featured

İstikbal Koltuk Takımı Modelleriyle Eviniz Güzelleşsin! İstikbal Koltuk Takımı Fiyatları 2022

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İstikbal koltuk takımı modelleri, İstikbal koltuk takımı fiyatları 2022, İstikbal koltuk takımı yorumları nasıldır?

Mobilya ve ev tekstili denildiğinde aklımıza gelen markalardan birisi mutlaka İstikbal oluyor. Yemek odasından çocuk odasına her yıl yeni koleksiyon çıkaran İstikbal koltuk takımı modelleri ile de gözleri doldurmayı başaran bir dünya markası haline gelmiştir.

İstikbal Koltuk Takımı Modelleri ve Özellikleri

Dekorasyon, ev tekstili ürünleri ve mobilya modelleri ile farklı model ve tasarımları ile göz dolduran İstikbal, koltuk takımı modelleri de kullanıcılar tarafından son derece beğenilen markalar listesinde başı çekiyor.

Zaman zaman İstikbal koltuk takımı kampanyaları yaparak tüketicilere uygun fiyatlarda kaliteyi sunan bir marka olarak da biliniyor. Yeni bir ev düzüyorsanız ya da evinizi yenilemeyi düşünüyorsanız mutlaka İstikbal koltuk takımı modellerine göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.

Her zevke ve her dekorasyona uygun tasarımlar sunan İstikbal koltuk takımı teşhir ürünleri de zaman zaman avantajlı fiyatlara gelebiliyor. Genel olarak teşhir ürünleri denildiğinde akla zarar gelmiş ve defolu ürünler gelse de İstikbal teşhir ürünleri kesinlikle bu tarz ürünler değildir.

İstikbal markası, zaman zaman mağazalarında sergilediği istikbal koltuk modellerini teşhir ürünü olarak satışa çıkarıyor. Yani bu ürünlerin diğer ürünlerden tek farkı genellikle sadece paketinin açılıp mağaza ortamında sergilenmiş olması oluyor. İşte en güzel ve en çok tercih edilen İstikbal koltuk takımı modelleri;

1. Elizya Deluxe Takım

İstikbal koltuk takımı elizya tasarımı, özellikle konforu ve şıklığı bir arada isteyenlere özel tasarlanmış bir koltuk takımıdır. Birbirinden canlı renk seçenekleri ile kışın bile evinizde bahar rüzgarları estirecek modern ve şık bir takımdır.

2. Pery Deluxe Takım

Chester tasarımı ile modern çizgileri birleştiren Pery Deluxe takım, modern yaşam alanlarının vazgeçilmez adresi haline geliyor. Şık tasarımı ve işlevsel kullanımı ile her zevke hitap edecek modeller arasında yer alıyor.

3. Roxy Koltuk Takımı

Estetik ve zarif tasarım çizgilerini üzerinde barındıran Roxy koltuk takımı, oturma odasında estetik tasarım ile konforu birlikte arayanların tercihi oluyor. Yatak işlevi, malzeme kalitesi ile uzun ömürlü modellerden birisidir.

4. Vista Koltuk Takımı

Alışılmışın dışında bir tasarım ile dizayn edilen Vista koltuk takımı, yüksek ayaklı olması ve yatak özellikli olması sayesinde çok yönlü kullanıma sahip İstikbal koltuk takımı modellerinden birisidir. Üretimde kullanılan malzemelerin her birisi E1 standartlarına uygun malzemelerden seçilmiştir.

5. Pera Koltuk Takımı

Şık tasarımının yanı sıra aynı zamanda farklı renk seçenekleri sunan Pera koltuk takımı, her salon dekorasyonuna uyum sağlayabilen kullanışlı ve estetik modeller arasında yer alıyor. Ayrıca temizlenebilir kumaşı ve yüksek ayakları sayesinde temizliği de son derece kolaydır.

6. İstikbal Koltuk Takımı Köşe Mary Koltuk

Köşe koltuklar, ye kaplamayan ve spor tasarım çizgileri ile yaşam alanlarınızda konforlu alanlar sunar. Modüler bir yapıya sahip olan İstikbal köşe koltuk takımı da sizlere tasarımda geleneksel tabuları kırarak farklılığı en şık detayları ile evinize getiriyor.

7. Felix Koltuk Takımı

Sadelikle şıklığı bir arada sevenlerdenseniz Felix koltuk takımı tam da size göre olabilir. Tamamen soft tasarım detaylarına sahip olmakla birlikte aynı zamanda evinizin ölçülerine göre ikili ya da üçlü modeller tercih edebileceğiniz çok yönlü bir tasarımdır.

8. Green Koltuk Takımı

Ergonomik yapısı ve konforu ile dikkat çeken Green koltuk takımını ikili ya da üçlü tasarımlarda tercih edebilirsiniz. Yüksek ayaklı ve kolay temizlenebilir özelliğinin yanı sıra sıcak ve samimi yaşam alanları oluşturabileceğiniz şık bir koltuk tasarımıdır.

