featured

Kişiliğiyle En Düşünceli ve Duygusal Yükselen Burçları

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Astrolojide su burçları empati kurma ve hisleriyle hareket etme konusunda öncüdür. Bu sayede birçoğu en düşünceli bireyleri ortaya çıkarır. Sırasıyla Balık, Akrep ve Yengeç burcu yükseleni özelliklerini inceleyelim.

Balık Burcu Yükseleni

Güneş burcu balıkların tüm karakteristik özelliklerini taşıyan Balık burcu yükseleni kişiler hassas ve duygusal bir kişiliğe sahiptir, hitabetleri güçlü olmasından dolayı insanları çok kolay etkiler ve şairden farksızdırlar. Aynı balık burçları gibi yaratıcıdırlar, bu yaratıcılık özellikleri onların hayalperest olarak değerlendirilmelerine neden olsa da kariyerleri ve iş yaşamlarında fayda sağlar, aşk yaşamlarında ise bu durum onların kalbinin kırılmasına neden olur.

İnce Ruhlu ve Romantik

Empati yeteneği yüksektir ama karşısındakinden çok kolay etkilenir, kabullenici yapısı ile her ortama rahatlıkla uyum sağlar, çok sakin bir yapısı vardır.

Alıngan ve kırılgan yapısı yüzünden çok çabuk üzülür, duygularının kendisini yönetmesine izin verir, duygu değişimleri hayatını etkiler.Disiplinden uzak bir yaşama sahiptir, olaylar karşısında asla tarafsız kalamaz.İnce ruhlu ve romantiklerdir, ruhsal ve gizemli konuları sever ve sanata eğimlidirler, katı kuralları, yüzeyselliği, disiplini ve insanlar arasındaki anlaşmazlıkları hiç sevmezler.

Balık Burcu Yükseleni Kadını

Güçlü sezgileri ve mistik tavırları ile tanınan Balık burcunun yükseleni kadının hayatını adeta sezgileri yönetir, mistik konulardaki ilgisini de sezgileri belirler. Son derece vefakar ve şefkatlidirler, uyumlu yapıları ile geniş bir arkadaş çevresine sahiptirler, sezgileri güçlü olduğu için her zaman kendilerine doğru arkadaş bulur ve onlarla vakit geçirmekten keyif alırlar.

Balık Burcu Yükseleni Erkeği

Duygusal ve romantik erkekler ise bilindiği gibi balıklardır ve Balık burcu yükseleni olan erkekler de bu özelliklere sahiptirler. Onun yanında kendinizi iyi hissedersiniz, duygusallığı ile bıktırsa da romantikliği ile sizi etkiler. Hayalperest yapıları sayesinde yaratıcıdırlar ve bu durum iş hayatlarına da özel yaşamlarına da yansır ve başarılı olmalarında olumlu etki sağlar, hayal dünyasından inanılmaz fikirler çıkabilir.

Yengeç Burcu Yükseleni

Duygusal açıdan güven sorunu yaşayan ve bu nedenle sürekli yanında güvenmek destek görmek istediği birinin olmasını isteyen bir yapıya sahip olan Yengeç burcu yükseleni olan kişiler alıngan ve hassastır ve bu yüzden karşı taraftan gelen hareketlere aşırı tepki gösterebilirler. Yengeç burcunun tüm özelliklerini taşır ve ruhuna iyi gelen güzel şeylerden hoşlanırlar, fiziksel olarak yuvarlak hatlara sahiptirler ve ev yaşamını severler ve tercih ederler.

Kaprisli ve Alıngan Tiplerdir

Çok vicdanlıdır herkese karşı önce vicdani olarak yakınlık gösterir, onu yöneten vicdanıdır,

Duygusal ve hassas karakterinden dolayı manevi konulara eğilimi vardır,Ailesine çok düşkündür,Misafir ağırlamaktan zevk alır zaten evcimen bir yapısı olduğundan konuklarını misafir etmekte sınırsızdır.

