featured

Kablonet Evde İnternet Kampanyaları ile Fırsatlar Sunmaya Devam Ediyor

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hızlı ve güçlü internet ihtiyacının önemli olduğu bu dönemlerde Kablonet internet, sağladığı fırsatlarla adından söz ettirmeye devam ediyor. Hızlı upload ve download özellikleri sayesinde birçok kullanıcı tarafından tercih edilen internet sağlayıcısı, kampanyalarıyla da kendinden sıkça söz ettiriyor.

Kablonet Nedir?

Türkiye’de birçok internet sağlayıcısı vardır. Her biri farklı özelliklerde ve fiyatlarda hizmet vermektedirler. Genellikle kullanılan hat ise karadan gelen alt yapıdır. Asfalt altından döşenen kablolar evlere, evlerden modem ve TV soketlerine kadar çekilmektedir.

Asıl iş bu noktadan sonra başlamaktadır. Alt yapısı güçlü olan internet sağlayıcıları, kullanıcılarına yüksek kalitede internet sunabilmektedir. Fakat bu alt yapıya sahip çok az sayıda firma vardır. Bu nedenle de internet kullanıcıları büyük sıkıntılar yaşamaktadırlar.

Bu sıkıntılara çözüm olabilmek adına kurulan ve Uydunet internet ismi ile bilinen kablonet, büyük avantajlar sunmaktadır. Özellikle yüksek internet hızına ihtiyaç duyan internet yayıncıları tarafından tercih edilen bu internet evlerde yüksek kalite bir internet keyfi sağlamaktadır. Twitch üzerinden anlık canlı yayın yapan yayıncılar, bu internet sağlayıcısının hızından dolayı sıkıntısız şekilde yayınlar gerçekleştirmektedirler.

Kablonet İnternet Nasıl Çalışır?

Teknolojideki değişim çevrim içi cihazların daha çok hayatımıza girmesine neden oldu. Artık evde, yolculukta yada tatilde internet üzerinden veri paylaşımı yapabilmek, videoları kesintisizce izleyebilmek ya da home office çalışabilmek için kesintisiz hızlı veri erişimine sahip olmak çok önemlidir. Kablonet ülke çapında, en kaliteli ve hızlı interneti müşterileri ile buluşturuyor.

Kablonet internet en büyük avantajı hem internet hem de TV hizmetini bir arada olmasıdır. Uygun fiyatlı kampanyaları ile dikkat çeken Turksat Kablonet tarifeleri, memnuniyet odaklı çözümler üretmesiyle beğenilmektedir.

Uydunet İnternet Nedir?

Türksat bünyesinde işletilmekte olan Uydunet internet, ülkenin birçok noktasında önemli bir servis sağlayıcıdır. Uydunet’in klasik internet sağlayıcılardan en büyük farkı sağlam altyapısı ve internet teknolojileri konusunda önemli çalışmalar gerçekleştirmesi şeklinde belirtilebilir. Uydunet fiber internet altyapısı ile gerçekten kaliteli bir firma… Uydunet’in gelişmiş altyapısı ile hizmet ağında olumsuz hava koşullarında bile tatmin edici veri performans sağlaması önemli bir tercih sebebidir.

Uydunet önemli bir farklılığını ise telefon hattı gereksinimi olmadan da servis sağlayabiliyor olmasıyla ortaya koyuyor. Turksat fiber internet altyapısı üzerinden alınan hizmetlerde kesinti yaşanmaması da Uydunetin avantajlarından biri olarak dikkat çekiyor.

Uydunet internet kullanıcılarının yararlandığı avantajlar arasında hız da büyük bir avantaj. Paket hızınız kaç ise o hız tüm ay boyunca devam etmektedir. 

Şimdilik Türkiye’deki 24 ilde ve onların ilçelerinde hizmet veren internet sağlayıcısı hizmet noktalarını artırmak için her gün çalışıyor. Hizmet verdiği illerdeki kullanıcılar, diğer internet sağlayıcılarında bulamadıkları kaliteyi bulduklarını ifade ederek memnuniyetlerini diler getiriyorlar. Bu kadar çok beğenilmesinde hızının yanında her bütçeye uygun evde internet kampanyaları olması da etkilidir.

Kablonet Kimin Alt Yapısını Kullanıyor?

Türkiye’de birçok internet sağlayıcısı vardır ve bu internet sağlayıcıları genellikle Türk Telekom alt yapısı ile hizmet sunmaktalar. Ya da bazı özel bölgeler seçilmektedir ve bu bölgelere fiber alt yapı döşenerek belirli noktalara yüksek kalitede internet sağlanmaktadır.

Fakat Uydunet bu şekilde bir işleyişe sahip değildir. Bizzat TÜRKSAT bünyesinde hizmet vermesinden kaynaklı olarak bir alt yapıya bağlı değildir. Bu internet sağlayıcısını kullanan kişiler internet bağlantılarını direkt olarak TÜRKSAT uydusundan almaktalar. Bu da internet hızının kalitesini arttıran en önemli etkenlerden biridir. Hiçbir hava muhalefetinden etkilenmeden kesintisiz bir internet hizmeti sunulmaktadır.

Yeni nesil fiber optik alt yapısı olarak isimlendirilen Uydunet altyapısı 100 Mbps hıza kolaylıkla ulaşabilmektedir. Bu hıza ulaştıktan sonra sıkıntısız ve kesintisiz şekilde internet kullanmanıza olanak sağlanmaktadır. İnternet hızına en çok ihtiyaç duyulan canlı yayınları izleyerek bu Kablonet internet hızını test edebilirsiniz. Birçok büyük Twitch yayıncısı, sağlıklı yayınlar yapabilmek için bu TÜRKSAT A.Ş. bünyesinde bulunan bu internet sağlayıcısını kullanmaktadır.

Uydunet İnternet Nasıl Bağlanır?

24 ilde faaliyet gösteren bu internet sağlayıcısının kampanyalarından yararlanmak ve hızının farkını yaşamak son derece kolaydır. Bunun için öncelikle Uydunet’in yaşadığınız ilde hizmeti olup olmadığın teyit etmeniz gerekiyor. Eğer 24 il arasında iseniz ve Kablonet evde internet kampanyaları ile tanışmak istiyor iseniz ilk önce Kablonet aboneliğini başlatmanız gerekecek.

Abonelik hakkında ve kampanyalar hakkında detaylı bilgi almak için aşağıda bulunan müşteri hizmetleri numarasını arayabilirsiniz. Ya da web site adresini ziyaret edebilirsiniz.

YouTube video

Kablotv, Türksat kablonet ve akıllı sınırsız tarife kullanımı ve daha fazla avantaj için hemen aşağıdaki iletişim bilgilerinden ulaşın. Şehrinde bulunan kablonet ile herhangi bir paketi seçerek, kullandığın kadar ödeme fırsatını elde edin.

Kablonet İletişim Adresi: 0850 888 0 333

Kablonet Web Adresi: https://www.fiberkablonet.com/

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!