featured

İşte 2020 Yılının En Yeni Otomobilleri!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Otomobillerde sene kaybı olmaması için geçtiğimiz yılın son günlerinde kendilerine bir araç almayanlar, yeni yıla girdiğimiz ilk günlerde yeni araba modellerini araştırmaya başladılar. Otomobil firmaları yeni araçlarını ürettiler ve her markanın yeni bir modelinin bu yıl yollarda olması bekleniyor.

2020 Yılının Yeni Otomobilleri

2020 yılında satışla sunulması beklenen otomobillere ve özelliklerine hep birlikte bakalım:

 ALFA ROMEO GIULIA

Bir İtalyan markası olan ve 2020 yılının şubat ayında Türkiye’de satışa sunulacak olan Alfa Romeo Giulia Sedan modeli dokunmatik ekranla ve 2’inci otonom sürüş sistemleriyle donatıldı. Araca ayrıca trafik sıkışıklığına karşı asistan, trafik işaretlerini tanıma özelliği, aktif kör noktalarda uyarı sistemi, Wi-Fi bağlantısı, aracın uzaktan kontrol sistemi, sürücüler için ileri düzeyde çarpışma uyarı sistemi, otoyol için asistan, acil durumlar için çağrı sistemi ve bunun gibi birçok yeni özellikler eklendi. İtalyan markası Alfa Rome Giulia’nın makyajlı Sedan modelinin fiyatı ise 39.350 dolardan başlıyor. Alfa Romeo’nun Giulia modelinde olduğu gibi Alfa Romeo Stelvio modeline de aynı özellikler eklendi ve bu yılın şubat ayında Türkiye’de satışta olacak.

 AUDI E-TRON

Alman üretimi olan Audi E-Tron, SUV modelinde çıkartacağı aracını 2020 yılında satışa sunacak ve otomobil sportif özelliklere sahip olacak. Elektrikli olacak olan bu model ile takriben 400 ile 450 km arasında menzile sahip olacak ve elektrikli olan bu araç 30 dakika gibi kısa bir sürede şarj olabilecek. E-Tron modelinde yan aynalar sanal ve iç donanımında OLED panel ile 6 hoparlör bulunacak. Araç 89.000 dolar civarında satılacak.

BMW İX3

BMW ürettiği bu otomobilde elektrikli bir SUV model olacak ve diğer markaların elektrikli araçlarıyla yarışacak ölçüde bir otomobil olacak. Şarj olduktan sonra 440 km menzil alabilecek olan bu otomobil 2020 yılında piyasaya sürülecek. BMW İX3 aracın fiyatı tam olarak belirlenmiş olmasa da 400.000 TL veya üzerinde olması bekleniyor.

FERRARI F8 TRIBUTO

Dünya genelinde spor araçlarda bir numara olarak en önde gelen araçlar üreten Ferrari, 2020 yılında Ferrari F8 Tributo aracını yollara çıkartacak. 488 GTB’ye göre tüm özellikleri yeniden tasarlandı. Konforlu ve oldukça güvenli bir araçlardan birisi olarak kabul ediliyor. Ferrari F8 Tributo, F458 ile F488 modellerine benzer yeni nesil bir araç olarak karşımıza çıkacak. Geçtiğimiz yıl Cenevre otomobil fuarında tanıtılan aracın fiyatı ise henüz belirlenmedi.

FORD KUGA

Almanya’nın Köln şehrinde üretilen Ford Kuga’nın SUV modeli komple olarak yenilendi ve yenilenen Ford Kuga 2020 yılında Türkiye’nin otomobil piyasasında satışa sunulacak. Sürekli internete bağlı imkânı olacak. Soğuk kış günlerinde aracın motoru uzaktan açılarak araç ısıtılabilecek ve telefonlardaki yol bilgileri de araca aktarılabilecek. Aynı zamanda arka koltuklarda hareket edilebilir olarak tasarlanmış.

MINI COOPER SE

İstanbul’da da sergilenen Mini Cooper modelinin SE versiyonu elektrikli olarak 2020 yılında kullanılmaya başlanacak. Tamamen şarj olduğunda 235 ile 270 kilometre arasında yol alabilecek olan Mini Cooper SE modeli şehir içi kullanımlar için uygun bir araç olarak görülüyor.

Ayrıca 2020 yılında Opel Insignia, Peugeot 208, Peugeot 2008, Porsche Taycan, Range Rover Evoque, Renault Clio, Renault Captur, Renault Zoe, Scoda Kamiq ve Volkswagen Golf, Aston Martin DBX, Jaguar F-Type gibi bir çok aracın yollarda olması planlanıyor.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!