featured

İsmail Hacıoğlu Kimdir | Mahkum Dizisi Savaş ve Barış’ı İsmail Hacıoğlu Kaç Doğumlu?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İsmail Hacıoğlu kimdir? Uzun süredir ekranlara ara vermiş olan İsmail Hacıoğlu, Mahkum dizisiyle ekranlara müthiş bir geri dönüş yaptı. Dizide çift karakteri canlandırarak, dizi sektöründe önemli bir ilke imza atan oyuncunun özel hayatı da sevdikleri tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, İsmail Hacıoğlu kimdir? İsmail Hacıoğlu sevgilisi kim? İsmail Hacıoğlu dizileri nelerdir?

İsmail Hacıoğlu Kimdir? İsmail Hacıoğlu Kaç Yaşında?

İsmail Hacıoğlu kimdir? Oyuncu hakkında en çok merak edilen konulardan biri kaç yaşında olduğudur. 30 Kasım 1985 doğumlu olan oyuncunun yaş bilgisi, 36’dır. Oyuncu Türk televizyon tarihinin beğenilen ve uzun yıllar deneyimi bulunan oyuncularından bir tanesidir.

1- İsmail Hacıoğlu Kimdir Nereli? İsmail Hacıoğlu Babası ve Annesi Kimdir?

İsmail Hacıoğlu nereli? İsmail Hacıoğlu’nun aslen Bulgaristan göçmeni olduğu bilinmektedir. Oyuncunun babası eski Fenerbahçeli futbolcu ve Bulgar Mehmet lakaplı Mehmet Hacıoğlu’dur. İsmail Hacıoğlu’nun annesinin kim olduğu ise bilinmemektedir.

Oyuncunun annesi ekran önünde gözükmemeye özen göstermektedir. Oyuncunun birde Kardelen Hacıoğlu adında kardeşi bulunmaktadır. Hacıoğlu’nun kardeşi Kardelen’de bir dönem dizi-film sektöründe yer almış, oyunculuğu ile beğeni toplamıştır.

2- İsmail Hacıoğlu Hangi Üniversite Mezunu? İsmail Hacıoğlu Mesleği Nedir?

Peki, İsmail Hacıoğlu hangi üniversite mezunu? Oyuncu ilk, orta ve lise eğitimini İstanbul’da tamamlamıştır. Oyunculuğa ilk ilgisini 5. Sınıftayken fark eden oyuncu, kariyerini bu alanda oluşturma amacı gütmüştür.

Müjdat Gezen Sanat Merkezinde iki yıl eğitim alan oyuncu daha sonra Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarını kazanmıştır. Burada tiyatro bölümü okuyan oyuncu, bazı nedenlerden dolayı okulu ilk yıl bırakmak durumunda kalmıştır. Daha sonra İsmail Hacıoğlu birçok dizi-film projesinde yer alarak yeteneğini ve başarısını gözler önüne sermiştir.

3- İsmail Hacıoğlu Boyu ve Kilosu Nedir?

İsmail Hacıoğlu minyon bir görünüm sunsa da boyu sanılanın aksine oldukça uzundur. İsmail Hacıoğlu boyu 1.86 kilosu ise 72’dir. Oyuncu atletik yapısını koruyabilmek adına düzenli yürüyüş ve spor yaptığını ifade etmektedir.

4- İsmail Hacıoğlu Hangi Dizilerde Oynadı? İsmail Hacıoğlu Dizileri İsimleri Nelerdir?

İsmail Hacıoğlu dizileri arasında ilki Koçum Benim projesi olmuştur. Oyuncu bu dizide sevilen bir lise öğrencisini canlandırmış, yapımcıların kısa zamanda dikkatini çekmiştir. Daha sonra Bir İstanbul Masalı dizisinde yer alan oyuncu, bu diziyle kariyerinde büyük bir yükseliş yaşamıştır. Sonrasında peş peşe Beyaz Gelincik, Sinekli Bakkal, Gece sesleri, Şüphe, Firar, Osmanlı Tokadı, Zeyrek ile Çeyrek gibi dizilerde yer almıştır.

2017 yılında Kayıt Dışı projesi ile ekranlara yeniden dönüş yapan İsmail Hacıoğlu bir sonraki projesi ise Çocuk idi. Oyuncu bu dizide canlandırdığı Hasan karakteri ile izleyiciden tam not alabilmeyi başarmıştı.

İki sezon sonunda bu dizinin de final yapması ile oyuncu Zümrüdüanka dizi projesini kabul etmişti. Ancak bu dizide kısa zamanda final yapan reyting mağduru diziler listesine girdi. İsmail Hacıoğlu bu diziden sonra Hükümsüz adında Exxen platformunda yer alan bir internet dizisinde rol aldı.

5- İsmail Hacıoğlu Filmleri Nelerdir?