9. Betty Koltuk Takımı

İster günlük kullanıma isterseniz misafirleriniz için tercih edebileceğiniz modern tasarım çizgilerine sahiptir. İki renk kombinasyonu ile dizayn edilen Betty koltuk takımı, benzersiz tasarımı ile oturma odanızın yıldızı olacak modellerin arasında yer alıyor.

10. Aren Koltuk Takımı

Uzaktan baktığınızda seviyeli, ancak yanına gittiğinizde sıcacık konforlu kucağını sizlere açan Aren koltuk takımı, İstikbal’in en sevilen modelleri arasında yer alıyor. Şık tasarımını tamamlayan şık ayak detayları ise yaşam alanlarınızda ufak ama şık detaylar olarak yer alıyor.

11. Misty Koltuk Takımı

Oturma odanızda hem rahat hem de estetik bir görünüme sahip bir koltuk takımı olsun istiyorsanız mutlaka Misty koltuk takımını incelemelisiniz. Yumuşak oturma alanı, kaliteli malzemesi ve tasarımındaki uyumlu renkleri ile Misty koltuk takımı; hem sizden hem de misafirlerinizden tam puan alacak!

12. Venon Koltuk Takımı

Canlı renkleri ve hareketli tasarımı ile gençlere hitap eden Venon koltuk takımı, her yaştan insanın ruhunu hareketlendirecek bir modeldir. Yatak olmak özelliği ile işlevselliği en üst düzeye çıkaran Venon koltuk takımı, pedli minderleri ve spor dikiş ayrıntıları ile farkı tasarımının detaylarını ortaya koyuyor.

13. Vels Koltuk Takımı

Oturma odası dekorasyonunuzda eğer göz alıcı renklerle cıvıl cıvıl tonlar kullanmak istiyorsanız farklı renk seçenekleri sunan Vels koltuk takımını tercih edebilirsiniz. Takımın ayakları yüksek ve kumaşı temizlenebilir olduğundan temizliği de son derece kolay, kullanımı işlevseldir.

14. Serra Koltuk Takımı

Adeta konfora tutkusu olanlar için tasarlanmış şık ve üst düzey konfora sahip bir modeldir. 3 bölmeli sırt detayları ve metal iskeleti sayesinde kullanışlılık oranı oldukça yüksektir. İstikbal serra koltuk takımı fiyatı da ekonomik ve her bütçeye uygundur.

15. Rolf Koltuk Takımı

Avangart çizgilerin hakim olduğu Rolf koltuk takımı, kapitone dolguları ve pelüş detayları ile adeta göz kamaştırıyor. Şıklığının yanı sıra sunduğu konforla da tüm yorgunluğunuzu alabilecek kadar işlevseldir.

16. Clara Koltuk Takımı

Son dönemlerin en tarz ve en rağbet gören modelleri arasında yer alan Clara koltuk takımı, kollarında ve ayaklarında metal detayları vardır. Bu metal detayları sayesinde ile tüm dekorasyonlarla şık bir uyum yakalamayı başarır.

17. Eyfel Koltuk Takımı

Chester tasarımlarının en modern halini yansıtan Eyfel koltuk takımı ile oturma odanıza bambaşka bir hava katabilirsiniz. Bel desteği ve sırt mekanizması sayesinde oturma sırasında eşsiz bir konfor sunarken P kol yapısı ve kırlent modelleri ile şık bir tasarım sergiler.

18. Armony Koltuk Takımı

Oturma odası dekorasyonunda eğer zarif ve şık mobilyalar tercih ediyorsanız mutlaka Armony koltuk takımını incelemelisiniz. Luxury tasarımı doğrultusunda dizayn edilmiş ve modern tasarımını desteklemek hem de kullanışlılığı arttırmak için yüksek ayak formlar kullanılmıştır.

19. Luxe Koltuk Takımı

Klasik çekyat formu ile üretilse de gerek yüksek ayakları gerekse modern görünümü ile son derece şık birtakım olarak İstikbal’in en çok ilgi çeken modelleri arasında yer alıyor. Sandıklı ve aynı zamanda yataklıdır. Dolayısıyla da Luxe koltuk takımı ile evinize işlevsel bir şıklık kazandırabilirsiniz.

20. Estilo X Koltuk Takımı

Deri ayak, deri düğme detayları ve modern tasarım hatları sayesinde şıklığı zirveye çıkaran modellerden birisidir. Yatak olabilen sandıklı bir modeldir. İki farklı ayak renk seçeneği ve farklı renk seçenekleri ile dekorasyonunuza kolaylıkla uyum sağlayabilecek bir modeldir.

21. Oliver Koltuk Takımı

Sıra dışı tasarımı olan bir koltuk takımı mı arıyorsunuz? O halde dik şerit desenli Oliver koltuk takımını tercih edebilirsiniz. İstikbal koltuk modelleri arasında sade şıklığını modern şeritleri ile hareketlendiren Oliver koltuk takımını ikili ya da üçlü olarak tercih edebilirsiniz. Üçlü koltuk modellerinde sandık ve yatak özelliği de ayrıca işlevsellik sunan modellerdir.

