Kadınlarda G Noktası Nedir Nerededir | G Noktası Aşısı Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

Kadınlarda G Noktası Nedir Nerededir | G Noktası Aşısı Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadınlarda g noktası cinsel yaşam için oldukça önemli. Bu nedenle kadınlarda g noktası nedir nerededir araştırması sık yapılıyor. Cinsel ilişki esnasında daha fazla haz için ise g noktası aşısı son zamanlarda oldukça popüler… Peki, g noktası aşısı nedir nasıl yapılır? G noktası dolgusu ne işe yarar?

Bu yazımızda kadınlarda g noktası nedir, nerededir konularını ele alıp daha fazla cinsel haz için kadınlarda g noktası aşısı nasıl yapılır ne işe yarar açıkladık. İşte, kadınlarda g noktası ve kadınlarda g noktası aşısı ile ilgili bilinmesi gerekenler….

Kadınlarda G Noktası…

G noktası aslında çelişkilerle dolu bir konu. Çünkü kimi uzmanlar g noktasının varlığından bahsederken kimi uzmanlar da böyle bir cinsel haz noktasının olmadığını iddia ediyor. Kimi kadınlar da cinsel uyarılma aşamasında böyle bir noktanın varlığından bahsedip, haz alıp orgazm olmaya katkısı olduğunu söylerken, kimi kadınlar da böyle bir bölgenin varlığından haberdar değil.

Her ne kadar g noktasıyla ilgili tartışmalar devam etse de bu bölgeye yönelik genital estetik uygulamaları var. G shot orgazm aşısı yani g noktası büyütme ameliyatı da bunlardan bir tanesi.

Kadınlarda G Noktası Nedir Nerededir | G Noktası Aşısı Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

1- Kadınlarda G Noktası Nedir?

Kadınlarda g noktası nedir; klitoristen sonra en hassas yer olduğu iddia edilen bölgedir. Kadınların zevk noktası, haz noktası olarak da bilinir. Vajinanın girişinde, üst kısımda bulunan klitorisin uyarılması ile klitoral orgazm, g noktasının uyarılmasıyla da vajinal orgazm yaşanır.

Kadınlarda G bölgesinin varlığından tarihte ilk kez 1940 yılında, Alman jinekolog Grafenberg tarafından bahsedilmiştir. Alman jinekolog Grafenberg’e göre g noktası, vajinada en kolay uyarılabilen noktasıdır ve uyarıldığında en çok haz veren bölgedir.

G noktasının klitoris gibi belirgin bir yerde olmaması ve gözle görülmemesi, ‘’g noktası gerçekten var mı?’’ tartışmalarına yol açıyor ve g noktası nedir araştırmalarına neden oluyor. G noktasının varlığı hakkında şüpheler olsa da bu alan G bölgesi, G zone, G Spot isimleriyle de biliniyor ve bu bölgeye yönelik g noktası büyütme ameliyatı, g noktası dolgusu işlemleri uygulanıyor.

2- Kadınlarda G Noktası Nerededir?

Kadınlarda g noktası nedir nerededir; vajina ön duvarında, yaklaşık olarak 5-7 cm kadar iç kısımdadır. Penis ile ya da parmakla uyarılabilir. Uyarıldığında da hafif bir şekilde kabararak kendini belli eder ve hassasiyeti artar. Vajinal sürtünme de g bölgesinin uyarılmasını sağlar.

Kadınlarda g noktası nedir nerededir konusu sadece kendi vücudunu tanımak isteyen kadınlar tarafından araştırılmıyor. Cinsel birlikteliği daha kaliteli hale getirmek isteyen, birliktelik esnasında partnerinin daha fazla haz almasını isteyen erkekler de bu bölgenin neresi olduğunu ne işe yaradığını merak ediyor.

Kadınlarda G Noktası Nedir Nerededir | G Noktası Aşısı Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

3- Kadınlarda G Noktası Ne İşe Yarar?

G noktası ne işe yarar; kadınların cinsel uyarılma sonrası haz almasını ve orgazm olmasını sağlar. Pek çok kadının deneyimine göre; g noktası uyarıldığında alınan hazda artış yaşanmaktadır. Bu nedenle cinsel ilişkide haz alamayan ya da orgazm olamayan kadınlar g shot orgazm aşısı olmayı tercih etmektedir.