Biriktirme gibi bir huyu vardır her şeyi biriktirir, parayı da biriktirir bu konuda bir hayli iyidirler, kendilerini bu yönde kontrol edebilirler. Konforuna düşkün ama geleneksel bir yapıya sahiptir bunun için yenilikleri hemen kabul edemez, yabancı olaylara ya da kişilere karşı hep ön yargılı davranır, kaprisli ve alıngan tiplerdir.

Yengeç Burcu Yükseleni Kadını

Yengeç burcu yükseleni olan kadınlar sevdiklerine karşı sonsuz fedakardır ve bunun karşılığındaki tek beklentileri sevilmektir. Hassaslıkları nedeni ile çok çabuk etkilendikleri gibi sezgileri de güçlüdür ve sezgilerinde kolay kolay yanılmazlar ve hislerine güvenirler, en baskın özellikleri vicdanlarıdır.

Yengeç Burcu Yükseleni Erkeği

Yengeç burcunun yükseleni olan erkekler daha duygusal daha evcimendir, ailesi ile vakit geçirmek ister, kendi çizdiği sınırlarının dışına çıkmaktan hiç hoşlanmaz, sevdiklerini koruyup kollayan bir yapısı vardır. Sevdiği için her şeyi yapan bir karakterdir, Koşulsuz sever ve aynı şekilde sevilmek ister, sahiplenici olmasından dolayı kıskanç olduğu sanılır, aşk hayatlarında oldukça duygusal davranırlar.

Akrep Burcu Yükseleni

Son derece gizemli bir yapıya sahip olan ve karşısındakinin üzerinde sürekli gizemli bir tavır sergilediğini göstermek isteyen Akrep burcu yükseleni risklere bayılsa da temkinli olmaktan kaçınmaz. Hata yapmaktan korkmaz, cesareti ile dikkat çeker ama hataya karşı önlem almaktan da kaçınmaz, ön yargılarından kurtulamazlar ve bu yüzden karşısında ki insanlara kötü davranırlar.

Aşırı Kincidir

Her konuda kararlıdır, karar verdiği bir konudan geri dönmez ve kararlı olduğu işi bitirmeden bırakmaz.

Hayatının bozulmasını düzeninin değişmesini istemez ve sevdiklerine karşı aşırı korumacı davranır, istikrarlı ve sanılanın aksine oldukça hassas kişiliklere sahiptirler.Haklı olmak onlar için hava kadar ihtiyaç her zaman haklı olmaya gayret ederler bu da onların otoriterlik ruhunu ortaya çıkarır.Aşırı derecede kincidirler, çok çabuk incinen yapıları vardır bu yüzden hislerini inciten ve onlara karşı haksız davranan insanlara karşı kin duyarlar ve bu düşüncelerinden kolaylıkla vazgeçmezler.

Akrep Burcu Yükseleni Kadını

Bir toplum içinde hemen dikkatleri ve ilgileri üzerine çekmeyi başaran Akrep burcu yükseleni kadını bunun için çaba göstermez, fiziksel açıdan çok çekicidirler ve oldukça da tutkuludurlar. Sevdiğinden ve inandığından hiç kimse onu vazgeçiremez ve her zaman inandığı güçlü sezgilerine güvenerek hareket eder.

Akrep Burcu Yükseleni Erkeği

Libidosu yüksek ve cinsel yaşamına son derece düşkün olan Akrep burcunun yükseleni erkeği cinsel konularda asla hayır demez, Sevdiğine olan sahiplenici hislerinden dolayı kıskanç bir yapıya sahip olmakla bilinir. Risk almayı sever bu yüzden her anlamda cesurca risklere dalar ama her zaman güçlü, otoriter, detaycı ve dominen yapısı sayesinde girdiği risklerden başarı ile çıkar. İhaneti asla unutmaz ve affetmez, yalandan ve bir şeyi kolay elde etmekten nefret eder.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!