featured

İnternet Fenomeni Taksim Dayı Kimdir? Taksim Dayı Hayatında İlk Kez Taksim’e Gitti!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Muammer Topal namı diğer Taksim Dayı sokakta yürürken kendisine sorulan “Can you tell me how can i get to taksim?” sorusuna verdiği sıra dışı cevaplarla milyonların tanıdığı bir internet fenomeni oldu. Kendisine takılan Taksim Dayı lakabı ile milyonlarca insanın kalbine taht kuran Muammer Topal kimdir?

Muammer Topal Taksim Dayı Kimdir?

Türkiye’de kullanılan en popüler sosyal medya mecralarında bir anda trend topics olan Taksim Dayı sözleri ile izleyenleri güldürüyor. Öyle ki söylediği sözleri anlamlandıramayan herkes gülmekten kırılıyor. Peki, gerçekte taksim dayı yani Muammer Topal kimdir ?

Muammer Topal 30 yıldır İstanbul’da yaşayan yaşlı bir amcamızdır. Taksim dayı remix videolarının çekildiği, sözlerinin dünyaca ünlü platformlarda capsler halinde paylaşıldığı Taksim Dayı gif bile oldu. Ama 30 yıllık İstanbullu Muammer Amca hiç Taksime gitmemişti.

SHOW TV Taksim Dayı Muammer Topal’ı Taksim’e Götürdü!

YouTube video

Taksim Dayı sakız çiğnerken kendisine sorulan İngilizce sorulara kendisine özgü cevaplan verirken büyük bir hayran kitlesi toplamıştı. Taksim dayı orjinal videosunun yanı sıra bir de remixleri ile fenomen oldu. Bu durumu öğrenen Show TV muhabirleri Taksim Dayı Muammer Topal’ı hayatında ilk defa Taksim’ götürdü. İşte, o eğlenceli dakikalar.

Boğaz Manzarası ile Büyülendi | Taksim Dayı Kimdir?

Ümraniye’de oturan Muammer Show Haber ekibi ile Topal Taksim’e doğru yolculuk yaparken, İstanbul boğazının manzarasını hayranlıkla seyretti. Kendisine sorulan “Şimdi nereleri gezelim bugün?” sorusuna “Her yeri gezelim” cevabını veren Topal, oldukça eğleniyor gibi görünüyordu.

Taksim Onu Bekliyordu

Taksim’de olacağından haberdar olan gençler Muharrem Amca’yı karşılamak için o gün Taksim’e gelmişti. Öyle ki Muammer Topal’ı gören herkes Taksim Dayı fotoğraf çekimi yapmak istedi. Bazıları Topal ile röportaj canlandırırken bazıları fotoğraf çekinerek internet fenomeni Muammer Topal ile bir anıya sahip oldu. Ard arda fotoğraflar çekildi. Genç yaşlı herkesin hayranlığına maruz kaldı.

Sakız Çiğnerken Fenomen Olmuştu

İngilizce olarak , Taksime nasıl gidebilirim, sorusunun yöneltildiği Muammer Topal, kendi tabiri ile “Gidebilirsiniz” diye cevap vermişti. Bir anda milyonlarca izlenen bir video haline gelen Muammer Topal Taksim’de gezerken oldukça eğlenceli zaman geçirdi. Hayranları onunla fotoğraf çektirirken, ünlü fenomen Taksim Dayı videoları havada uçuştu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!