iphone 6s plus easycep fiyatları | Easycep’ten Telefon Alma Avantajları

iphone 6s plus easycep fiyatları | Easycep’ten Telefon Alma Avantajları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Son zamanlarda iphone 6s plus easycep satışları bir hayli arttı. Çünkü Easycep piyasadaki en iyi telefonları, yenilenmiş bir şekilde oldukça uygun fiyata satışa sunuyor. Peki, Easycep’ten telefon alınır mı? Easycep telefon avantajları nelerdir?

Bu yazımızda iphone 6s plus easycep fiyatları hakkında bilgi verecek ve Easycep’ten telefon almanın avantajları hakkında ayrıntılı bilgileri sizlere sunacağız.

iphone 6s plus easycep fiyatları ne kadar?

Easycep nedir, Easycep’ten telefon alınır mı, Easycep avantajları nelerdir konusuna değinmeden önce iphone’nun en çok tercih edilen telefon modellerinden biri olan iphone 6s plus easycep fiyatları hakkında bilgiler verelim…

İphone 6s plus telefonlar sadece hafızasına göre değil telefonun durumuna göre de Easycep’te fiyatlandırılıyor. Telefonun mükemmel, çok iyi, iyi ya da outlet ürün olmasına göre farklı fiyatlar belirleniyor. Ancak her zaman, her kategoride Easycep’te telefonlar bulunmayabiliyor. İşte, hafızasıe ve telefonun durumuna göre iphone 6s plus easycep fiyatları…

iphone 6s plus easycep fiyatları | Easycep’ten Telefon Alma Avantajları

1- 128 GB iphone 6s plus fiyat 2. el Easycep

128 gb hafızaya sahip iphone 6s plus fiyatları easycep’te farklı fiyatlarla sunuluyor. Telefonun durumuna göre bu yazının hazırlandığı tarihte fiyatlar şu şekilde:

  • Çok İyi durumunda 128 gb iphone 6s plus fiyatı: 3.949 TL
  • İyi durumda 128 gb iphone 6s plus fiyatı: 3.849 TL

2- iphone 6s plus 64 GB 2.el fiyat Easycep

64 GB hafızaya sahip iphone 6s plus fiyatları da telefonun durumuna göre şu şekilde farklılaşıyor:

  • Çok iyi durumunda 64 gb iphone 6s plus fiyatı: 3.499 TL
  • Outlet ürünü 64 gb iphone 6s plus fiyatı: 3.289 TL

3- 32 GB iphone 6s plus fiyatı Easycep

Easycep iphone cep telefonları arasında en uygun fiyatlı telefonlarından biri de 32 GB iphone 6s plus. Bu yazının hazırlandığı tarihte 32 gb iphone 6s plus easycep fiyatları ise şu şekilde:

  • Çok iyi durumunda 32 gb iphone 6s plus fiyatı: 3.299 TL
  • İyi durumda 32 gb iphone 6s plus fiyatı: 3.199 TL
  • Outlet ürünü 32 gb iphone 6s plus fiyatı: 3.099 TL

4- 16 GB iphone 6s plus easycep Fiyatları

Yenilenmiş kasa 2. el iphone 6s plus 16 gb fiyatları Easycep’te şu fiyatlara sahip:

  • Mükemmel durumda 2.el iphone 6s plus 16 gb fiyatı: 2.799 TL
  • Çok iyi durumunda 2.el iphone 6s plus 16 gb fiyatı: 2.699 TL
  • İyi durumda 2.el iphone 6s plus 16 gb fiyatı: 2.599 TL
  • Outlet ürünü 2.el iphone 6s plus 16 gb fiyatı: 2.499 TL
iphone 6s plus easycep fiyatları | Easycep’ten Telefon Alma Avantajları

iphone 6s plus easycep telefonları avantajları nelerdir?

İphone 6s plus easycep cep telefonları space gray, gold, rose ve silver seçenekleriyle sunuluyor. Yenilenmiş kasa iphone 6s plus telefonların tamamının kontrolleri yapılmıştır. İphone 6s plus easycep avantajları ise şunlar olarak sıralanabilir:

  • 12 ay boyunca Easycep garantisi vardır; Easycep yetkili servis özelliklerinden yararlanılır
  • Telefonların bütün kontrolleri yapılmıştır; uzun süreli kullanıma uygundur
  • iphone 6s plus easycep modellerinin hepsi yenilenmiş kasaya sahiptir
  • iphone 6s plus easycep telefonlarının pil sağlığı %100’dür
  • 16 gb, 32 gb, 64 gb ve 128 gb seçenekleri vardır
  • Telefonlar problemsiz çalışır; kusurlarından arındırılmıştır
  • Satın alınan iphone 6s plus easycep ürünleri, 14 gün içinde iade edilebilir
  • Easycep telefonlarında korsan yazılımlar kullanılmaz
  • Easycep, Ticaret Bakanlığı’nın verdiği lisansa tabi olarak telefon yenileme sürecini yönetmektedir

iphone 6s plus easycep kutu içeriğinde neler var?

İphone 6s plus easycep kutu içeriğinde; cihazın kendisi, şarj kablosu, sim kart iğnesi, garanti belgesi ve cihazda yapılan yenilenme işlemlerinin hangileri olduğunu gösteren TSE belgesi yer almaktadır. Bu kutu içerisindeki aksesuarlar orijinal değildir ancak lisanslı ürünlerdir.

iphone 6s plus Easycep cihazları çalıntı ya da kayıp olabilir mi?

İphone 6s plus easycep telefonları ve Easycep’in tüm ürünleri, IMEI sorgulamaları yapılmış olan cihazlardır. Dolayısı ile satın alınan Easycep cihazlarının bir suça karışmış olması, kayıp ya da çalıntı olması mümkün değildir. Çünkü tüm bunlar kontrol edilmektedir. Ayrıca Easycep, Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu veri tabanından cihazların IMEI numarası ile gerekli sorgulamayı yapmaktadır.

