featured

İstanbulda Su Kaçağı Bulma Servisi

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstanbulda su kaçağı bulma servisi veren tesisat firmamız ev ve iş yerlerinde oluşan su kaçaklarını kırmadan kameralı sistemler kullanarak bulmaktadır. Çözüm Tesisat olarak dinleme , görüntüleme ve termal kamera sistemleri kullanarak su kaçağını buluyoruz.

Su kaçakları sıklıkla karşılaşılan problemlerden birisi olarak bilinmektedir. Su kaçağının farklı nedenleri olsa da genellikle eskiyen borular sorunların kaynağı olmaktadır. Yıllar içinde eskiyen ve yıpranan borular, belli noktalardan çatlamakta ya da bağlantı yerleri gevşemekte böylece su kaçakları meydana gelmektedir.

Kirli su borularında da benzer problemle ortaya çıkabilmektedir. Su kaçağı tespiti oldukça can sıkıcı problemler haline gelebilmekte ve insanların yaşam kalitesin ciddi olarak düşürebilmektedir. Su kaçak probleminin olabildiğince kısa sürede tamir edilmesi gerekmektedir.

Çünkü borudan sızan su duvarın içinde ilerlemekte ve duvara ciddi zarar vermektedir. Küf ve kararma gibi durumlara neden olduğu gibi bunların yanında bir de kötü kokuya neden olmaktadır. Su kaçak probleminin çözümü iki aşamalıdır.

Önce su kaçağının yerinin tespit edilmesi daha sonra ise kaçağın tamir edilmesi gerekmektedir. Su kaçağı problemlerinde ilk aşama her zaman çok daha zor olmaktadır. Özellikle geçmiş zamanda su kaçaklarının yerinin tespit edilmesi için sadece ustaların tecrübesi ve tahminine güvenmek gerekiyordu.

Fakat bu yöntem her zaman işe yaramıyordu ve hem sorunun çözüm süresi uzuyordu hem de ev ciddi zarar görüyordu. Fakat son dönemde su kaçaklarını tespiti için kullanılan cihazlar sayesinde bu problem ortadan kalkmıştır. Su kaçaklarının tespitinden kullanılan bazı cihazlar şunlardır:

YouTube video

Termal Kamera Boru Görüntüleme Cihazı Akustik Dinleme Cihazı Nemölçer Yukarıdaki cihazlar sayesinde su kaçağı problemleri artık çok daha kısa sürelerde çözülmektedir. Su kaçağının olduğu yerin fayans altında su kaçağı tespit edilmesi için herhangi bir yerin kırılmasına gerek olmamaktadır.

Cihazlar duvarın üzerinden, boruların durumları hakkında bilgi verebilmektedir. Cihazların bu şekilde bilgi verebilmesi, su kaçağının çözümünün daha kısa sürede olmasını sağlamaktadır. Bu cihazlardan herhangi birisi kullanılarak su kaçağının olduğu yer tam olarak belirlenebilmektedir.

Daha sonra ise sadece kaçağın olduğu bölge kırılmaktadır. Kırma işlemine başlamadan önce eğer kırılacak yerde fayans varsa kırmadan çıkarma ihtimali değerlendirilmekte ve mümkünse bu işlem yapılmaktadır. Kaçağın olduğu yerde küçük bir bölüm kırılmakta ve gerekli tamir işlemi uygulanmaktadır. İşlem bittikten sonra ise açılan yer aynı şekilde kapatılarak fayans yerine yerleştirilmektedir.

İletişim Bilgilerimiz

Avrupa : 0212 544 36 75

Anadolu : 0216 612 55 90

Gsm & Watsapp: 0551 231 83 55

Web : https://cozumtesisat.com  

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!