Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim

Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Kendi numaramı nasıl öğrenebilirim? İnsanlar yeni bir hat satın aldıkları zaman numaralarını hemen aklında tutmayabilirler. Bu nedenle numaralarını en hızlı  ve kolay şekilde öğrenmenin yollarını ararlar.

Yapılan işlem kullanılan operatöre göre değişiklik göstermektedir. Tüm operatörlerde geçerli olan bu yöntem ile telefonunuzun ara kısmına *101# tuşlarına basıp ardından arama tuşuna basarak numaranızı öğrenmeniz oldukça kolaydır.

Vodafone Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim
Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim

Kişilerin kullandıkları operatörlere göre farklı birçok yöntem ile numaranızı öğrenmek oldukça kolaydır. Vodafone kullanıcısı olarak ilk yöntemlerden biri 11855 numaralı hatta kısa mesaj atarak öğrenebilir. Aynı zamanda 11880 nolu  numarayı arayıp isim üzerinden kolayca numaranızı öğrenebilirsiniz.

Kendi numaramı nasıl öğrenebilirim ? Bütün operatörlerden ortak kullanılan numara ile öğrenmek oldukça avantajlıdır. Telefonunuzun arama kısmına *101# yazıp arama tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

 Turkcell Kendi Numaramı Öğrenme Kodu

Kendi numaranızı öğrenmeniz için öncelikle telefonunuzda şebekenin olması önemlidir. Kendi numaramı nasıl öğrenebilirim? İlk yapmanız gereken *131# yöntemi ile öğrenmeniz mümkündür. İkinci yöntem ise 7 gün 24 saat ulaşabileceğiniz numara ise 11811 ile sadece Turkcell değil tüm operatörler den  bu numara ile öğrenmeniz mümkündür.

Türk Telekom Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim ?

Türk Telekom üzerinden 11855 bilinmeyen numaralar servisini arayarak numarasını öğrenmek ve istediğiniz kişilere ulaşmanız mümkündür. Dakikası 4,36 olarak ücretlendirilen bir uygulamadır. Aynı zamanda numaranızı bilinmeyen numaralar servisine kaydederek yakınlarınızın sizlere kolay ulaşmasını sağlayabilirsiniz.

Ev telefon numaramı nasıl öğrenebilirim? En çok sorulan sorulardan biri olan ev telefonunuzu 11811 Bilinmeyen numaralar servisinden öğrenmeniz oldukça kolaydır. Sizi arayan numaranın kime ait olduğunu bilmiyor ve merak ediyorsanız? 11855’e SMS göndererek öğrenmeniz mümkündür.

Kendi numaramı nasıl öğrenebilirim? Türk Telekom üzerinden birçok operatörde geçerli olan en kısa yöntem  *101# ile kısa bir sürede öğrenmeniz mümkündür. Telefonunuzun arama kısmına *101# yazıp arama tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

Kendi IBAN numaramı nasıl öğrenebilirim? Hesabınıza ait kartın üzerinde yazan ve TR ile başlayan 16 haneli numara sizin IBAN numaranızdır. Her kart da farklı olabilir. Bazı kartların ön kısmında değil de arka kısmında olabilir. Bazı kartlarda ise üstünde yazmayabilir.

Banka tarafından verilen hesap döküm cüzdanının üzerinde de yazılı olur. Acil bir şekilde IBAN numarasına ihtiyacınız var ise bankanın müşteri hizmetleri kısmını arayarak numaraya ulaşmanız

1 – Android Telefonda Kendi Numaramı Nasıl  Öğrenebilirim?

Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Android cihazlarda kendi numaramı nasıl öğrenebilirim? İlk olarak android telefonlarda ekranın alt kısmında bulunan kişiler uygulamasını çalıştırın. Gelen önergeler ile işleme devam edin ve işlemi tamamlayın. İkinci yöntem ise ayarlar kısmına tıklayın ve  telefon  seçeneğini takip ederek numaram seçeneğini tıklamanız yeterli olacaktır.

2 – Unutulan Telefon Numarası Nasıl Öğrenebilirim?

Unutulduğu zaman kendi numaramı nasıl öğrenebilirim? Numaranızı hatırlamıyor ve unuttuysanız,  unutulan telefon numaraları birçok kişi tarafından tercih edilen ancak ücretli olan; 118 80 ile kolayca öğrenebilmek mümkündür. Eski telefon numaramı nasıl öğrenebilirim? Unutulan ya da eski numara olarak adlandırılan numaranızı öğrenmenin diğer bir yolu ise telefonunuzun arama kısmına *101# yazmanız ve arama tuşuna basmanız yeterli olacaktır.

3 – Telefon Numaramı Bilmiyorum Nasıl  Öğrenebilirim?

Kendi Numaramı Nasıl Öğrenebilirim?

Kendi numaramı nasıl öğrenebilirim? Telefon numaranızı en kolay şekilde öğrenmenin ilk yolu en yakınınızdaki kişiyi arayarak kolayca öğrenmeniz mümkün. Yanınızda kimse yok ve cep telefon numaramı öğrenmek istiyor fakat nasıl yapılacağını bilmiyor musunuz?

Telefonunuzun arama kısmına gelerek *101# yapıp arama tuşuna basmanız yeterli olacaktır. İkinci yöntem ise ayarlar – telefon – durum olan bölümü tıklayarak  yaptığınız işlem sonucun da  numaranızı öğrenmeniz mümkündür.

4 – E-Devlet’ de Kayıtlı Telefon Numarası Nasıl Değiştirilir?

E-Devlet  üzerinden tüm resmi işlemleri yapmak oldukça kolaydır.  Tüm özel bilgileriniz bulunduğu bu sistem güvenliğiniz açısından önemlidir. E-Devlet sisteminde kayıtlı olan numaranızı değiştirmek için sistemde kayıtlı olan mail ve cep telefonu numaranızın güncel olması önemlidir.

PTT şubelerinden aldığınız sisteme giriş bilgileriniz ile giriş yaptıktan sonra sağ üstte yer alan  adınız ve soyadınızı bulunduğu kısımda bir ok işareti bulunmaktadır. Bu kısma tıkladığınızda iletişim seçeneklerim yazan kısım karşınıza çıkacaktır. Bu kısımda bulunana iletişim bilgilerini kısa yoldan güncelleme mümkündür.

Kendi numaramı nasıl öğrenebilirim? E-Devlet sistemine kayıtlı olan numaranızı sisteme giriş yaptıktan, sonra sağ üst kısımdaki iletişim seçenekleri kısmına tıklayarak sisteme kayıtlı olan numaranızı öğrenmeniz mümkündür.

YouTube video

 

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!