featured

Koç Burcu Hangi Ay Hangi Burçla Evlenmeli ? Koç Burcu Hangi Ayda Yatırım Yapmalı ? Koç Burcu Hangi Ayda İşlerde Başarılı Olur?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Koç burcu hangi aydadır hiç merak ettiniz mi? Özellikle doğum yapacak anne adaylarının acaba bebeğim koç mu olacak koç burcu hangi ay doğmuştur soruları ön plana çıkmaktadır. Peki koç burcu hangi ay doğar ? Koç burcu hangi ay neler yapar? Bir koç burcu ile iyi anlaşabilmek için eşref saatini beklemek yerine hangi aylarda daha ılımlı olacağını bilmek belki de hayat kurtaracaktır bizden söylemesi…

Koç Burcu Hangi Aydadır ? Koç Burcu Hangi Ay 2021

Koç burcu özellikleri itibari ile Zodyak ailesinin en hırçın çocuğu! Hal böyle olunca onu zapt edebilmek de zor… Ancak onun da bazı aylarda sakin sevilir olduğu oluyor! Eğer koç burcu erkeği ya da koç burcu kadını ile bir konu konuşmaya niyetliyseniz, ona aşıksanız ya da çalışma arkadaşınız koç burcu ise bu notları elinizin altında bulundurmanızda fayda var!

Koç burcu hangi aydadır , koç burcu hangi ay doğar, koç burcu hangi ayda doğmuştur… İşte cevabı: 21 Mart 21 Nisan tarihleri arasında doğan herkes koç burcu özellikleri ile doğar büyür ve yaşar. E hal böyle olunca koç burcunu yakından tanımak da onları alt edebilmek için ya da onlarla anlaşabilmek için farz oluyor… İşte koç burcu hakkında bilinmesi gereken önemli püf noktalar !

1- Koç Burcu Hangi Ay Hangi Mevsimi Sever ?

Koç burcu her şey bir kenara yaşamayı sever. Oldukça hızlı hareket eder. Bu nedenle onun kanı yaz aylarında tersine akar. En çok sevdiği mevsim yazdır.

2- Koç Burcu Hangi Ayda Mutlu Olur?

Koç burcu kadını ve erkeği için en mutlu olunası ay nisan- mayıs aylarıdır. Kendisini yeni bir dünyaya kapı aralamış gibi hisseder.

3- Koç Burcu Hangi Ayda Yatırım Yapmalı ?

Koç burcu insanı yatırım ve yönetim konusunda uzmandır. Bu yüzden özellikle harcamalarını sıkı tuttuğu sonbahar ayları birikim yapar. Ekim ve kasım ayı yatırım için en sevdiği aylardır.

4- Koç Burcu Hangi Ay Hangi Burçla Evlenmeli ?

Koç burcu erkeği ve koç burcu kadını ikisi de çok zor karaktere sahip olsalar da müthiş keyifli insanlardır. Bu yönleri ile evlilik gibi bir müessesede zekalarına müptela neşeli hayatlarına bayılacakları insanları seçerler. Temmuz ağustos aylarında kırlarda düğün olacaksa bu düğün deli dolu koç ile yay, koç ile kova, koç ile ikizler düğünü olmalıdır.

5- Koç Burcu Hangi Ay Cinsellikte İyidir?

Koç burcu , yay ve kova sonrasında flörtöz ilişkiler konusunda en iyi burçlardandır. Bu nedenle cinsellik konusunda her mevsim kendisine güvenen bir egoya sahiptir.

6- Koç Burcu Hangi Ay Taşınmalı ?

Koç burcu hızlı hareket etmeyi, işini pratik ve düzenli yapmayı seven bir burçtur. Bu yüzden asla daralmadan hareket edeceği sonbahar ayları taşınmak için idealdir.

7- Koç Burcu Hangi Ay Tatile Gitmeyi Sever ?

Hayatın neşesini son damlasına kadar çıkarmayı seven koç burcu için tatil 4 mevsim olabilir. Uygun şartları oluşturup, kış tatiline de yaz tatiline de çok rahatlıkla gidebilir. Onu kimse bu zevkten mahrum bırakamaz!

8- Koç Burcu Hangi Ay Uyumludur?

Koç burcu özellikleri itibari ile hırçındır. Kışın soğuğu ile çok daha geçimsiz bir hal alabilen koçlar, yaz aylarında daha uyumludur. Ancak onlardan bir şey isteyecekseniz uyumda zirve mayıs ve haziran aylarıdır.

9- Koç Burcu Hangi Ay Hangi Burçlarla Anlaşabilir ?