İsmail Hacıoğlu filmleri de bir hayli kabarık bir listedir. Oyuncunun en çok beğenilen filmi hiç kuşkusuz Ayla olmuştu. İsmail Hacıoğlu bu filmde Astsubay Süleyman Dilbirliği’nin gençliğini canlandırmıştı.

Kan bağı olmayan ve yolu kesişen baba kızın hayatının anlatıldığı bu film, izleyenlerin tamamını gözyaşlarına boğmuştu. İzleyici kitlesi sebebiyle dizi aylarca gişe rekorunu tazelemişti. İsmail Hacıoğlu diğer film projeleri ise şu şekildeydi;

Bana Şans Dile,Karşılaşma,Anlat İstanbul,Sınav,Kabadayı,Hoşça kal Güzin,Vali,Gökten 3 Elma Düştü,Başka Semtin Çocukları,Sonsuz Bir An,Çakal,Meryem,Sonsuz Aşk,Kafes,Ayla,Cep Herkülü: Naim Süleymanoğlu,Şuursuz Aşk,Kesişme: İyi ki Varsın Eren

6- İsmail Hacıoğlu Eşi Ceyda Düvenci ile Ayrıldı mı? İsmail Hacıoğlu Kaç Kez Evlendi?

İsmail Hacıoğlu hayatı boyunca 2 kişi ile evlilik yapmıştır. Ceyda Düvenci İsmail Hacıoğlu hiç evlilik yapmamıştır. 2010 yılında İsmail Hacıoğlu Vildan Atasever ile evlilik yapmış, 2015 yılında ise ikili ayrılmıştır.

Oyuncu bir sene sonra yani 2016 yılında Duygu Kumarki ile evlilik yapmış, ancak bu ilişkisinde de mutluluğu yakalayamamıştır. İsmail Hacıoğlu eşi ile 2020 yılının Temmuz ayında yollarını ayırmıştır.

7- İsmail Hacıoğlu Çocuğu Var mı? İsmail Hacıoğlu Kızı Kimdir?

İsmail Hacıoğlu Duygu Kumarki ile olan evliliğinden bir kız çocuğuna sahiptir. İsmail Hacıoğlu’nun dünya tatlısı kızı Yemin 5 yaşındadır. Oyuncunun kızı Yemin, velayetinin annesinde olması nedeniyle Duygu Kumarki ile birlikte yaşamaktadır.

8- İsmail Hacıoğlu’nun Sevgilileri Kimlerdi?

İsmail Hacıoğlu henüz evlilikleri öncesinde uzun bir süre Ceyda Düvenci ile aşk yaşamıştı. İkili evlilik hazırlıkları yaparken bir ayda ayrılık kararı alarak şok etkisi yaratmışlardı. İsmail Hacıoğlu Duygu Kumarki ile evlendikten bir süre sonra ise ayrılma kararı aldı. Bu ayrılmaya neden olarak ise Merve Çağıran gösterilmişti.

YouTube video

Kalp Yarası dizisinin Hande’si olarak tanıdığımız Merve Çağıran bu iddiaları yalanlayarak, yuva yıkmadığını belirtmişti. İkili bir süre gizli saklı aşk yaşasa da daha sonrasında sosyal medya hesaplarından birbirlerini silmişti. Kısa süre sonra ise İsmail Hacıoğlu’nun karısı Duygu Kumarki’ye döndüğü yönünde dedikodular çıktı. Ancak bu dedikoduların doğruluğunun olup olmadığı kesin olarak bilinmiyor.

9- İsmail Hacıoğlu Mahkum Dizisinde Hangi Karaktere Hayat Veriyor?

İsmail Hacıoğlu Mahkum dizisinde dikkat çeken oyunculardan biri oldu. Dizide iki ayrı karaktere hayat veren oyuncu, izleyiciden de tam not almayı başardı. İkiz kardeşler olan Savaş ve Barış Yesari’yi canlandıran oyuncu, aslında kötü bir karakter oluşu ile ön plana çıkıyor. Ancak oyunculuğu ile bu kötü karakterin hakkını vermesi, izleyicilerin ona büyük bir hayranlık duymasını da sağlıyor.

Mahkum dizisinin Fırat Bulut’u Onur Tuna kimdir, bilgi almak için tıklayınız

10- İsmail Hacıoğlu Kimdir? İsmail Hacıoğlu İnstagram Hesabı Nedir?

İsmail Hacıoğlu İnstagram hesabı üzerinde, 378 bin takipçi sayısına sahiptir. Oyuncunun hesabı @ismailhaciogluofficial şeklindedir. İsmail Hacıoğlu’nun özel ve iş yaşantısı hakkında tüm detaylara erişmek istiyorsanız, sosyal medya hesabından takip edebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!