4- Kadınlarda G Noktası Nasıl Bulunur?

G noktası nedir merak ediyor ve g noktası nasıl bulunur araştırıyorsanız şu adımları takip edebilirsiniz:

  • Sırt üstü ya da diz dirsek pozisyonu alın
  • Bir ya da ki parmağınızı vajen içine konumlandırın
  • Parmaklarınızı ritmik hareketlerle vajina üst duvarı ile idrar kanalının hemen altında gezdirin

Bu yöntem ile g noktası neresi bulabilirsiniz. Ancak bunu yapılırken idrara sıkışık olunmaması tavsiye edilir.

5- Kadınlarda G Noktası için İdeal Pozisyon Hangisidir Resimli?

Kadınlarda g noktası için ideal pozisyon diz dirsek pozisyonudur. Diz dirsek pozisyonunda kadınların g noktası daha kolay uyarılabilir. Bu pozisyonda kadınların g noktası penisin sürtünmesine maruz kaldığı için kolaylıkla uyarılır.

Diz dirsek pozisyonu dışında sırt üstü pozisyonun da g noktasının uyarılması için etkili bir diğer pozisyon olduğu iddia edilmektedir.

Kadınlarda G Noktası Nedir Nerededir | G Noktası Aşısı Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

Kadınlarda G Noktası Aşısı…

Haz ve orgazm sorunu yaşayan kadınlar g noktası nedir kadar g noktası aşısı nedir, ne işe yarar nasıl yapılır konusunda da bilgi sahibi olmak istiyor. G noktası büyütme ameliyatı, g noktası dolgusu, g shot operasyonu, g shot orgazm aşısı gibi isimlerle de bilinen bu işlem Türkiye’de yeni yeni popüler olmaya başlamıştır.

1- Kadınlarda G Noktası Aşısı Nedir?

G noktası aşısı nedir; g noktasının büyümesini ve hassasiyetinin artmasını sağlayan medikal bir genital estetik uygulamasıdır. Anestezi altında gerçekleştirilen bu operasyon, kişinin kendisinden alınan yağ dokusu veya hyaluronik asid ile yapılabilir.

2- G Noktası Aşısı İçinde Ne Var?

G noktası dolgu maddesi iki türlüdür. G noktası dolgu maddesi kişinin kendisinden alına yağ dokusu ya da hyalüroik asid olabilir. Yağ dolgusu, kişinin kendi vücudundan alındığı için, hyalüronik asid de hayvansal içerikli olduğu ve vücut tarafından emilebilir olduğu için zararsızdır.

3- Kadınlarda G Noktası Aşısı Ne İşe Yarar?

G noktası nedir diye baktığımızda; bu bölgenin cinsel hazza ve orgazma büyük bir etkisinin olduğu görülüyor. Dolayısı ile g noktası dolgusu da cinsel hazzın iyileştirilmesine yarıyor. Bununla birlikte kadınlarda özgüven ve libido da artış göstermiş oluyor.

Kadınlarda G Noktası Nedir Nerededir | G Noktası Aşısı Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

4- G Noktası Aşısı Nasıl Yapılır?

G noktası aşısı nasıl yapılır; eğer dolgu maddesi olarak kişinin kendi yağ dokusu kullanılacak ise öncelikle liposuction yöntemiyle yağ dokusu alınır ve hazırlanır. Daha sonra g bölgesine lokal anestezi uygulanır ve dolgu maddesi enjekte edilir.

Eğer g noktası dolgu maddesi hyaluronik asid kullanılacaksa direkt olarak g bölgesi lokal anestezi ile uyuşturulur ve hyaluronik asid enjekte edilir.

5- G Noktası Aşısı Ne Kadar Sürer?

G noktası büyütme operasyonu sadece birkaç dakika sürecek kadar kısa bir operasyondur. Cerrahi işlem olmadığından kesi atılmaz ve iyileşme süreci yoktur. Hastalar işlem sonrasında hemen sosyal yaşamlarına kaldığı yerden devam edebilir.

6- G Noktası Aşısı Yaptıranlar Aynı Gün Cinsel İlişkiye Girebilir mi?

