ınstagram-takipci-paketleri

Instagram Takipçi Paketleri Nereden Alınır?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Instagram takipçi paketleri günümüzde takipçi sayısı az olan hesaplar tarafından tercih edilmektedir. Günümüzde farklı firma ve siteler tarafından Instagram takipçi paketi satışa sunuluyor. Yalnız kullanıcıların Instagram takipçi arttırma konusunda dikkatli olması gerekmektedir. Çünkü her ne kadar takipçi satın alma siteleri artış gösterse de güvenirliği tartışılmaktadır.

Instagram Takipçi Paketi Nedir?

Temel itibari ile Instagram takipçi paketi bir hesabın ulaşmak istediği takipçi sayısını oluşturmak için var edilmiş bot ve gerçek profilleri yansıtır. Genellikle takipçi satan siteler tarafından bot takipçiler türetilir. Bot takipçi paketleri gerçek bir kişiyi yansıtmaz yazılımsal olarak bulunurlar. Hesap için bot hesapların olumsuz etkisi bulunduğundan gerçek kişili takipçi elde etmek gerekir.

ınstagram-takipci-paketleri

Paketlerin içeriği İnstagram hesaplarından oluşmaktadır. Var olan bir paket alındığında vaat edilen profil sayısı kadar takipçi sizin hesabınıza gelecektir. Takipçi  sayınızın artma süresi satın alma işlemi yaptığınız yere göre değişse de genelde kısa sürede sağlanır. Genel itibari ile takipçi sayısını arttıran hizmete ‘Instagram takipçi paketleri’ denmektedir.

Instagram Takipçi Paketleri İçeriği Nasıl?

Site tarafından oluşturulmuş paketlere göre içerik değişiklik gösterecektir. Eğer sadece Instagram takipçi botları varsa hedeflenilen hesabın takipçi sayısı artmaktadır. İçerik kapsamında değişiklik gösteren birkaç nokta bulunur. Bunlardan ilki bot Instagram takipçi hesapları ve gerçek Instagram takipçi hesapları olmaktadır.

Bot hesaplar  günümüzde artık tercih edilmemektedir çünkü hesabın güvenirliğini azaltır. Sadece takipçi sayısını arttırmak yetmez beğeni ve görüntüleme ile istatistikleri de arttırmak gerekir. Bunlar göz önünde bulunduğunda gerçek Instagram takipçi paketleri tercih edilmeli. İkinci ayrım da bu aşamada Türk Instagram takipçileri ve yabancı takipçiler olarak tercihe sunulur.

Güvenilir Takipçi Satın Alma Nasıl Yapılmalı? Instagram Takip Paketi Almadan Nelere Dikkat Edilmeli?

Instagram takipçi paketleri alınmadan önce dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar bulunur. Bu unsurlar neticesinde aldığınız hizmet karşılığında memnuniyet ve güven duygunuz da artacaktır. Takipçi satın alayım derken daha olumsuz durumlarla karşılaşmak istemiyorsanız mutlaka dikkatli olmalısınız!

1- Sitenin Güvenirliği

Instagram takipçi paketi sitesi kendi bünyesinde güvenirlik sağlamalıdır. Bu güvenirliği daha önceki müşteri yorumlarını paylaşarak ya da kanıtlı belgeler sunarak kazanabilir. Görüntülenmesi çok olmayan, basit site oluşumlarına sahip olan firmalardan uzak durmak gerekir. Genelde para tuzağı olarak oluşturulan bu hesapların güvenirliğini ‘şikayet var’ gibi sitelerden bakabilirsiniz.

2- Instagram Takipçi Paketleri Seçenekleri

Her firma yani her takipçi sitesi kendi içerisinde değişik seçenekler ile kişilere paket oluşturmaktadır. İhtiyacınız olanı tespit ederek paketleri incelemelisiniz. Örneğin Instagram takipçi paketleri adı altında beğeni ihtiyacınız varsa bu ikisi sunan paketi almanız daha doğru olacaktır. Aynı zamanda hangi paketin kaç takipçi getirdiğine de dikkat etmek gerekir.

