featured

Instagram Masaüstü Paylaşım Yapmak Artık Mümkün Olacak!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram masaüstü paylaşım yapmak artık hem mümkün olacak hem de instagram’ın bir kısıtlılığı daha ortadan kalkacak! Daha önce Instagram paylaşımı yalnızca akıllı telefonlar üzerinden yapılabiliyordu ve bilgisayarlar üzerinden yalnızca instagram hesabı kontrol edilebiliyor, paylaşım yapılamıyordu. Ancak artık instagram masaüstü paylaşım yapmak mümkün hale gelecek! Artık hem şirketler hem de kişisel kullanıcılar instagram masaüstü paylaşım yapmak isterse bunu kolaylıkla gerçekleştirebilecek! Peki, instagram masaüstü paylaşım nasıl yapılacak? İşte, instagram masaüstü paylaşım ile ilgili merak edilenler…

1 – Instagram Masaüstü Paylaşım Yapmak için Çalışmalar Devam Ediyor

Instagram masaüstü paylaşım söylentilerine bakılırsa; şu an bu özellik test aşamasında. Ancak edinilen bilgilere göre instagram’ın bu özelliği Chrome üzerinden çalışacak. Chrome eklentisi şeklinde test edilen bu özellik, tüm instagram kullanıcılarının bilgisayar üzerinden paylaşım yapabilmesine olanak tanıyacak.

2 – Instagram Masaüstü Paylaşım, Website Üzerinden Sunulacak

Instagram’da bilgisayardan paylaşım yapma özelliği, instagram website üzerinden sunulacak. Burada da tıpkı uygulamada olduğu gibi + işareti yer alacak. Kısacası + işaretine tıklayarak instagram masaüstü paylaşım yapmak basitçe gerçekleşebilecek.

3 – Instagram Masaüstü Paylaşım, Fotoğraf Sürükleme Kolaylığı Sunacak, Fotoğraf Düzenleme Yapılabilecek

Bilgisayardan instagrama yüklenmesi istenen fotoğraf, sürükleme yöntemiyle de paylaşılabilecek. Bununla birlikte isteyen kullanıcılar fotoğraflarını düzenleyebilecek, filtre ekleyebilecek. Hatta uygulamada olduğu gibi yer etiketi, hashtag gibi özellikler de oacak.

4 – Yorum Engelleme Gibi Özellikler de Olacak

Instagram masaüstü paylaşım yapmak mümkün olacak ve yanında pek çok özellik kullanıcılara sunulacak. Çünkü gelişmiş ayarlar bölümünden isteyen kullanıcılar, paylaşımlarına yorum engelleme özelliğini ekleyebilecek. Bu da en çok influencer’ların beğenisini kazanacak.

5 – Instagram Masaüstü Paylaşım Sayesinde Telefon Şarjı Daha Fazla Dayanacak

Bilindiği üzere şu an halihazırda yalnızca akıllı telefonlar üzerinden instagram paylaşımları yapılabiliyor. Bu da telefon şarjlarının daha az gitmesine neden oluyor. Instagram’da bilgisayardan paylaşım yapma özelliği aktif olduğunda doğal olarak telefonların şarjı daha fazla dayanacak. BU da en çok işletme hesaplarının işine yarayacak!

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!