Instagram Takipçi Kazanmanın Çarpıcı 8 Yolu

Instagram Takipçi Kazanmanın Çarpıcı 8 Yolu

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kısa sürede Instagram takipçi kazanarak daha fazla kişiye ulaşabilirsiniz. Üstelik, bunu yapmak oldukça kolay. Çünkü, “Instagram Türk takipçi satın al” gibi reklamlar, gerçeği yansıtmaz. Instagram algoritması, yalnızca takipçi sayısıyla ilgili değildir. Profil ziyaretlerinizi artırmak için içeriklerinizi geliştirin. Dahası, kendi markanızı yaratın! Yazının devamında bulunan önerilerle profilinizi düzenler gibi sıfırdan takipçi artırabilirsiniz.

Instagram beğeni ve hilesiz takipçi artışı sağlamanız için önemli olan içeriğinizin kalitesidir. Eş zamanlı olarak, takipçi sayınızı artırmanız, içeriklerinizin daha fazla kişiye ulaşmasını sağlar. Bu sebeple öncelikle hedef kitlenizi belirlemeniz gerekir.

Instagram takipçi artırma üstüne oluşturduğumuz 8 maddelik detaylı başlığa göz atabilirsiniz. Böylelikle, siz de organik takipçi sahibi olabilirsiniz.

Instagram Takipçi Kazanmanın Çarpıcı 8 Yolu

1-Hedef Kitlenizi Belirleyin

Instagram etkileşimlerinizi artırmak için hitap ettiğiniz kitleyi belirlemeniz gerekir. Söz konusu kitle, içeriklerinize gerçekten ilgi duyabilecek kişilerden oluşmalıdır. Verdiğiniz reklamlar ya da yaptığınız çekilişler, doğru kişilere ulaşmazsa yetersiz kalır. Dolayısıyla, reklam ya da iş birlikleriniz profil ziyaretlerinizi artırmaz. Takipçi artırmak için hedef kitle belirlerken şunlara dikkat edebilirsiniz:

  • İçeriklerinizin benzerlerini takip etmesi,
  • Aradığınız yaş, cinsiyet vb. kriterlerine uyması,
  • Hitap ettiğiniz illerde ikamet ediyor olması,
  • Etkileşime açık bir profili olması.

Hangi alanda içerik sunacaksanız, söz konusu alanı takip eden kişilere ulaşmanız gerekir. Yalnızca kadınlara yönelik ürünler satıyorsanız, hedef kitlenizde kadınlar yer almalıdır. Ayrıca, içeriklerinizde kadınların gözettiği bir dil kullanmanız gerekir. Samimi ve kitlenize uygun bir hitap şekli tercih edebilirsiniz. Böylelikle, kendi Instagram beğeni hilesi yönteminizi oluşturabilirsiniz.

2-İçeriklerinizi Geliştirin

Instagram’da çalıntı görsel ya da içerikler paylaşmak, Instagram botlarının gözünden kaçmayacaktır. Ayrıca, ilgili takipçiler de konuyla ilgili hassasiyet gösterebilir. Bu sebeple, ilginizi çeken bir profil gördüğünüzde, paylaşımlarını taklit etmeyin. Bunun yerine, beğendiğiniz içerikleri geliştirerek daha iyilerini üretin.

Instagram’da oluşturduğunuz gönderiler görüntüleme aldığında, popülariteniz artar. Dolayısı ile içeriklerinizi görüntüleyecek takipçileri ücretsiz şekilde satın almış olursunuz. Karşılığında ise kaliteli içerik sunarsınız. Siz de içeriklerinizi iyileştirin ve sunarken estetiklikten çekinmeyin. Böylelikle, ücretsiz şekilde Instagram takipçileri satın alın! Hızla ve organik şekilde büyüyün.

Instagram Takipçi Kazanmanın Çarpıcı 8 Yolu

3-Yasaklı Hashtaglere Dikkat!

Intagram hashtag sistemi, takipçi sayınıza bakmaksızın içeriklerinizin tanınmasına olanak tanır. Özellikle çok sayıda kişinin takip ettiği hashtagleri içeriklerinize mutlaka ekleyin. Ayrıca kendi hesabınıza özgü bir hashtag de oluşturun.

Popüler sosyal medya platformu Instagram’da bazı yasaklı hashtagler bulunur. Bu durumun sebebi, söz konusu hashtagler kullanılarak çok fazla paylaşım yapılmasıdır. Instagram, yıllardır hashtag kullanım özelliği sunmaktadır. Dolayısı ile hashtag altında yer alan fotoğrafların sayısı bir hayli fazladır. Örneğin #coffee ya da #book etiketleri ile çok sayıda paylaşım mevcuttur. Kaliteli içerikleri engellediği için, en çok kullanılan Instagram hashtagleri yasaklanmıştır. Yasaklı etiketlere şunları örnek olarak verebiliriz:

  • #skype
  • #dm
  • #valentinesday

Her ne kadar zararlı gibi gözükmese de bu etiketler içeriklerinize zarar verir. İçeriklerinizde yasaklı etiketlere yer vermek, gönderinizin kaldırılmasına sebep olur. Ayrıca, bu durum profilinizin kapatılmasına dek varabilir. Arama motorlarına yasaklı hashtagleri aratarak ayrıntılı bir listeye ulaşabilirsiniz. Yasaklı olmayan popüler etiketleri kullanarak takipçi kazanabilirsiniz.

