kislik-ayakkabilar

Kışlık Ayakkabılar ile Kış Gelmeden Hazır Olun

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kış gelmeden yapılması gereken çok fazla hazırlık bulunuyor ve bunların içerisinde kavanozda menemen yapımı, turşulama, kış ayları için yakacak satın alma ve bulundurma, ihtiyaç varsa soba kurma veya satın alma gibi çocukların ve yetişkinlerin ayak sağlığı için doğru şekilde seçilmiş bot ve kışlık ayakkabı da bulunuyor. Doğru seçilmiş bir bot en soğuk havada soğuktan, en yağışlı havada ıslaklıktan korur, temizlenmesi çok zor değildir diyebiliriz.

Kış Aylarının Vazgeçilmezi: Kız Çocuk Botları

kislik-ayakkabilar

Kışların en önemli olayı bir kızınız varsa kızınızın botu olabilir çünkü onu sizin gözünüzün önünde değilken hala dış tehlike ve soğuk havalardan korumanızın tek yolu doğru bir şekilde kışlık bot seçmekten geçiyor demek yanlış olmayabilir. Kız çocuk bot modellerinin seçiminde de yeniden kızınıza başvurmanız gerekebilir ya da bu yazıyı tamamen okumanız gerekebilir çünkü başka bir biçimde kızınıza alacağınız bot için dikkat etmeniz gereken faktörleri bilemeyeceksiniz. Bu faktörler tek tek düşünüldüğünde dikkat etmeniz gereken şeyler;

  • Botun şıklığı veya tatlılığı (kızınızın yaşına göre değişiklik gösterecek bir olduğu için onunla görüşmek isteyebilirsiniz.),
  • Alacağınız botun materyali,
  • Ne kadar su geçirdiği,
  • Ayakları ne kadar sıcak tutacağı ile birlikte yapısı (daha gündelik bir bot mu yoksa daha çizme tarzı bir bot mu) denebilir.

Tatlılık veya şıklık faktörü dışındaki faktörleri en ideal şeklinde belirleyip bir aday listesi çıkarılınca kızınıza kendi seçimlerini yapması için sorabilirsiniz ve tercihini yapmasını izleyebilirsiniz. Sizin göz önüne aldığınız faktörleri anlatarak kafasının karışmasını ve her şeyi gözden geçirmeye çalışmalarını da görebilir ve bundan keyif alabilirsiniz.

Erkek Kışlık Ayakkabıları: Sıcak Tutarken Tarzı da Yakalayın

kislik-ayakkabilar

Erkek kışlık ayakkabı modellerinde, sıcaklık ve tarz faktörlerini dengeleyecek şekilde ideal bir karar vermeniz gerekir. Bu kararın arkasında çocuğunuzun ayaklarının üşümemesini sağlamak motivesi ile birlikte oldukça şık giyinmesi isteğiniz de yatıyor olabilir ancak bir kız çocuğu için ayakkabı seçmenin zorluğunu bunda yaşamayacak ve tarz anlamında çok da büyük bir problem yaşama ihtimaliniz oldukça düşük olacak.

Erkek çocuğunuzun daha göz önünde bulunduracağı faktörler, ayakkabının rengi ve olası bir durumda dışarıda oynaması ve zaman geçirmesine ne kadar izin veren ayakkabılar alacağınız olacak. Bu durumda iç tarafına özel olarak bakılan ve polyesterden yapılmadığına emin olduğumuz, çocuğun da renge dair fikrinin sorulduğu ve onun fikrine göre hareket edildiği her ayakkabı bir erkek çocuğu için iyi bir tercihtir diyebiliriz.

Suya Meydan Okuyan Ayakkabılar: Su Geçirmez Ayakkabılar

kislik-ayakkabilar
Kışlık Ayakkabılar

Botların tercihinde göz önüne aldığımız faktörlerden biri olan su geçirmezliği ayrıca bir ayakkabı türü olarak görmeniz de mümkün olabilir. Hem erkek çocuklar için hem de kız çocuklar için alınması mümkün olan bu unisex ürünler özel kumaşlarıyla su geçirmiyor ve ayağın ıslanmasına asla izin vermiyor. Bu özelliği özel kaplamaları ile sağlayan ve kumaşlarının su geçirmemezlik özelliği göstermediğini görebileceğiniz ayakkabıları da piyasada görecek ve ayakkabı alırken düşüneceksiniz ancak kaplamalar ile bu özelliği sağlayan her ayakkabının dezavantajı o kaplamaya bir şey olması durumunda ayakkabının aynı performansı artık veremeyecek olması denebilir.

Bu özelliğe dikkat edildiği sürece su geçirmez ayakkabı modelleri, yağmurlu, karlı veya herhangi bir yağış beklenen günlerde çocukların ve sizin ayaklarınızı kuru ve sıcak tutmak için bir seçenek olacak. Şıklık anlamında son gelişmeler ile birlikte çok da bir kayba sebep olmayacak su geçirmez ayakkabılar, gardıroplarda bulundukları sürece her çocuk ve ebeveyn için geniş bir özgürlük sunar.

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!