Easycep Nedir? Easycep Neden Ucuz telefon Satıyor?

Easycep nedir; bir e-ticaret platformudur ve yenilenmiş cep telefonları ile birlikte akıllı saat, aksesuar, tablet ve ev aletleri satışı ve alımı yapmaktadır. Kısacası; Easycep 2.el telefon alımında ve satımında en güvenilir platformlardan biridir; Türkiye’nin yenilenmiş elektronik ürün marketidir. Yalnızca e-ticaret ile değil; farklı farklı şehirlerdeki şubelerinden de alım ve satım gerçekleştirilmektedir.

Easycep, dünyaca ünlü telefon markalarının 2.elini yenileyerek satışa sunduğu için ucuz telefon satmaktadır. Eğer sıfır ayarında ve tüm bakımları yapılmış, sorunsuz, garanti kapsamında bir 2.el telefon alma düşünceniz var ise Easycep’i tercih edebilirsiniz.

iphone 6s plus easycep fiyatları | Easycep’ten Telefon Alma Avantajları

Easycep Telefonları Mükemmel, Çok İyi, İyi, Outlet Ne Demek?

iphone 6s plus easycep fiyatları bölümünde belirttiğimiz gibi; bu telefonlar kozmetik durumuna göre ‘’mükemmel, çok iyi, iyi, outlet’’ kategorilerine ayrılıp ayrı ayrı fiyatlandırılıyor. Peki, bunlar ne anlama geliyor? İşte ayrıntıları…

  • ‘’Mükemmel’’ Easycep telefonları: cihazların kasasında ya da ekranında yalnızca yakından görülecek şekilde kılcal çizikler bulunabilir
  • ‘’Çok iyi’’ Easycep telefonları: cihazların kasa ya da ekranında kol hizasından görülebilecek çizikler bulunabilir
  • ‘’İyi’’ Easycep telefonları: cihazların ekranlarında, kasasında gözle rahatlıkla görülebilecek çizikler, deformeler bulunabilir
  • ‘’Outlet’’ Easycep telefonları: cihazların ekranlarında ya da kasalarında derin ya da kılcal çizikler, deformeler ve renk değişimleri olabilir

Easycep 2.el Cihaz Mı Satıyor?

Easycep’te satılan ürünler 2.eldir ancak 2.el kategorisinde değerlendirilmez. Easycep’in sattığı ürünler ‘’Yenilenmiş’’ cihazlardır ve bu cihazlar 2.elden tamamen farklıdır. 2.el ürünlerde genellikle tam kapsamlı bakım ve onarım yapılmaz, bakım ve onarımda lisanslı değil; daha ucuz olan korsan ürünler ve yazılımlar kullanılır.

Bir cihazın yenilenebilmesi için Ticaret Bakanlığı tarafından verilen lisansa sahip olmak gerekir, Easycep ise bu lisansa sahiptir. Lisansta yer alan esaslara göre Easycep’te telefonların ve cihazların yenilenme süreci yönetilir, bakım ve onarımlar yapılır. Tüm bunlar yapılırken de lisanslı ürünler kullanılır. Kısacası; Easycep 2.el ürün satmaz; yenilenmiş ve onarım, bakımları yapılmış ürünler satar.

Easycep Ödeme Seçenekleri Nelerdir?

Easycep ödeme seçenekleri arasında kredi kartı, eft/havale ve banka kartı bulunuyor. Üstelik Easycep’te tüm kredi kartların 12 aya varan taksit seçeneği de sunuluyor.

Easycep Garantisi Var Mı?

Easycep’ten telefon alanlar ve diğer ürünleri alan tüm müşterilerin garanti hizmetlerinden yararlanma hakkı vardır. Çünkü Easycep tüm cihazlarını 12 ay garantili bir şekilde satmaktadır.

YouTube video

Easycep 12 Ay Garanti Kapsamı Nedir? Easycep Garanti Koşulları

Easycep müşterilerinin 12 ay boyunca garanti hizmetlerinden yararlanma hakkı vardır. Bu haktan yararlanılabilmesi için şartlar ise şu şekildedir:

  • Ürünler, fatura tarihinden itibaren 12 ay süre ile Easycep garantisi altındadır
  • Kullanıcı kaynaklı hatalar (düşme, su kaçma, delinme, kırılma, çarpma, telefonun içine yabancı cisim kaçması, sıvı teması, çatlak vb) garanti kapsamında değildir

Easycep İade Koşulları Nelerdir?

Easycep internet sitesinden satın alınan ürünler eğer kargo çıkışı yapılmadıysa web site üzerinden iptal edilebilmektedir. Ancak ürünün kargo çıkışı yapılmış ise önce cihazın teslim alınması gerekir ve ardından 14 içinde iade süreci başlatılır.

Easycep müşterilerinin iade talebini aldıklarında 3 ile 5 iş günü içinde ödemeyi hesaba aktarır. Ancak para iadesi, bakanın çalışma koşullarına göre farklı zamanlarda hesaba yansıyabilir. Eğer Easycep’ten aldığını ürünün kargo çıkışı yapılmadı ise iade işlemi için şu adımları izlemelisiniz:

  • www.easycep.com internet adresinden kullanıcı adı ev şifre ile giriş yapın
  • ‘’Hesabım’’ menüsünden ‘’Siparişlerim’’ seçeneğine tıklayın
  • İptal etmek istediğiniz detaylarında bulunan üç nokta üst üste sembolüne tıklayın ve ‘’Siparişi İptal Et’’ seçeneğini seçin

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!