Johnny Depp Amber Heard Hikayesi

Johnny Depp Amber Heard Hikayesi Aslında Ne? Yeni Başlayanlara Hap Gibi Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Anlatımı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Johnny Depp Amber Heard hikayesi, günümüzde ABD Virginia’da görülmekte olan iftira davası nedeniyle gündemde. Bilindiği üzere dünyaca ünlü aktör Johnny Depp, eski eşi Amber Heard’e 50 milyon dolarlık iftira davası açtı ve aile içi şiddet gördüğünü iddia ediyor.

Johnny Depp Amber Heard mahkeme duruşmaları canlı yayınlanıyor ve bu bir açık dava olduğu için neredeyse tüm dünyanın gözü bu duruşmalarda. Ancak Johnny Depp Amber Heard Türkçe anlatımlı kaynak oldukça az. İşte; meraklısına ve yeni başlayanlara özel olarak hazırladığımız hap gibi Johnny Depp Amber Heard hikayesi ve dava süreci hakkında bilgiler…

1- Johnny Depp Amber Heard Hikayesi Tutku Günlükleri Film Setinde Başlıyor

Amber Heard ve Johnny Depp The Rum Diary yani Tutku Günlükleri film setinde tanışıyor. O sırada Heard genç bir oyuncu, Depp ise dünyaca ünlü bir aktör.

Film setinde birbiri ile yakınlaşan çiftin o zamanlarda sevgilileri de var. Depp iki çocuğunun annesi Vanessa Paradis ile Heard ise Tasya Van Ree ile birlikte. Bu nedenle bir ilişkileri yok.

Johnny Depp Amber Heard Hikayesi

2- 2014’te Nişanlanıp 2015’te Evleniyorlar

Film setinde tanışıp birbirinden etkilenen çift, sevgililerinden ayrılıp 2014’te nişanlanıp 3 Şubat 2015’te evleniyorlar. Ancak evlilikleri sadece 18 ay sürüyor.

[ilgiliMakale icerik_id=”87727″]

3- 2016’daki Boşanmada Heard 7 Milyon Dolar Tazminat Alıyor

Heard ve Depp çifti, 2016 yılında boşanıyor ve bu boşanma sonucunda Heard 7 milyon dolar tazminat alıyor. Ancak 2014 yılında Depp ile nişanlanan ve adı ‘’Servet Avcısı’’na çıkan Heard, bu 7 milyonluk tazminatı adını da verdiği iki hayır kurumuna bağışlayacağını, Johnny Depp’in parasını istemediğini medyaya açıklıyor.

Johnny Depp Amber Heard Hikayesi

4- Washington Post Makalesi ile Şiddet İçerikli Johnny Depp Amber Heard Hikayesi Başlıyor

Olaysız boşanmadan sonra Amber Heard Washington Post gazetesine bir makale yazarak şiddet gördüğünü ifade ediyor. Amber Heard bu makalede Johnny Depp’in adını vermiyor ancak anlattığı olaylar, evlilik dönemine denk geliyor ve dünya basınında Johnny Depp ‘’eşine şiddet uygulayan adam’’ olarak çıkmaya başlıyor.

Tabi, bu gazete makalesi öncesinde TMZ adlı bir magazin sitesine Heard tarafından verildiği iddia edilen bir video sızdırılıyor. İşte tüm bunlar, günümüzdeki davada Johnny Depp Amber Heard hikayesi için başlangıç oluyor.

Johnny Depp Amber Heard Hikayesi

5- Johnny Depp İngiliz The Sun Gazetesi’ne Açtığı Davayı Kaybediyor

Washington Post gazetesindeki makaleden sonra İngiliz The Sun gazetesi Johnny Depp için ‘’He is a wife Beater’’ yani eşini döven adam başlığı atarak bir haber yapıyor. Bu haber sonrasında Depp, The Sun’a açtığı İngiltere’deki davayı kaybediyor.

Olayların karışmaması için açıklayalım; Johnny Depp eşine şiddet uyguladığı için değil, The Sun bir gazete olduğu için ve o başlığı atmak için Washington Post’taki makaleyi kaynak gösterdiği için davayı kaybediyor.

Ancak bu dava önemli. Çünkü boşanmanın ayrıntıları, şiddet iddiaları, kanıtlar, ses kayıtları, videolar ve daha ne varsa her şey bu dava sürecinde ortaya çıkıyor. Böylelikle artık Johnyy Depp’in iftira davası açmak için nedenleri çoğalıyor.

Johnny Depp Amber Heard Hikayesi

6- Johnny Depp’in Kariyerine Darbe Vuruluyor

The Sun gazetesinin ‘’wife beater’’ başlıklı haberi sonrası adeta Depp’in kariyerine darbe iniyor. Çünkü Disney tarafından artık Karayip Korsanları Kaptan Jack Sparrow karakterini Johnny Depp’in canlandıramayacağı açıklanıyor.

7- Ve 50 Milyon Dolarlık Johnny Depp Amber Heard Davası Açılıyor

Tüm bu yaşananlardan sonra Depp, ABD’de üzerine atılı suçlardan aklanmak ve şiddet gördüğünü tüm dünyaya duyurmak için eski eşi Heard’e 50 milyon dolarlık iftira davası açıyor. Buna karşılık olarak da Heard iftiranın reddi için 100 milyon dolarlık karşı dava açıyor.

Kısacası; günümüzde canlı yayınlanan bu açık dava Johnny Depp Amber Heard hikayesi içinde kimin şiddete uğradığını, kimin şiddet gösterdiğini belli edecek olan önemli bir dava.

Johnny Depp Amber Heard Hikayesi

8- Erkeğe Şiddet Konusu için Johnny Depp Amber Heard Davası Önemli

Johnny Depp Amber Heard davası erkeğe şiddet nedeniyle de önemli. Çünkü Johnny Depp bu dava ile birlikte aile içi şiddet gördüğünü iddia ediyor. Zaten şu ana kadar ortaya çıkan ses kayıtlarında, çoğu tanık ifadelerinde anlaşılıyor ki; ikilinin sözlü kavgası esnasında ortamı terk edip kavgayı sonlandırmak isteyen kişi hep Depp.

Johnny Depp Amber Heard Hikayesi

Johnny Depp Amber Heard Dava Sonucu Ne Olacak ?

Johnny Depp Amber Heard hikayesi nasıl bir sonuç alacak henüz belli değil. Çünkü yargılama süreci devam ediyor. Ancak Amber Heard oldukça zor durumda gibi görülüyor. Çünkü 7 milyon dolar bağış yapmadığı ve yalan bir yeminli ifade verdiği ortaya çıktı ve güvenirliliği sarsıldı.

Ayrıca 2012 yılından beridir sistematik olarak şiddet gördüğünü, taciz edildiğini, ağır darbeler aldığını iddia ediyor ve pek çok ses kaydı, video görüntüsü, fotoğraf sunuyor. Ancak kanıtlarda Johnny Depp’in direkt olarak şiddet göstermesi yok. Heard’ün ‘’burnumun kırıldığını hissettim’’ diyerek defalarca darbe aldığını iddia ettiğinin ertesi gününde bir davette çekilmiş görüntüleri de var fakat bu fotoğraflarda herhangi bir darbe izi yok…

Sonuç olarak Johnny Depp Amber Heard hikayesi nasıl bitecek, Johnny Depp Amber Heard davası seyri nasıl ilerleyecek merak konusu…

İlginizi çekebilir: 50 Milyon Dolarlık Johnny Depp Amber Heard Davası Türkçe Anlatımı

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!