featured

Kış Bahçesi Fiyatları 2022

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kış bahçesi fiyatları ya da modelleri konusunda sonbahar başından itibaren ciddi araştırmalar yapılır. Her yıl kış aylarında eksikliği fark edilen ve özellikle tadilat süreçlerinde en çok talep edilen çalışma kış bahçesi tasarımları olarak karşımıza çıkmaktadır.

Kış bahçesi balkon içerisinde yaşam kalitesini arttırmak ve evin en güzel köşesinde çok daha sakin bir nefes almak mümkündür. Burada karşımıza çıkan en önemli sorulardan birincisi kış bahçesi hangi evler için uygundur, ikincisi ise kış bahçesi maliyeti nedir?

Kış bahçesi modelleri ile evleri yenilemek yeni bir yaşam alanı oluşturmak hem modern hem de keyifli bir görüntü ortaya çıkaracaktır. Git gide daralan ev metrekarelerinde rahatça kitap okumak, bir kahve içmek için sakin bir köşeye hasret kalınmıştır. İşte bu sıkışıklığı önlemek için, modern ev dekorasyonlarında en çok tavsiye edilen tasarım kış bahçesi modelleridir.

Kış bahçelerinin seçimi ve fiyat araştırması konusunda mutlaka bilinmesi, dikkat edilmesi gereken hususlar vardır. Eviniz için kış bahçesi dekorasyonu yaptırmak istiyorsanız şu bilgileri not almanızda fayda olacaktır:

Kış Bahçesi Metrekare Fiyatları ve Belirleyici Etkenler

Kış bahçesi fiyatları metrekare bazında hesaplanmaktadır. Dekore edilecek alanın m2 bazında kapladığı alan ve kullanılacak malzemenin miktarı fiyatı doğrudan etkiler. Ana hatları ile fiyatlandırmayı doğrudan etkileyecek faktörler şunlardır:

1- Kış Bahçesi Metrekaresi

2- Kullanılacak Malzemenin Kalitesi

3- Seçilen Malzemeler

4- Kış Bahçesi Modeli

5- Kış Bahçesi Yüksekliği

6- Seçilen Bahçe Sistemi

7- İşçilik Kalitesi

Kış Bahçesi Modelleri

Kış bahçesi modelleri her ev sahibinin kendi tarzına uygun şekilde ortaya çıkmaktadır. Herkesin aradığı konfor ya da şıklık anlayışı başkadır. Bu noktada dekorasyon tercihleri belirleyici olacaktır.

Son dönemlerde ön plana çıkan pergola tavan sistemleri ile kış bahçelerinde de kullanılmaya başlanmıştır. Palmiye.eu Skyroof ürünü kış bahçesinde modern kullanım ve şık tasarım arayanların ilk tercihidir.

Kış bahçesi modelleri açısından en çok kullanılan iki ana model vardır. Bunlar;

1- Hazır Kış Bahçesi

Hazır kış bahçesi modelleri standart ölçülerle ekstra bir çalışma gerekmeden hazır profillerle yerleştirilir. Kış bahçesi imalatçısı açısından sürümden kazanılacak form olduğu için maliyeti düşürmek isteyenlerin ilk tercihi olacaktır.

Ürün kalitesi açısından diğer modellerle arasında neredeyse hiç fark yoktur. Sadece alana özel tasarım değil, standart her müşteriye sunulan kış bahçesi modelidir.

2- Teras Kış Bahçesi Modelleri

Kış bahçesi için illa bir bahçe alanı olmasına gerek yok. Evinde bahçesi olmayanlar için balkona ya da terasa kış bahçesi yaptırmak mümkündür. Teras kış bahçesi modelleri özellikle gökyüzünü yağmurlu havalarda çok daha net izlemek isteyenler için çok başarılı bir seçim olacaktır.

Terasa kurulacak bir kış bahçesi için maliyet yine yukarıda sayılan tüm etkenlere bağlı olarak değişecektir. Aynı zamanda terasa kurulması sebebi ile en çok cam tavan seçimi yapılmaktadır. Bu nedenle teras kış bahçesi fiyatları bir çizgi yukarıda olabilir.

Kış Bahçesi Dekorasyon Çalışması

Kış bahçesi dekorasyonu maliyet kalemleri sıralanırken en dikkat edilecek alandır. Kış bahçesi şömine seçimi ya da kış bahçesi sobası için yapılacak tercihler, kullanılacak dekoratif objeler, raflar ya da askı çiçeklikler her biri ayrı maliyet demektir.

Kış bahçeleri evinizin dışında oturma alanı olarak kullanacağınız en keyifli köşe haline gelecektir. Bunun için en konforlu oturma grubu ya da koltuk seçimlerine doğru yönlenmeniz de olasıdır. 2021-2022 oturma odası koltukları ya da kış bahçesi mobilyası fiyatları da işçilik, kalite ve kullanılan malzemeye göre değişir.

Kış Bahçesi Cam Balkon Malzemeleri

Kış bahçesi maliyet hesabında en dikkat edilecek noktalardan olan malzeme kalitesi konusunda mutlaka detaylı bilgi edinmelisiniz.

Ortalama fiyatlara bakıldığında;

10 m2 Orta kalite malzeme ile yapılmış kış bahçesi fiyatları ya da 10 m2 Yüksek kaliteli malzeme ile yapılmış kış bahçesi fiyatları  için ayrı ayrı fiyat tekliflerini Palmiye.Eu dan alabilmeniz mümkündür.

Tercihe göre 20 m2 ya da 40 metrekarelik alanlar için de kış bahçesi tasarımları uygulanmaktadır. 10 m2 de de yine ortalama fiyat aralığını hesaplamanız mümkündür.

Özellikle bahçeye kurulan kış bahçesi modelleri için bir de çatı malzemesi fiyata dahil olmaktadır. Talebe göre camlı ya da kapalı çatı sistemleri kullanılmaktadır.

Cam tavan maliyeti ya da Kapalı tavan maliyeti için de Palmiye.Eu dan istediğiniz model üzerine fiyat teklifi alabilirsiniz.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!