22. Canyon Koltuk Takımı

İstikbal’in farklı tasarım detayları uyguladığı Canyon koltuk takımı, çift minderli oturma bölümü ile kusursuz konfor ve şık bir tasarım detayı ortaya koyuyor. İkili renk kombinasyonlarında bütünlük sağlayan renklerin kullanılması ve yatak fonksiyonuna sahip olması tercih edilebilir nedenlerinin başında geliyor.

23. Diego Koltuk Takımı

Kapitone ve dikiş detaylarının modern tasarım çizgileri ile buluşmasıyla eşsiz bir görünüm sunar. Spor bir şıklığa sahip olsa da modern görünümü ile her dönemin en trendleri arasında yer alabilecek bir modeldir.

24. İstikbal Lena Koltuk Takımı

Modern ve klasik karışımı tasarımı ile göz dolduran Lena koltuk takımı, yüksek ayakları ve yatak olma özelliği sayesinde şıklığı ve kullanışlılığı bir arada sizlere sunuyor.

25. İndigo Koltuk Takımı

Keskin tasarım hatları ile her dönem modası geçmeyecek olan İndigo koltuk takımı, isteğiniz doğrultusunda metal ya da ahşap ayaklı olabiliyor. Ayrıca farklı kombinasyon ve renk seçenekleri ile dekorasyonlara uyum sağlıyor.

26. Mira S Koltuk Takımı

Fazla yer kaplamayan tasarımı ile estetik bir görünüme sahip olan Mira S koltuk takımı, sırt minderi ile ya da mindersiz kullanabileceğiniz bir modeldir. İkili ve üçlü seçenekleri sayesinde odanızın ölçülerine göre tercih yapabilirsiniz.

27. Roma Koltuk Takımı

Kol ve sırt bölümündeki düğme detayları ile chester tasarımını andırıyor olsa da aslında tamamen kendisine özgü bir dizayna sahiptir. Modern tasarım çizgileri ve yüksek ayak formu sayesinde hem işlevsel hem de şık modellerden birisidir.

28. Gallery Deluxe Koltuk Takımı

Yaşam alanlarınıza güzellik ve yenilik katacak olan İstikbal Gallery Deluxe koltuk takımı, sırt minderi ve oturma yerlerindeki makrome detayları sayesinde sizlere şıklığın yanı sıra kusursuz bir konfor sunar. Eğer şık ve kullanışlı bir istikbal koltuk takımı arıyorsanız Gallery Deluxe takım tercihiniz olabilir.

29. Palma Koltuk Takımı

Yoğun iş temponuz varsa ve akşam evinize geldiğinizde yorgunluğunuzu bir çırpıda atmak istiyorsanız konforu ile aklınızı başınızdan alacak Palma koltuk takımı isabetli bir tercih olabilir. Modern bakır ayak tasarımı, kanserojen içermeyen üretim malzemesi ve yatak mekanizması ile hem şık hem konforlu modeller arasında yer alıyor.

30. Vigo Koltuk Takımı

Yer kaplamayan bir tasarıma sahip olan Vigo koltuk takımı, özellikle küçük salon dekorasyonlarının vazgeçilmez modellerinin başında geliyor. Ayaklarının yüksek olması ve minderlerinin ayarlanabiliyor olması sayesinde son derece fonksiyonel bir model olarak karşınıza çıkıyor.

31. Baron Deluxe Takım

İstikbal’in konsept ürün şeklinde tasarlamış olduğu Baron Deluxe takım, evinizin hem konforunu hem de şıklığını en üst seviyeye çıkaracak. Kollarındaki fitil detayı ve tasarımdaki kapitone detayları sayesinde farklılığın altına imzasını atmış bir modeldir.

32. Rustik Deluxe Takım

Rüyalardan ilham alınarak özel olarak tasarlanmış olan Rustik Deluxe takım, adeta klasik tasarım ile modern tasarımı iç içe geçirmiş bir tasarıma sahiptir. Varak detayları, çektirme düğme detayları birleşince ortaya alışılmışın dışında bir koltuk tasarımı ortaya çıkaran Rustik Deluxe takımını diğer konsept ürünleri ile de kolaylıkla kombine yapabilirsiniz.

İstikbal Koltuk Takımı Fiyatları 2022

İstikbal koltuk takımları, şıklığı ve konforunun yanı sıra aynı zamanda kalitesiyle de ön plana çıkan modellerdir. İstikbal koltuk modellerinin her birisi kaliteden ödün vermese de fiyatları her bütçeye göre değişkenlik gösterir.

Seçtiğiniz model, renk seçimi, ikili-üçlü koltuk tercihiniz ve hatta kullanım malzemesi gibi tüm özellikler fiyatların değişmesini doğrudan etkiler. Ancak istikbal koltuk takımlarının fiyatlarını İstikbal.com.tr fiyat listesi üzerinden öğrenebilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!