featured

Kim Kardashian’ın Markası Skims İmzalı Yüz Maskesi Yok Sattı!

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kim Kardashian West corona virüsle mücadele sürecine ürettiği yeni cilt maskesi ile katıldı. Koronavirüsle mücadele sürecini evinde kız kardeşi ile geçiren güzel şarkıcı Kim Kardashian’a ait iç çamaşırı markası olan Skims imzalı yüz maskesi tanıtıldı. Tanıtım için üretilen ürünler yok sattı!

Ne Yazık Ki Tamamı Satıldı

39 yaşındaki güzel şarkıcıya ait olan Skims ismindeki iç çamaşırı markası altında hazırlanan cilt maskesi tanıtım ürünleri satışa sunulduğu günde saatler içerisinde tükendi. Hayranlarına bu konu hakkında açıklama yapan Kardashian, şu sözleri kullandı:

“Ne yazık ki @skims yüz maskemiz bugün tamamen satıldı. Fakat yerel iş ortağımız LA ile birlikte mümkün olduğunca hızlı bir şekilde daha fazlasını üretmek için çalışıyoruz.” 

Twitter üzerinden yeni ürünü hakkında paylaşım yapan güzel şarkıcının hiç beklemediği kadar hızlı bir şekilde stok tüketmesi dikkatleri iç çamaşırı markasına da çekti. 

5 Farklı Renk Tonuna Sahip

YouTube video

Skims marka kimyasal içermeyen ve giyilebilen maske Cumartesi günü 5 farklı renk tonu halinde sadece 8 Dolara satıldı. Youtube üzerinde hazırladığı makyaj videoları ile dikkat çeken güzel ünlü, bu defa hazırladığı ürün ile gündeme geldi. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!