featured

Kaan Urgancıoğlu Kimdir | Kaan Urgancıoğlu Kürt Mü? Kaan Urgancıoğlu Evli mi?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kara Sevda dizisinin Emir’i bir dönemin en sevilen dizi karakterlerinin başında geliyordu. Kötü bir karakter olmasına rağmen Emir’in bu denli sevilmesi, Kaan Urgancıoğlu’nun başarılı oyunculuğunun takdir edilmesine neden oldu. Şimdilerde ekranlardan epey ayrı kalan Urgancıoğlu, ekranlara yepyeni bir dizi ile dönmeye hazırlanıyor. Peki Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu oynadığı diziler nelerdir?

Kaan Urgancıoğlu Kimdir? Kaan Urgancıoğlu Yaş Bilgisi Nedir?

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu 8 Mayıs 1981 yılında dünyaya gelmiştir. Kaan Urgancıoğlu yaş bilgisinin 39 olduğunu duyanlar, adeta hayrete düşüyor. Ekranların sevilen yüzü, yaşından çok daha küçük bir görünüme sahip.

1- Kaan Urgancıoğlu Nerede Doğdu? Kaan Urgancıoğlu Kürt mü?

Kaan Urgancıoğlu nereli? Aydın’da dünyaya gelen oyuncunun babası İzmirlidir. Oyuncunun annesi ise babasının aksine Arap kökenine dayalıdır. Arap ve Arnavut kökenli olan oyuncu sanılanın aksine Kürt değildir. Annesinin ataları, Türkiye’ye göç ederek burada kendilerine düzen kurmuşlardır.

2- Kaan Urgancıoğlu Ailesi | Kaan Urgancıoğlu Can Urgancıoğlu Kardeş mi?

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu ailesi merak edilse de oyuncu ailesi ile ilgili paylaşımlar yapmaktan çekiniyor. Mütevazi bir yaşam süren ailesi halen İzmir’de yaşantısını devam ettiriyor. Kaan Urgancıoğlu kimdir?

Yalnızca Kaan Urgancıoğlu Can Urgancıoğlu ile fotoğrafını ‘’ Jr. U’’ şeklinde paylaşmıştı. Oyuncunun kardeşi olan Can Urgancıoğlu’nun Kaan’a olan benzerliği fazlasıyla dikkat çekti.

3- Kaan Urgancı Ne İş Yapıyor? Kaan Urgancıoğlu Manken mi?

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu ne iş yapıyor? Kaan Urgancıoğlu hayatının hiçbir döneminde mankenlik yapmamıştır. Oyunculuk mesleğini sürdüren ünlü kişiliğin Marmara Üniversitesi Sermaye Borsası ve Piyasa üzerine eğitim aldığı bilinmektedir.

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Ancak oyunculuğa başlayan Urgancıoğlu, üniversiteyi gecikmeli olarak bitirdi. Kaan Urgancıoğlu, ata binebildiği için 2002 yılında ‘’Karaoğlan’’ dizisine seçilmişti.

4- Kaan Urgancı Boyu ve Kilosu Nedir?

Kaan Urgancıoğlu boyu 1.83 kilosu ise 77 olarak paylaşılmaktadır. Düzenli olarak spor yaptığını belirten oyuncu, kilo almaya müsait bir yapısının bulunduğunu belirtiyor. Bu nedenle beslenmesine ve spora fazlasıyla dikkat ediyormuş.

5- Kaan Urgancıoğlu Dizileri Hangileri?

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu dizileri 2002 yılında ‘’Karaoğlan’’ ile başlamıştı. Daha sonra oyuncu en başarılı olduğu dizi olan 2006 yılında Azap Yolu’nda rol almıştı. Kaan Urgancıoğlu’nun kariyerinin adeta yıldız gibi parladığı dizi ise, Kara Sevda dizisi olmuştu.

YouTube video

Bu dizide bir psikopatı canlandıran oyuncu, başarılı oyunculuğu ile kendisine hayran bıraktı. Kaan Urgancıoğlu kimdir? Oyuncunun kariyeri boyunca oynadığı dizi listesi ise şu şekilde;

2015 – Kara Sevda (Emir) (dizi)2015 – Uzaklarda Arama (sinema)2014 – Panzehir (Mehmet Korkut)(sinema)2013 – A.Ş.K. (Can Vural)(dizi)2012 – Son (dizi) (Konuk Oyuncu )2012 – Leyla ile Mecnun2012 – Düşman Kardeşler (dizi)2012 – Acayip Hikayeler (Konuk Oyuncu )2011 – Bir Ömür Yetmez2010 – Peşpeşe (sinema)2010 – Düriye’nin Güğümleri2009 – Büşra (sinema)2009 – Ayrılık2008 – Limon Ağacı2007 – Tutsak2007 – Son Ders: Aşk ve Üniversite (sinema)2006 – İlk Aşk (sinema)2006 – Gülpare2006 – Azap Yolu2006 – Ah Polis Olsam2005 – Yeniden Çalıkuşu2005 – Sessiz Gece2005 – Seni Çok Özledim (dizi)2005 – Körfez Ateşi2005 – Ispanaktan Nağmeler(sinema)2004 – Avrupa Yakası (Konuk Oyuncu )2003 – Kampüsistan2002 – Karaoğlan

6- Kaan Urgancıoğlu Evli mi? Kaan Urgancıoğlu Eşi Kimdir?

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu evli mi? Ünlü oyuncu hayatı boyunca hiç evlenmemiştir. Bekar bir adam olmaktan mutlu olduğunu ifade eden oyuncu, uzun bir süre evlilik düşünmediğini ifade etmektedir.

7- Kaan Urgancıoğlu Sevgilisi Kimdir? Kaan Urgancıoğlu Zeynep Oymak Ayrıldı mı?

Kaan Urgancıoğlu sevgilisi kimdir? Kaan Urgancıoğlu 2012 yılında Derin Mermerci ile sansasyonel bir ilişki yaşamıştır. Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kısa süren bu aşkın sonrasında oyuncu, kalbini bir süre aşka kapatmıştı.

Şimdilerde oyuncu Zeynep Oymak ile birliktelik yaşamaktadır. Yaklaşık 2 yıldır dolu dizgin giden bu ilişkinin nikah masasında bitmesi bekleniyor.

8- Kaan Urgancıoğlu Yeni Dizi ile Ekranlara Geri mi Dönüyor?

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu yeni dizi ile yeniden ekranları geri dönmeye hazırlanıyor. Kanal D’nin Yargı dizisinde rol olacak oyuncu başrolü Pınar Deniz ile paylaşacak. Aytaç Şaşmaz kimdir yazımızı okumak için tıklayınız.

9- Kaan Urgancıoğlu İnstagram Hesabı Nedir?

Kaan Urgancıoğlu kimdir? Kaan Urgancıoğlu İnstagram hesabı üzerinde yaklaşık 1.8 milyon takipçi kitlesine sahiptir. Sıra dışı paylaşımları ile dikkat çeken oyuncunun İnstagram hesabı @kaanurgancioglu şeklindedir. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!