakabilmek için site kullanması gerekiyor. Google’da arama yapıldığında hemen bulabileceğiniz bu site üzerinden gizli Instagram hesaplarını görme, gönderilere göz atma ve hatta hikayelere tanık olmak mümkün.

2- Bestwhozi.com

Instagram gizli hesap görme adına kullanılabilecek en basit uygulamalardan birisidir. Özel olarak oluşturulan bu yazılım hem uygulama hem de site üzerinden kullanılabilmektedir. Yalnız uygulamanın Google Play ve App Store üzerinden indirilmesi mümkün değil. APK formatı ile internet üzerinden indirme işlemi sağlanabilir.

instagram-gizli-hesap-gorme

Kullanacağınız gizli hesap görme Instagram uygulamasında sadece giriş bilgilerinizi doldurarak gerçekleştirebilirsiniz. Yalnız uygulamanın ücretsiz şekilde çalışmadığını söylemek gerekiyor. Bunun dışında sadece gönderileri ve hikayeleri görmekle kalmıyorsunuz! Aynı zamanda bu gönderi ve hikayeleri de indirebilirsiniz.

3- Scout

Uygulama olarak Instagram kapalı profil görme hilesi kullanmak isteyenler Scout’u kullanabilir. Hem Android hem iOs tabanlı telefonlara uygulama indirilebilir. İndirme işlemi sonrasında Türkçe dil desteği olmadığını bilmelisiniz. İngilizce olarak kullanacağınız bu uygulamada merak ettiğiniz profili aratmanız yeterli olacaktır.

4- Ghosty

Kapalı Instagram profil görme kapsamında en avantajlı yöntemlerden birisidir. Bu uygulama sayesinde sadece Instagram gizli hesap görme ile kalmazsınız. Aynı zamanda gönderi ve hikayeleri depolayabilirsiniz. Telefona kayıt etmenin dışında; profil hesabını takip edenleri görebilir, profil sayfanın yaptığı değişikleri bildirim olarak alabilirsiniz.

5- Postegro

instagram-gizli-hesap-gorme

Yıllardır gizli Instagram hesabı görme alanında adı anılan sitelerden birisidir. Postegro o kadar ses getirmiştir ki Instagram tarafından güvenlik arttırıldı. Buna rağmen yine Web Postegro siteleri ile profillere göz atılabiliyor. Uygulamayı diğerlerinden ayıran ise ücretli olmasıdır. Postegro Guru paketi ile 3 dolar ödeyerek profillere bakabiliyorsunuz.

6- Secretle.com Instagram Gizli Hesap Görme Uygulaması

Yeni nesil Instagram gizli hesaba bakma yöntemi olarak tercih edilen bir sitedir. Bu site üzerinde giriş yapmak için Instagram adresinizi kullanmalısınız. Yalnız gizli profillere bakabilmek için ya ücret ödemeli ya da görev olarak belirlenen aşamaları yerine getirmelisiniz.

Giriş yaptıktan sonra hesabınızın en az 20 takipçisi, 20 de takip eden kişi bulunmalıdır. Aynı zamanda en az bir tane gizli hesap takip ediyor olması gerekiyor. Hesabın gerçekçi bir kimlik olması için en az 1 hafta öncesinden açılmış olması da şarttır. Tüm bu koşulları yerine getirdiğinizde günde 1 tane profil görme hakkı kazanabilirsiniz.

7- Lili

instagrainstagram-gizli-hesap-gormem-gizli-hesap-gorme

Takip etmeden profili görme gibi bir amacınız mı var? O zaman Lili sitesine göz atabilirsiniz. Uygulama olarak APK formatıyla telefonlara da indirilebiliyor. Çok eski yazılımlardan birisidir. Bu yüzden zaman zaman internet siteleri kapanmıştır. Yine de güncel sitelerini açarak kullanıcılara yardımcı olmaya çalışıldığını söylemek mümkün.

8- Pingru

Instagram gizlilik hesap görme uygulamasız da elbette mümkün. Pingru ile Instagram gizlilik hesap görme PC ve tablet üzerinden sitelerden sağlanabilir. Kendi web sitesine girdikten sonra Türkçe dil desteği ile kısa sürede kullanabilirsiniz. Basit görünümde olması ile binlerce hatta milyonlarca kişi tarafından denenmiştir. İster gizli gönderileri görme isterseniz Instagram gizli hesap hikaye indirme için kullanabilirsiniz.

9- Ghostegro

Her ne kadar Instagram gizli hesap görme için geçmişte sınırlı da olsa ücretsiz kullanılabilse de günümüzde fiyat politikası değişmiştir. Güncel olarak kullanacağınız bu uygulama ve site üzerinden ödeme yapmalısınız. Cüzzi miktarda ödeme yaptıktan sonra Instagram gizli hesap görme 2022 güncel şekliyle kullanabilirsiniz. Ödeme sonrası sınırsız Instagram gizli hesap hikaye bakma da sağlanıyor.

10- Fake Hesap Açma ve Takip Etme

Bahsedilen Instagram gizli hesap görme sitesi ve uygulamaları güvenli gelmiyorsa klasik yöntemi deneyebilirsiniz. Fake hesap açarak takip ettiğiniz profile istek yollayabilirsiniz. Bu aşamada sadece fake hesabın gerçekçi olmasına dikkat etmelisiniz. Özellikle takip isteği yollayacağınız profilin ilgisini çekebilecek ve dengeli takip-takipçi sayısına sahip, gönderileri de olan profil oluşturmalısınız.

instagram-gizli-hesap-gorme

Gizli Instagram Hesabı Görme Siteleri Güvenilir mi?

Güvenlik anlayışı hem yazılım firmaları hem de bu yöntemi deneyecek kişiye göre değişiklik gösteriyor. Android ve iOs yazılım sahipleri için bu tarz uygulamalar zararlı olarak görülür. Her ne kadar Instagram gizli hesap bakma cazip gelse de bunun için üretilen uygulamalar mağazalarda yasaklıdır ve indirilemez.

Görece Android tabanlı telefonlar Instagram gizli hesap görme APK indirerek telefonunda uygulama kullanabiliyor. Ancak iOS tarafından bu durum yasaklıdır. Zira bu uygulamaların kişinin kişisel bilgilerini çaldığı görüşü yaygındır. Ancak tüm bunlara rağmen güvenliğine güvenerek uygulamaları kullanan kişi sayısı da oldukça fazladır.

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!