Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu: Johnny Depp Kazandı!

Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu: Johnny Depp Kazandı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Johnny Depp Amber Heard dava sonucu nihayet belli oldu. Dünyanın yakından takip ettiği davada, jürinin verdiği karar ile kazanan Johnny Depp oldu. İşte, Johnny Depp Amber Heard davası hakkında bilgiler…

1- Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu Johnny Depp Lehine Sonuçlandı

Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e ABD’nin Virginia eyaletinde 50 milyon dolarlık ‘’iftira davası’’ açmıştı. Çünkü Amber Heard boşanma sonrasında yaptığı açıklamalarda aile içi şiddet gördüğünü ifade etmişti. Bunun neticesinde de Johnny Depp ‘’eşini döven adam’’ olarak görülmüştü ve Hollywood’daki yıldızı sönmeye başlamıştı.

Adını ve itibarını temizlemek isteyen Johnny Depp eski eşi Amber Heard’e 50 milyonluk dava açmıştı. Ve haftalar süren dava nihayetinde sonuçlandı. Kazanan ise Johnny Depp oldu.

Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu: Johnny Depp Kazandı!

 

2- Mahkeme Jürisi Oy Birliği ile Karar Verdi

Johnny Depp Amber Heard mahkeme sonucu, jüri üyelerinin oy birliği ile kararı bağlandı. Yani; 7 farklı jüri üyesi, Johnny Depp’i haklı gördü.

Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu: Johnny Depp Kazandı!

3- 50 Milyon Dolar Değil, 15 Milyon Dolar Ödeyecek

Johnny Depp eski eşi Amber Herad’e 50 milyon dolarlık iftira davası açmıştı ancak jüri, Amber Heard’ün tazminat olarak Johnny Depp’e 15 milyon dolar ödemesine karar verdi. Bilindiği üzere; dava başlangıcında istenilen taminat tutarı sembolik olarak belirleniyor. Kaybedenin ne kadar ödeyeceği, hem kaybedenin maddi durumuna hem de jürinin kararına göre belirleniyor.

4- Johnny Depp Amber Heard’e 2 Milyon Dolar Ödeyecek

Amber Heard de Johnny Depp’e karşı dava olarak 100 milyon dolarlık dava açmıştı. Johnny Depp Amber Heard dava sonucu gereğince jüri, Amber Heard’e Depp tarafından yalnızca 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi.

Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu: Johnny Depp Kazandı!

5- Johnny Depp Zaten Halk Gözünde Temize Çıkmıştı

Aslında Johnny Depp Amber Heard dava sonucu, davanın başladığı ikinci hafta belli olmuştu. Çünkü Amber Heard’ün tutarsız açıklamaları, abartılı tavırları ve yetersiz delilleri halk gözünde Johnny Depp’i haklı çıkarmaya yetmişti.

Üstelik; Amber Heard’ün sistematik olarak şiddet gördüğünü iddia etmesine ve pek çok fotoğraf çekmesine rağmen, yoğun gördüğünü iddia ettiği şiddet sonrası hiç fotoğrafının olması ve hiçbir tıbbi kaydının bulunmaması tepki çekmişti.

Ayrıca ortaya çıkan ses kayıtları da Johnny Depp aleyhine olarak görülüyordu. Çünkü ses kayıtlarında Amber Heard fiziksel şiddet başlattığını kabul ediyor, Johnny Depp ise fiziksel kavga başladığında ortamı terk ettiğini dile getiriyordu.

Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu: Johnny Depp Kazandı!

6- Johnny Depp Dava Sonucunda Mahkemede Yoktu

Johnny Depp Amber Heard dava sonucu açıklandı ve Johnny Depp kazandı ama karar gününde, mahkeme salonunda Depp bulunmadı. Jürinin davada karar kılması ve kararın açıklanması için tekrardan yapılan duruşmada, tarafların bulunma zorunluluğu yoktu.

Johnny Depp konser nedeni ile ülkede bulunmadığı için karar duruşmasına katılmadı ancak, davanın kaybedeni Amber Heard mahkemede hazır bulundu.

Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu: Johnny Depp Kazandı!

7- Johnny Depp Amber Heard Mahkemesi Bitti, Johnny Depp Adını Temizledi!

Bilindiği üzere Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’ün şiddet iddiaları nedeniyle zor günler geçirmişti ve itibarı zedelenmişti. Johnny Depp davayı kazanarak hem adını hem itibarını temizledi hem de eski eşine şiddet gösterdiği iddialarına son vermiş oldu.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!