Instagram Takipçi Kazanmanın Çarpıcı 8 Yolu

4-Hedef Kitlenize Reklam Verin

Instagram çekiliş seçenekleri, profil ziyaretlerinizi artırır. Sponsorlu çekilişlere, Instagram çapraz etkileşim adı da verilir. Bu çekilişleri gerçekleştirmek için online alışveriş sitesi olmanıza gerek yoktur. Bir blog sayfası ya da kişisel hesap olarak da çalışmalarınızı tanıtabilir, çekilişler yapabilirsiniz. Çekiliş yapmanızın sağladığı faydalar şunlardır:

  • Beğeni ve takipçi artışı,
  • Yorum sayısı artışı,
  • Profil ziyareti artışı.

Instagram kalıcı takipçi hilesi, iletişim kurmaktır. Kişisel olarak iletişim kurduğunuz takipçilerinize uzun süreli gözüyle bakabilirsiniz. Yaptığınız çekilişler, takipçilerinizi sizinle iletişime geçmeye teşvik eder. Ayrıca, yorum, beğeni ve profil ziyaretleriniz artar. Dolayısıyla sahte beğeni kasarak elde etmeyi umduğunuz her şey, çekiliş yaparak mümkün olur.

5-İşbirliklerine Açık Olun

İçerik üretiminde alanınızın en iyisi olmaya çalışın. Benzer hesaplarla rekabet halinde olun. Ancak bu durum, onlarla iş birliği yapmanızı engellemesin. Böylelikle, iş birliği yaptığınız sayfaların takipçilerine de erişebilirsiniz. Farklı bir hesabın sizi hesabında paylaşması, takipçi kitlesinin %10’unun profilinize tıklaması ile sonuçlanır. Sonuç olarak hem takipçinizi hem de Keşfet’e düşme ihtimalinizi artırabilirsiniz.

Instagram Takipçi Kazanmanın Çarpıcı 8 Yolu

6-Stratejinize Sadık Kalın

İçerik oluştururken kullandığınız strateji, sayfanızı ve temanızı temsil eder:

  • İçerik renk ve filtreleri,
  • Reels müzikleri,
  • Sık kullandığınız hashtagler,
  • Anlatım diliniz.

Paylaştığınız fotoğrafların altına yazı eklemeniz, içeriği daha dikkat çekici kılar. Bu sebeple, içerik alt metinlerini ilgi çekici ve sonuç odaklı yazmaya gayret edin. Sayfanızda kullandığınız renkleri özelleştirmek, imza bir görüntü ortaya koyar. Popüler müziklerle Reels videoları yüklemek ise yeni insanlara ulaşmanızı mümkün kılar.

7-Takipçilerinizle İletişim Kurun

Sıfırdan bir Instagram hesabı oluştururken hedef kitlenizle yakın ilişkiler kurun. Takipçilerinize sizin hakkınızda olumlu bir izlenim verin. İletişim kurmanız, sattığınız ürün ya da içeriklerin daha hızlı şekilde tüketilmesini sağlar. Ayrıca paylaşım ihtiyacı ya da engellendiğiniz durumlarda yardım alabileceğiniz bir kitle oluşturur.

Instagram Takipçi Kazanmanın Çarpıcı 8 Yolu

8-Instagram Bot Satın Alımı

Instagram takipçi hilesi ya da beğeni artırmak için bot satın alabilirsiniz. Bu işlemi ücretsiz şekilde gerçekleştiren siteler mevcuttur. Ancak bu yöntem, gerçek ve kalıcı bir çözüm sunmaz. Ayrıca, Instagram’da en çok aranan kişilerin arasına girmenizi sağlamaz.

Facebook, bot takipçi ve beğeni konusunda oldukça hassastır. Facebook tarafından satın alındığından beri aynı kurallar Instagram’ı da etkiler. Fake takipçi ve beğeniler yalnızca anlık olarak Keşfet’e düşmenizi sağlar. Fakat Instagram Keşfet’e düşmek, profilinizin görüntülenmesini artırmaz. Çünkü hedef kitlenize doğrudan ulaşım sağlamaz.

Bu yazımızda, bedava Instagram takipçi hilesi 2022 aramalarınıza organik 8 çözüm önerisi getirdik. Unutulmamalıdır ki içerik kaliteniz, daha fazla kişi tarafından keşfedilmenizi sağlar. Hedeflediğiniz temadaki çok takipçili hesapların gönderileri, iyi örnekler teşkil eder. Organik takipçi amaçlı bu sayfaların takipçilerini hedef kitlenize ekleyebilirsiniz. Böylelikle kısa sürede takipçi artırmaya başlayabilirsiniz. Rakiplerinizden daha iyi içerikler üretmek, binlerce takipçiye ulaşmanız için en iyi stratejidir.

Sıkça Sorulan Sorular

Instagram Takipçi Sayısı Nasıl Artar?

İçeriklerinizi kaliteli hale getirerek Instagram takipçinizi artırabilirsiniz. Ayrıca potansiyel takipçilerinizi bulup takip edebilir, keşfedilme hızınızı artırabilirsiniz.

Instagram Takipçi Güvenilir mi?

Instagram takipçilerini bot olarak satın almak kalıcı çözüm değildir. Çünkü Instagram tarafından fark edilir ve engellenirler. Bunun yerine takipçilerinizi sayfa kalitenizi artırarak artırabilirsiniz.

Instagram Takipçi Para Kazandırıyor mu?

Instagram fake takipçi para kazandırmaz. Ancak organik yani gerçek hesaplar para kazandırır. Özellikle Reels ve yorum sayınız arttıkça para kazanabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!