3- Sitenin Instagram Hesap Şifresi İstememesi

ınstagram-takipci-paketleri

Kritik Instagram takipçi satın alma tüyolarından birisi de sitenin sizden hesap şifresi isteyip istememesidir. Eğer Instagram takipçi paketi satan site hesap adınız dahil şifre de istiyorsa şifrenizi vermeden hemen sayfayı kapatın! Sitenin sizden sadece hesap adınızı istemesi gerekir. Takipçi satın almak Instagram şifresini bilmeyi gerektirmez.

4- Kısa Sürede Takipçilerin Kalıcı Olarak Hesaba Yönlendirilmesi

Takipçi satın alma işlemi sonrası uzun süreli beklemenin bir mantığı yoktur. Sitenin gerçekten işini yaptığını da görmek için takipçilerin kısa sürede hesabınıza gelmesi gerekir. Birkaç saat içerisinde takipçilerin gelmesi ile birlikte işleminiz tamamlanmış olacaktır.

5- Daha Önce Paket Almış Kişilerin Yorumları

Instagram takipçi paketleri almadan önce o site hakkında önceden yapılmış yorumları incelemekte fayda vardır. Siteyi deneyerek takipçi almış kişiler kalıcılık, kısa sürede dönüş ve güvenirlik konusunda memnun ise olumlu dönüşler yapacaktır. Olumsuz yorum bulunan sitelerden siz de uzak durarak hareket etmelisiniz.

Instagram Takipçi Paketi Nasıl Alınır?

Instagram profil takipçi arttırmak adına takipçi paketi almaya karar verdiyseniz izlemeniz gereken adımlar oldukça basittir:

  • Instagram takipçi satan siteleri araştırmak,
  • Siteler arasında karar vermek,
  • Site tarafından sunulan paketleri incelemek,
  • Satın alınacak pakete karar vermek,
  • Satın alma aşamasına geçmek,
  • Kart bilgileri ve Instagram hesap adının yazılması,
  • Ödeme yapılması şeklinde ilerlemektedir.

ınstagram-takipci-paketleri

Instagram Takipçi Paketleri Alındıktan Sonra Hemen Artış Olur mu?

Genellikle Instagram takipçi paketleri satın alındıktan birkaç saat içerisinde hesabınızda artış meydana gelecektir. Uzun vadede gerçekleşmemesi hizmetinizin de güvenilir bir sayfa tarafından yapıldığının göstergesidir. Ortalama olarak satın alma işleminden sonra bir saat kadar sabretmeniz gerekir. Site ile ilgili kişilere ulaşarak takipçinin ne kadar sürede ulaşacağını da öğrenebilirsiniz.

Instagram Takipçi Satın Alınca Hesap Kapanır mı?

Düşülen yargılardan birisi Instagram takipçi paketi satın alındıktan sonra hesabın kapatılması yönündedir. Paket alındıktan sonra profilin kapanması görülen bir unsur değildir. Genelde takipçisi artan hesapları keşfeden kötü niyetli bireyler tarafından profil çalınmaktadır. Yalnız bunun dışında ‘takipçi satın alma sitesi’ olarak gözüküp şifre talep eden kişiler de profili alabilmektedir.

Instagram Takipçi Satın Al: En İyi Takipçi Satın Alma Sitesi Hangisi?

En iyi Instagram takipçi sitesi kişiden kişiye değişecek bir özellikte bulunacaktır. X kişisi farklı bir hesabı işaret ederken Y kişisi de beğenisi doğrultusuna farklı sitelerden bahsedebilmektedir. Bu aşamada bir sitenin en iyi olarak adlandırılabilmesi için değişik paketleri satışa sunması, 7/24 destek hattı oluşturması ve uygun fiyatlarla güvenilir takipçi satması gerekir.

ınstagram-takipci-paketleri

Takipçi Satın Alma Siteleri Güvenilir mi?