Koç burcu ilkbahar ve yaz aylarına hastadır. Kanı tersine akar… bu süreçte kendisine en iyi ayak uydurabilecek kişileri de yanında ister. Elbette bu kişilerin burçları yay, kova ve ikizlerdir

10- Koç Burcu Hangi Ay Mutlu Eder ?

Koç burcu sizi mutlu edecekse önce kendisi mutlu olmalıdır. Kendisi mutlu olmadan başkasını mutlu ettiği nerede görülmüş? Bu yüzden koç burcu sevdiğinizin sizi mutlu etmesini bekliyorsanız ilk baharı beklemenizde fayda var, yoksa beyhude beklemiş olursunuz…

11- Koç Burcu Hangi Ayda İşlerde Başarılı Olur? Koç Burcu Hangi Ay Meslekte Başarılı Olur?

Koç burcu her ne kadar kış aylarında gergin ve sinirli de olsa bu aylarda kendisini işine verir ve mesleğinde başarılı olur. Özellikle ciddi performanslar için sonbahar ayları en sağlam mesleki yatırım dönemidir.

12- Uzlaşma İçin Aranılan Koç Burcu Hangi Aydadır?

Koç burcu ile uzlaşma yapılacaksa mutlaka ilkbahar aylarını beklemenizi tavsiye ederiz. Çünkü ciddi bir tempoyla tüm kış çalışan koçlar bütün gerginlikleri ile söylediklerinizi anlamamak için ellerinden geleni ardına koymayabilir.

13- Koç Burcu Hangi Ay Hangi Çiçeği Sever ?

Koç burcu hangi aydadır diye merak ederken… Bahar ayı geldi çattı… koç burcu sevgiliniz var o çok mutlu biraz daha mutlu olsun diye çiçek alacaksınız. Peki koç burcu çiçeği hangisi? Bir koç burcu kadını için mutlaka ilk tercihiniz sümbüller ve papatyalar olsun. Onların mis gibi kokusu ile uçsuz bucaksız kırları ona götürmüş olacaksınız.

14- Koç Burcu Hangi Aydadır ? Koç Burcu Hangi Ay Ne Giymeli ?

Koç burcu kendine has tarzı ile çevresinde tanınır. En iddialı ve tarz duruş onda olmalıdır. Bunun için en iddialı renk ve modelleri tercih etmekten geri durmaz. Bu yüzden yaz aylarında kırmızı, pembe ve sarının her türlü tonunu koç burcu kadını üzerinde görmek mümkündür. Kış aylarında ise elbette en çok tercih edeceği renk siyahın asaleti olacaktır!

15- Koç Burcu Hangi Ay Nasıl Kadınlardan Hoşlanır ?

Koç burcu erkeği özellikle kendinden emin, zeki ve becerikli kadınlardan hoşlanır. Bir kadının tek başına güzel olması ya da becerikli olması onun için yetmez. Onun sinirlerini germeyen tek seferde söylediğini anlayan bir kadın olması şarttır.

16- Koç Burcu Hangi Ay Hangi Parfümü Kullanmalı ?

Koç burcu parfümü içerisinde mutlaka yer alması gereken aromalar şu şekilde sayılabilir; yasemin, sandal ağacı, kakule, biberiye, paçuli ve defne…

17- Koç Burcu Hangi Ay Ruhsal Problemler Yaşayabilir ?

Koç burcu özellikle ocak ayında ruhsal çöküntüler yaşayabilir. İçine kapanabilir. Zaten bu da genellikle saldırgan yönü ile anlaşılır.

18- Koç Burcu Hangi Ay Hangi Rengi Sever ? Koç Burcu Hangi Aydadır ?

Bir koç burcu için en sevilen renk kırmızıdır. Kırmızının her tonunu hayatının her alanında başarılı şekilde kullanabilir.

19- Koç Burcu Hangi Ay Sağlık Problemleri Yaşayabilir ?

Koç Burcu Hangi Aydadır dediğimizde mart sonu nisan ortaları aklımıza gelmelidir. Aslında bu aylarda doğanların kıştan yaza geçiş dönemine denk gelmesi hastalıkların da seyrini yönlendiriyor olması diyebiliriz. Değişken ruhlu koç burcu genellikle tansiyon hastalığı konusunda direnç gösteremeyebilir. Bu da yazın sıcak aylarda ona sağlık sorunu olarak dönebilir.

20- Koç Burcu Hangi Ay Hangi Taşları Kullanmalı?

Koç burcu taşları; kırmızı akik, hematit, sitrin, yakut ve zümrüttür.

BONUS ! İşte Dünyanın En Zeki Burçları Arasında Koç Burcu Yeri !

YouTube video

 

0
mutlu
Mutlu
0
_zg_n
Üzgün
0
sinirli
Sinirli
0
_a_rm_
Şaşırmış
0
vir_sl_
Virüslü

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

OKU Haber Dergi ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!