featured

İnstagram Para Kazanma IGTV | IGTV Nedir | Uygulamadan Para Kazanma Yöntemleri | Mobil Video Para Kazanma

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İnstagram para kazanma Igtv yöntemleri son dönemlerde uygulamaların popüler hal almasıyla daha fazla dikkat çekti. Kolayca indirilen bağımsız video uygulaması İnstagram yönlendirmesiyle kullanılabiliyor. Benzediği en yaygın uygulama Facebook tarafından 2017 senesinde sunulan Facebook Watch hizmetidir.

Instagram IGTV Nedir?

İnstagram para kazanma Igtv yolları öncesi uygulama tanımının biraz daha açılmasında fayda var. 20 Haziran 2018 yılında tanıtımı yapılan video uygulama uzun videolara yer verilmesi ile biliniyor. Bu özelliğinin öne çıkmasında İnstagram’daki videoların daha kısa sürmesi etkili denebilir.

IGTV Özellikleri Neler?

Uygulamaları kullanmadan önce bir süre tanımakta fayda var. İOS-Android cihazlarda uzun vadeli işlemlere devam edeceğiniz düşünülürse İnstagram ıgtv özellikleri açısından sıralama yapılabilir:

IGTV mobil öncelikli bir uygulama olduğu için kanal ve video deneyimi bu doğrultuda devam eder.Siz videoları silmediğiniz sürece kanalda varlığı devam eder. Takip farkı olmaksızın herkes bu içerikleri izleyebilir.Tam ekran moduna getirdiğiniz videoları bir saat boyunca paylaşabilirsiniz.IGTV için yatay video çekmemek gerekiyor.Kanal kendinize ait olacaktır.

Para kazandıran uygulama seçiminizde abonelik ve takip özellikleri ön plana alınmalıdır. IGTV kullanıcılarının reklam politikası uygulama içinde de şekillenecektir.

Etkileşime ne kadar çok girerseniz videolarınızın izlenme olasılığı artar.IGTV videoları otomatik şekilde oynatılır. Ekran üzerinde hareketlerle yönlendirme yapabilirsiniz.Kendi takip listenizi oluşturabilirsiniz. İçeriklerden seçimlerinizi yaparken kriterler size göre değişecektir.Tam ekranda video izlemek için telefonunuzu yan çevirmenize gerek kalmaz.

IGTV Hafıza Kapasitesi Ne Kadar?

İnstagram para kazanma ıgtv sürecine hazırlanırken cihaza göre nasıl bir hafıza kapasitesi olduğunu bilmeniz, temel açısından önemlidir.

Masaüstü web tarayıcılarında 3.6 GB’a kadar dosya yüklenebilir.Mobilde 650 MB’a kadar dosya boyutuyla 15 dakikaya kadar yükleme sınırı vardır.Videolarınızı yüklerken sadece dikey değil yatay şekilde de yükleyebilirsiniz.

Facebook ve İnstagramla bağlantılı şekilde kendi kitlenizi oluşturabilir ve hali hazırdaki kitleden faydalanabilirsiniz. Uygulamanın kendisi “Keşfet” bölümü üzerinden çok sayıda bağlantı kurmanıza imkan tanıyor.

İnstagram Video Paylaş Para Kazan

Belirli bir konsept geliştirerek videodan para kazanmak mümkündür. IGTV sistemi bu mantık üzerine çalışıyor.  Videolarınızın düzenli olarak yüklenmesine önem vermeniz güncel bir profil olmanız adına önemlidir. IGTV ile bağlantılı hesaplarınıza ek olarak yeni takipçiler kazanarak videolarınızın kitlesini genişletmek faydalı olacaktır.

İnstagram Para Kazanma Igtv  Paylaş Para Kazan Sistemi

İnstagram para kazanma ıgtv sisteminde profilinize destek cta’ları eklemeniz gerekiyor. Harekete geçirici düğmeler olarak tanımlanan cta, butonlara tıklayan kişilerin satın alma işlemlerini de tamamlaması anlamına geliyor. Platforma yönlendirme kısmı videolarınız açısından önem taşıyor.

Profilinizde yer alan kişi ve mesaj kısımları seçeneklerin yan kısımlarında bulunuyor. Karşılıklı kazanma sisteminin de görüldüğü bu aşamada içerik üreticilerinin karşılıklı faydası söz konusu denebilir. Bir video içerik üreticisi olarak siz markanıza uygun olan en uygun influenceri bularak kitlenizin doğru şekilde oluşmasını sağlıyorsunuz.

1. Evde Para Kazanma Yöntemi Igtv 

Ev düzeneğinde kendinize ufak veya bütçeye göre daha geniş kapsamlı video içerik alanı oluşturabilirsiniz. Video satışını düşündüğünüzde odaklanacağınız konu net ve etkileyici şekilde sunulmalıdır.

2. Reklam İzle Para Kazan 2020 İnstagram Para Kazanma Igtv Reklamla Mümkün mü?

Bir uygulamadan reklamla para kazanmak için öncelikle bağlantılı sosyal medya uygulamalarındaki reklam düzenini doğru şekilde oturtmalısınız. Bu sayede alt uygulama gibi düşünülen video içeriklerinizin hazırda bir kitlesi olacaktır. Kitlenize reklam izletebilirsiniz.  Kendiniz de videolarının reklamını yaparak tıklama ve görüntüleme gibi yollardan sonuç almaya başlayabilirsiniz. IGTV uygulamasından reklam yayınlarından %55 pay bu anlamda iyi bir oran denebilir.

İnstagram Kitlesi Olanlar için Devrim Niteliğinde IGTV Uygulaması

Kitleniz çok genişse ve İnstagramdan para kazanma yollarını arıyorsanız bağlantı sunması açısından IGTV bir devrim niteliği taşıyor.

Veri İndirmenin İnstagram Para Kazanma IGTV Açısından Önemi

Veri indirme özelliği Facebook ve İnstagram kullanıcılarının kategorilerde geçirdikleri zaman daha da çoğalıyor. IGTV keşif bölümünden yol aldığınızda bu kısımların da avantajlarını değerlendirebilirsiniz. Bu verileri kullanmak alakalı bir reklam oluşması için önem taşıyor. Organik paylaşımlarınız sürdürülürken dikkat çekicilik oranı artmış olacaktır.

Güncellemeler ve İnstagram IGTV

Finansal sonuçlar alırken teknik sorunlar yaşamamak için İnstagram para kazanma sürecinizde IGTV güncellemelerini rutin takip etmelisiniz.  İş ortaklıkları bakımından güncellemeler size ekstra getiriler sunacaktır. Uygulamanızın güncelliğini takip ederken aslında takipçilerinize de daha iyi ve etkili hizmet sunmuş olursunuz.

IGTV nasıl kanal oluşturulur sorusu için linke bakabilirsiniz.İnstagramda mağaza açmak için neler yapılacağını merak edenler  Instagram Mağaza Nedir Nasıl Kullanılır haberimizi okuyarak çok daha fazla bilgiye ulaşabilir. 

YouTube video

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!