featured

iPhone 11 Hakkında Bilgiler ve Teknik Özellikler

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

10 Eylül tarihinde tanıtıma çıkan iPhone 11 hakkında bilgiler ve teknik özellikler ile sizleri bilgilendirmeye ve yeni nesil cihazın kullanım özellikleriyle sizlere bilgi aktarmaya karar verdik. Sosyal medya ve çeşitli platformlarda görünüm olarak değişikliğinde sadece 3 kamera özelliği taşındığı için alay konusu olmuş olan iPhone 11, teknik özellikleriyle XR modelinin devamı olarak nitelendirilmektedir.
Apple firmasının müşterilerine sunduğu bu harika telefonun, 3 farklı modeli tanıtılmıştır. iPhone 11, iPhone 11 Pro olarak isimlendirilen bu modellerinin aralarındaki fiyat farkı da göze çarpmaktadır. Gelişmiş telefon firmasının görünüm olarak pek değişiklik yapmadığı, fakat özellik olarak çeşitlilik sunduğu bu modelleriyle ilgi çekmenin yanı sıra eleştiriye daha çok tutulduğu gözlemlenmektedir.

iPhone 11 Renk Seçenekleri

İphone 11 Renk seçenekleri
Bu yıl renkler arasında yeşil ve lavanta rengi olacağı açıklanmıştı, fakat yerini mavi ve yeşil olarak değiştirmeyi düşünen apple tasarımcıları, diğer modellerinden farklı olarak renk seçeneklerini artırdıkları gözlemleniyor.
Yukarıda da bahsettiğimiz çeşitli model sıralamalarında renk değişikliği ve özellik değişikliği gözlemlenen iPhone 11 model telefonun, fiyatı her zaman ki gibi özelliklere göre şekillenmektedir. Model olarak ve özellik olarak yeni nesil telefonlar arasında yerini korumayı başaran apple şirketinin 2019 model telefonu özelliklerini aşağıda sizlere sıralamak istiyoruz.

iPhone 11 Teknik Özellikleri

iPhone 11 Teknik özellikler
Kırmızı rengi ve çeşitli renklerin de arasında bulunduğu iPhone 11 modelinin arkasında çift kamera yer almaktadır. Ön kamerasıyla birlikte toplam 3 kameraya sahip olan bu telefon modelinin fiyatı Pro modeline göre daha ucuz olduğu bilinmektedir. 3110 mAh şarj kapasiteli bataryaya sahip telefon, kablosuz şarj edebilme özelliğine sahip yeni nesil bir telefondur. Telefon kapasitesi 64 GB olarak tasarlanan bu modelinin, 5,8 inç ekrana sahip olduğu ve iki modelinin de True Tone ekrana sahip olduğu bilinmektedir. Suya düştüğünde 30 dakika boyunca dayanıklı kalabilen bu modelde toz ve çamura dayanıklı olarak tasarlandığını biliyoruz.

iPhone 11 Pro Teknik Özellikleri

Pro Teknik Özellikler
Renk seçeneklerinin az sunulduğu bu modelde ise, Altın, Uzay Grisi, Gümüş, Gece yeşili renkleri seçilmiştir. Bu modelinde 3 kamera özelliği bulunmaktadır ve 5,8 ile 6,5 inç ekran boyutları olduğu bilinmektedir. 64 GB kapasiteden başlayarak 128 GB kapasiteye kadar ulaşan modeli bulunmaktadır. Ağırlık olarak 188 gram ağırlığa, uzunluk olarak 144 mm, genişlik 71,4 ve kalınlığı ise 8,1 olarak tasarlanmıştır. Pro olmasındaki asıl etken 3 farklı kamera ile profesyonel kamera çekim özelliği taşımasıdır.
Bakınız: Sosyal medyada günün konusu: Yeni iPhone’un kamerası

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!