Instagram takipçi paketleri konusunda en büyük tartışma konusu güvenlik üzerine yapılmaktadır. Her ne kadar Instagram takipçi paketleri konusunda işinin hakkını vererek çalışan bireyler olsa da hepsi için aynı durumdan bahsedebilmek mümkün değildir.

Güvenilir siteler aracılığıyla Instagram takipçi paketleri satın alabilirsiniz. Fakat önünüze her çıkan sitenin güvenliğini sorgulayarak ilerlemeniz gerekir. Özellikle ekstra kişisel bilgi ve hesap şifresi isteyen hesapların kesin olarak güvenliği zedelenmiş sayfalar olduğu bilinmektedir. Bu tarz hesaplardan uzak durduğunuz müddetçe güvenli sayılabilir.

Gerçek Takipçi Satın Al: Gerçek Türk Takipçi Arttırma Yolları Nelerdir? Instagram Organik Takipçi Nasıl Arttırılır?

Instagram takipçi paketleri olmadan da takipçi arttırmak mümkün mü? Elbette mümkün. Fakat takipçi paketleri kısa sürede takipçi sayısında artışa neden olduğundan basit yöntem olarak tercih edilir. Doğal yollarla Instagram takipçi sayısı arttırmak adına:

  • Günlük paylaşım yapın,
  • Hesabınızın herkese açık olduğundan emin olun,
  • Akım olmuş paylaşım ve şarkıları takip edin,
  • Etiket kullanın,
  • Düzenli olarak post paylaşın,
  • Hikayelerde etkileşimli soru-cevaplar yapın,
  • Reels videoları çekin ve keşfete düşmeyi hedefleyin.

ınstagram-takipci-paketleri

Instagram Paketleri Dışında Hangi Sosyal Medya Paketleri Mevcut?

Bilinenin aksine Instagram takipçi paketi mobil ödeme seçeneği gibi farklı paketler de aynı siteler tarafından oluşturulmaktadır. Kişiler tarafından bu siteler aracılığıyla diğer sosyal medya hesaplarına yatırım yapılabilir. Genelde bulunan sosyal medya paketleri arasında:

1- Instagram Takipçi Beğeni Paketi

Instagram takipçi paketleri kapsamında ister ayrı ister birleşik olarak satılan pakettir. Diğer Instagram takipçi paketleri ile kıyaslandığında avantajları çok daha fazladır. Belirtilen belirli postlarda beğeniyi de arttırmak adına tercih edilebilir. Yalnız diğer Instagram takipçi paketleri ile kıyaslandığında fiyatları daha fazla olacaktır.

2- Youtube Takipçi Paketi & Youtube Beğeni Paketi

Youtube üzerinde keşfet ve diğer kullanıcıların önüne çıkabilmek, daha fazla kazanabilmek için takipçi ve beğeni paketi alan çoktur. Youtube hesap linki atılarak hem takipçi sayısı genişletilir hem de bir videonun beğeni sayısı arttırılarak diğer kişilerin önüne öneri olarak çıkılması sağlanacaktır.

ınstagram-takipci-paketleri
Instagram Takipçi Paketleri

3- Facebook Beğeni Paketi

Geçmişe nazaran çok fazla kullanılmıyor olsa da hala tercih edilen Facebook uygulamasında da beğeninin önemi büyüktür. Instagram takipçi paketleri gibi Facebook takipçi paketi ve Facebook beğeni paketi satışa sunulur. Aynı Instagram takipçi paketleri gibi satın alınarak kullanıldığı görülür ve sayısal olarak değişiklik sağlar.

4- Blog Sitesi Görüntüleme Paketleri

Sanılanın aksine Instagram takipçi paketleri gibi illa sosyal medya hesaplarında takipçi arttırılması hedeflenmez. Herhangi bir blog sitesinin görüntülenme ve buna bağlı olarak ilk sıralarda çıkması adına da hizmet sunulur. Instagram takipçi paketleri dışında daha farklı bir yapıya sahiptir.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!