featured

Kirpik Nasıl Uzar | Dolgun Kirpiklere Sahip Olmak İçin Ne Yapmalı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kirpik nasıl uzar? Gözlerin güzelliğini ortaya çıkartan kirpikler ne kadar uzun olursa o kadar dikkat çekici olacaktır. Kirpiklerde tıpkı saçlar ilgi ve bakım ister. Kişiler kirpikleri ile ne kadar ilgilenirse, görünümü o kadar kusursuz olacaktır. Herkesin kirpikleri doğuştan uzun olmayabilir. Ancak birkaç detaya günlük hayatta yer vererek, kirpiklerinizi uzatabilmeniz ve gözlerinizi ön plana çıkarabilmeniz mümkün olacaktır. İşte kirpik nasıl uzar? Kirpikleri en hızlı ne uzatır? sorularının yanıtları…

Kirpik Nasıl Uzar? Bir Kirpik Ne Kadar Sürede Çıkar?

Kirpik nasıl uzar? Kirpiklerin köklerinde ciddi bir hasar meydana gelmemişse birkaç ay içerisinde kirpiklerin fark edilir şekilde uzayacağı görülebilecektir. Kirpiklerin bu kadar kısa sürede çıkabilmesi için bakım ritüeline harfiyen uyulması gereklidir. Aksi takdirde bu süre daha geniş bir alana yayılım gösterebilir.

1- Kirpikleri En Hızlı Ne Uzatır : Hindistan Cevizi Yağı

Kirpikleri en hızlı ne uzatır? Bu soruya kesin ve net bir şekilde hindistan cevizi yanıtı verilebilecektir. Antibakteriyel özelliği ile öne çıkan hindistan cevizi yağı, kirpik köklerinin güçlendirilmesinden sorumludur. Her türlü enfeksiyondan kirpikleri koruyan bu mucizevi yağ düzenli kullanımlarda ciddi bir uzama sağlayabilecektir. Kirpik nasıl uzar? Yağ parmaklar ya da pamuk yardımı ile haftada birkaç kez kirpiklere uygulanmalı ve durulanmamalıdır. Yanmış kirpikler nasıl uzar diye kara kara düşünüyorsanız, hindistan cevizi yağına mutlaka bir şans verin!

2- Kirpikler Uzaması İçin Badem Yağı

Kirpik nasıl uzar ve sıklaşır? İçerdiği E vitamini sayesinde badem yağı kirpiklerinizi uzatarak, sıklaştırabilecektir. Kirpik köklerini besleyen E vitamini yeni kirpiklerin çıkmasını eskilerin ise uzamasını ve kıvrık görünmesini destekleyebilecektir. Birkaç damla badem yağını pamuğa damlatarak, kirpiklerinize haftada birkaç kez sürebilirsiniz. Badem yağı fiyatları için tıklayınız. 

3- Dolgun Kirpikler İçin Doğal Yöntemler : Zeytinyağı

Kirpik nasıl uzar? Kirpiklerin uzaması için hangi yağ denildiğinde belki de akıllara ilk gelen besin kaynağı zeytinyağı olacaktır. Asitsiz ve tamamen organik olan bu yağ türü A, E ve K vitamini yönünden zengindir. Ancak bu noktada kirpiklerinize uygulayacağınız zeytinyağının tamamen organik olmasına dikkat etmeniz gerekiyor. Zeytinyağı kirpikleri ne kadar sürede uzatır? Yalnızca birkaç ay kullanımda zeytinyağının kirpiklerinizi önemli ölçüde uzattığını fark edebilirsiniz.

4- Kirpik Uzaması İçin Vazelin Kullanılır mı? Vazelinle Kirpik Kaç Günde Uzar?

Kirpik nasıl uzar? Kirpik uzaması için vazelin kullanmakta etkili bir yöntem olabilir. Vazelin mucizevi etkisi ile kirpik köklerini besleyerek hızlı bir uzama vadedebilecektir. Yumuşak formu ile öne çıkan vazelin aynı zamanda birçok vitamin ve minerali içerisinde barındırmaktadır. Yarım tatlı kaşığı vazelini kirpik köklerinize haftada birkaç gün uygulayarak, hayalini kurduğunuz kirpiklere ulaşabilirsiniz.

5- Kirpik Nasıl Uzar? Yumurta Mucizesi ile Tanışın!

Kirpik nasıl uzar? Protein bakımından oldukça zengin olan yumurta yalnız saçlar üzerinde değil, kirpikler üzerinde de etkilidir. Hiç kirpiği bulunmayan birçok kişi dahi yumurta kürü ile uzun ve hacimli kirpiklere sahip olabilir. Çoğu zaman düz kirpikler doğal yolla nasıl kıvrılır sorusunun yanıtı olarak da yumurta gösterilebilecektir.

Kirpik nasıl uzar? Kirpiklere ekstra bir hacim veren yumurta, gözlerinizin güzelliğini ön plana çıkaracaktır. Yumurta kürünü uygulamak için bir yumurtayı iyice çırpmalı ve rimel fırçası yardımı ile kirpiklerinize sürmelisiniz. Bu kürü haftada yalnızca iki kez uygulayarak, farkı görebilirsiniz.

6- Kirpikler Nasıl Gürleşir? Türk Kahvesine Bir Şans Verin

Kirpik nasıl uzar? Türk kahvesinin kirpik uzamasında son derece etkili bir ürün olduğunu biliyor musunuz? Türk kahvesi içerdiği mucizevi kökler sayesinde kirpiklerinizin uzamasına ve sıklaşmasına vesile olabilecektir. Özellikle Türk kahvesi, demlenmiş çay ile karıştırılarak kirpik köklerine uygulanırsa, belirli bir süre sonra seyrek görünümü ortadan kaldıracaktır.

7- Kirpiklerin Uzamasını Sağlayan Fındık Yağını Kullanın…

Kirpik nasıl uzar? Bu soruya yanıt olabilecek bir diğer doğal yağ kaynağı fındık yağıdır. Fındık yağı dökülmüş ve seyrek bir görünüm kazanmış kirpiklerin yeniden çıkmasını destekleyerek, sıklaşmasını sağlayabilecektir. 

YouTube video

Kirpik nasıl uzar? Her akşam bir pamuk yardımıyla düzenli olarak uyguladığınızda yalnızca bir ay içerisinde kirpiklerinizde uzama, sıklaşma ve hacimli bir görünüme ulaşabilirsiniz. Fındık yağı da diğer yağ türleri gibi muhakkak orijinal tercih edilmelidir. Aksi halde istenilen verimin elde edilmesi söz konusu olamayacaktır. En iyi saç uzatan şampuan önerileri için tıklayınız. 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!