G shot orgazm aşısı cerrahi bir girişim olmadığı ve kesi atılmadığı için g noktası aşısı yaptıranların aynı gün cinsel ilişkiye girmesinde ya da cinsel uyarılmasında sakınca yoktur.

7- G Noktası Aşısı Kalıcı mı?

G noktası aşısı kalıcı değildir. Çünkü g noktası dolgu maddeleri, vücut tarafından emilebilen hyaluronik asid ya da yağ dokusudur. Genel olarak bu dolgu maddeleri 6 ay sonra vücut tarafından emilmiş olur ve etkisi azalır.

8- G Noktası Dolgusu Tekrar Yaptırılabilir mi?

G shot orgazm aşısı ömür boyu kalıcı değildir ve tekrar yaptırılabilir. Genel olarak g noktası dolgusu 6 ay kalıcılık gösterdiği için 6 ay sonra tekrarlanabilir.

Kadınlarda G Noktası Nedir Nerededir | G Noktası Aşısı Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

9- G Noktası Büyütme Neden Yapılır?

Cinsel uyarılmada haz alamayan kadınlar G noktası nedir araştırıyor ve g noktası büyütme nedenleri nelerdir merak ediyor. Genel olarak haz alınmasının önüne geçen ve g shot orgazm aşısı gerektiren durumlar şunlardır:

  • Doğuştan vajinanın geniş ve gevşek olması
  • Vajinal doğum/doğumlar sonrası vajinanın genişlemesi

Bu nedenler, g bölgesinin uyarılmasını zorlaştırır. G noktası büyütme aşısı ile bölgenin büyümesi sağlandığı için hassasiyeti de artırılmış olur.

10- G Shot Orgazm Aşısı Yasal Mı?

G shot orgazm aşısı yasal bir genital estetik uygulamasıdır. Hasta gizliliği çerçevesinde güvenli olarak yapılır.

11- Kimler G Shot Orgazm Aşısı Yaptırabilir?

18 yaşını geçmiş olan herkes, kendi isteği ile g noktası dolgusu yaptırabilir. Eğer g noktası nedir, g noktası büyütme nasıl yapılır diye araştırıyorsanız ve 18 yaşından büyükseniz; genel sağlık durumunuz engel değilse, evli ya da bekar olmanız fark etmeksizin g shot aşısı yaptırabilirsiniz.

12- Kimler G Noktası Dolgusu Yaptıramaz?

G shot orgazm aşısı yaptırmaması gereken kişiler aşağıdaki gibidir:

  • Hamile olanlar
  • İdrar yolu enfeksiyonu olanlar
  • Tümörü olanlar
  • Kan sulandırıcı tedavi görenler
  • İmmün yetmezlik hastalığı olanlar
  • Kanama hastalığı olanlar
  • 18 yaşından küçük olanlar
Kadınlarda G Noktası Nedir Nerededir | G Noktası Aşısı Nasıl Yapılır Ne İşe Yarar?

13- G Noktası Aşısı Nasıl Etki Eder?

G shot orgazm aşısı ile g noktası anatomik büyütülür. Böylelikle cinsel uyarılmayla birlikte bölge hassasiyeti de artar. Vajinal sürtünme, penis ya da parmak ile temasla duyarlı hale gelir.

14- G Noktası Büyütme Devlet Hastanesinde Yapılıyor mu?

G noktası büyütme işlemi, genital estetik kategorisindedir ve devlet hastanelerinde yapılmaz.

15- G Noktası Aşısı Fiyatı Ne Kadar?

G noktası aşısı fiyatı ne kadar sorusunun yanıtı; kullanılacak olan g noktası dolgu maddesi ve işlemin gerçekleştirileceği kliniğin fiyat politikasına göre değişir. Bu nedenle kesin olarak g noktası aşısı fiyatı vermek doğru değildir. G noktası nedir fiyatı ne kadar öğrenmek istiyorsanız, işlemi yaptıracağınız klinik, doktor ya da hastaneden fiyat almalısınız.

Ancak yağ dolgusu ile yapılan g shot orgazm aşısı fiyatı, hyaluronik asid ile yapılan dolgu fiyatından farklıdır. Çünkü dolgu maddesi olarak yağ dokusu kullanılacaksa ekstra olarak liposuction işlemi uygulanır ve maliyet artar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!